icon

Je táto bunda dievčenská alebo chlapčenská?

4. dec 2023

Mamičky prosím je táto bunda chlapčenská alebo dievčenská?
Ďakujem.

Je táto bunda dievčenská alebo chlapčenská?Je táto bunda dievčenská alebo chlapčenská?Je táto bunda dievčenská alebo chlapčenská?
Strana
z2
ivkav5
4. dec 2023

Kvôli farbe by som povedala, že je skôr chlapčenská, ak ju ale dievčatko chce, tak nemáš o čom 🙂
Ešte som inak nepočula väčší blud ako damsky a pánsky zips🙈😅 to ešte aj toto niekto rieši?😅

katka700
4. dec 2023

Nemôžeš sa opýtať osoby ktorá ju bude nosiť alebo rodičov? Tento odtieň zelenej sa nehodí ku všetkému, napríklad si ju neviem predstaviť s modrými topánkami či nohavicami. Bunda je výrazný kúsok ktorého farbu treba prispôsobiť oblečeniu čo spod nej vykukuje 😊 Ak je spokojnost s farbou tak nejaké zipsy nerieš 😊

daniela2202
4. dec 2023

Je to úplne jedno.... dnes je chlapec dievča- dievča chlapec 😂😁😂😁... aj ja som si kúpila červenú krátku zimnú bundu a bola v kategórii pre pánov 😂😂😂 , je mi to šum a fuk, myslím že to nikto neriešil

taga
4. dec 2023

Obe tie bundy su podla mna chlapcenske, nic na nich neposobi dievcensky. Strih, farba, jednoznacne chlapec

petamich
4. dec 2023

tiez uplne nechapem 🙂 to ci je bezec vlavo alebo vpravo predsa tu funkcnost bundy neovplyvni ci? a ano ja mam na vsetkych mojich zenskych Zajo bundach zips vlavo - mam parku, softshellku, vestu

autor
4. dec 2023

@katka700 áno presne aj na to som myslela že sa nebude hodiť ku všetkému a je ťažšie skombinovatelná. Ale ta druha čo som pridala , ta mi príde jednoduchšia na skombinovanie aspoň s tým, že nemá vnútro krikľavé .. či???

ivangeline
4. dec 2023

No a mne sa nepacia. To musis to tu riesit? Vsak ak sa paci tej, kt ju bude nosit a bude jej dobra, urcite by som neriesila zips..

anjelicek26
4. dec 2023

Mne by to ziadne dievca doma neoblieklo, cisto chlapcenska bunda, viac sa ani neda 😅

mclissa
4. dec 2023

Unisex podla mna.

yanni
4. dec 2023

@januska12323 to bolo volakedy tak s tymi zipsami. Teraz sa to uz vobec neriesi. Dcera ma Zajo softshell oteplenu, co je vedena ako dievcenska/damska verzia je tiez a ma zips prisity rovnako ako co ma prat typicky pansku bundu. Tiez uz vyrobcovia vobec na to neberu ohlad. Mam vela veci z GAP a na mojej prvej bunde som zo azciatku bola tiez nervozna, ze sa inak zapina. Teraz uz nic neriesim, lebo je to hocijako.

yanni
4. dec 2023

Autorka a co chce dieta? Zipsy zabudny, uz nezije v stredoveku. Pre mna je dolezite, co sa paci dietatu a ci ju aj bude nosit. Ak jed eita s farbou a strihom spokojne, tak co riesis?

nafka0483
4. dec 2023

Uz ti 100x napisali ze zajo ma vsetky zipsy takto a ty pridas druhu bundu a zas riesis na ktoru stranu ma zips.

Pochop ze vela znaciek uz vobec nerozlisuje zapinanie.

Kedysi davno to tak bolo, zacalo to gombikmi a dierkami - muzi ich mali tak aby sa vedeli obliect sami. Damy obliekali sluzky takze mali zapinanie na druhu stranu aby ich sluzky rychlejsie a lahsie zapli.

zuzuliennka1
4. dec 2023

mam uplne ocividne damsky kabat z tchibo a zips ma na rovnakej strane ako tato bunda🤣 takze zapinanie “damske a panske” je uplna blbost…
a tato bunda by mohla byt aj unisex, nezda sa mi ani cisto panska ani damska, ale taku farbu by som si teda osobne nikdy nekupila

rusalinka
4. dec 2023

... ja som asi doteraz žila na inej planéte, ale až teraz, v takmer 43 rokoch som sa dozvedela, že ono sa to delí na dievčenský a chlapčenský zips... 😲 😀

januska12323
4. dec 2023

@rusalinka a počkaj čo bude keď zistíš, že je to tak aj na nohaviciach.

januska12323
4. dec 2023

Inak k tej bunde za mňa je škaredá, deti by mali mať výrazné farby, tmavých si dosť užijú v dospelosti.

anjelicek26
4. dec 2023

@januska12323 moja ma napr. ako softshellku toto, je to take kompromisne https://www.mytoys.de/jack-wolfskin-kinder-soft...

avanka
4. dec 2023

ZAJO má zipsy inak..ale to nič nemení na tom, že kvalita je top..
Veľa veci máme

rusalinka
4. dec 2023

@januska12323 čo??? 😀

zuzanka.zuzu
4. dec 2023

to existujú chlapčenské a dievčenské zipsy??? 😳😳😳😳😳

anjelicek26
4. dec 2023

@zuzanka.zuzu vraj ano, dodnes som si nezapamatala, ktory je ktory 😂 Ale synovia mi bojkotovali po case GAP znacku, lebo ma na chalanskom obleceni babske zapinanie na mikinach aj bundach, takze tak 🙄

siska53
4. dec 2023

Skor chalanska..

januska12323
4. dec 2023

@rusalinka napravo dievčenské, naľavo chlapčenské, zistila som keď som párkrát zapínala rifle do práčky 😁

rusalinka
4. dec 2023

@januska12323 ja som si to fakt nikdy, ale že nikdy, nevšimla... 😀

yanni
4. dec 2023

@anjelicek26 vidis, a moja zase ze taku nie a vybrala by si radsej tuto kombi https://www.mytoys.de/jack-wolfskin-softshellja...

yanni
4. dec 2023

@zuzanka.zuzu bie chlapcenske a dievcenske. Damske a panske. Presne ako gombicky. To bolo ale volakedy, uz sa to vobec neriesi. Moja mama od mladosti sije a tiez vravela, ze teraz je to uz jedno.

Strana
z2