icon

Je tento šperk vhodný pre chlapca?

Včera o 06:53

Je podla vas tento sperk vhodny pre chlapca?

Je tento šperk vhodný pre chlapca?
Strana
z2
anonym_7f4295
Včera o 06:56

@anonym_autor nie. Vacsinou chlapci a chlapi nenosia sperky

parvinka0001
Včera o 07:03

Nie .

anonym_cc59ab
Včera o 07:13

Čo vy z tých chlapcov robíte? Mňa až trasie keď vidím chlapcov, mužov s náušnicami, náhrdelníkmi, náramkami, kabelkami 🤦‍♀️ čoho sme sa to dožili?

ivett1
Včera o 07:14

To je retiazka ? ...tak, potom radšej bez tej "platničky"...

anonym_b8524c
Včera o 07:16

To je známka na psa alebo tam vyryješ adresu keď sa chlapec stratí, alebo sa opije kam ho majú doniesť?

cyberk
Včera o 07:20

Nie, retaze akekolvek na krvu vyzeraju otrasne u chlapcov/muzoch

elenka.k
Včera o 07:22

@anonym_autor ja by som radšej retiazku s krížikom , ak už, alebo náramok ale nie retiazku, minule som v obchode videla, jeden chalan mal korale a v vzadu kríž, vyzeralo to zaujímavo, 👍

anonym_af1d36
Včera o 07:31

Podľa mňa tiež nie🫣

autor
Včera o 07:33

Chcem kupit darcek na 1.sv.prijimanie, nieco hodnotne na pamiatku. Retiazku s krizikom uz ma. Hodinky urcite nie. Tak asi pojdem do naramku.

martinmmartin
Včera o 07:37

Balkanska estetika

parvinka0001
Včera o 07:39
@anonym_autor

Chcem kupit darcek na 1.sv.prijimanie, nieco hodnotne na pamiatku. Retiazku s krizikom uz ma. Hodinky urcite nie. Tak asi pojdem do naramku.

@anonym_autor v živote to dieťa na ruke nebude mať . Ja nechapem tieto detské zlaté nezmysli .

Radšej by som sa dieťaťa opýtala čo chce ako túto gycovinu

zuzacka16
Včera o 07:46
@anonym_autor

@anonym_autor a prečo sa neopýtaš priamo dieťaťa (resp. rodičov) čo by chcelo?

wade
Včera o 08:05

To su vyhodene peniaze, kup mu 2 akcie amazonu. Boze kolko mame takych retiazok doma v suplikoch.

anonym_7b08ec
Včera o 08:19

Daj peniaze. To urobi dietatu ovela vacsiu radost, ako toto co si vybrala. To by len hodil do suflika. Ziadna hodnota pre neho.

anonym_2564f3
Včera o 08:26

Moj syn mal prijimanie teraz v nedelu. Kebyze mu niekto donesie nieco taketo, bude na to kukat ako puk a ver mi, ze v zivote by si to na seba nedal. Nez kupit nieco take, tak fakt radsej daj peniaze.

marianarem
Včera o 08:53

Ja mam opacny nazor ako tu vacsina. Mne retiazky na muzoch neimponuju, ale poznam niektorych dobre vyzerajucich, ktori nosia a nie je to vobec rusive. Ale je tu aj ina vec - nikdy nie je na skodu mat vlastne zlato. Ak nie retiazku tak mozno nejaku mincu. Bude aj pamiatka, aj trvala hodnota.

beata_k
Včera o 08:59

Prosim len nie "takuto pamiatku", ktora skonci v zasuvke. Pamiatka moze byt aj nieco ine, nez gycova zlata retiazka.

januska12323
Včera o 09:10

Chlapec to nosiť nebude a ako investícia či pamiatka je to hlúposť. Viac ho poteší bycikel, mobil alebo peniaze do nejakej hry. Prijímanie je pamiatkou samo osebe.

ivanakal
Včera o 09:39

Radsej mu kup investicnu zlatu mincu. Z nej nieco bude mat....

anonym_47e1fc
Včera o 10:12

Mne sa paci ako darcek ked uz chces zlato radsej investicna zlata tehlicka alebo minca ci nieco na ten sposob. Retiazku a podobne si mozno ani neda na seba. Maly tiez dostal k narodeniu tehlicku od babicky.

autor
Včera o 11:08

Nad tehlickou som tiez rozmyslala. Asi kupim nieco take. Dieta aktualne ma vsetko potrebne, tak preto chcem nieco s investiciou, co oceni neskor.

autor
Včera o 11:10
@anonym_47e1fc

Mne sa paci ako darcek ked uz chces zlato radsej investicna zlata tehlicka alebo minca ci nieco na ten sposob. Retiazku a podobne si mozno ani neda na seba. Maly tiez dostal k narodeniu tehlicku od babicky.

@anonym_47e1fc babka dobre urobila. Lepsie ako kupovat hluposti, co sa za rok vyhodia.

autor
Včera o 11:12
@wade

To su vyhodene peniaze, kup mu 2 akcie amazonu. Boze kolko mame takych retiazok doma v suplikoch.

@wade to je tiez dobry napad, ale moc o takomto investovani neviem.

anonym_f0a8e2
Včera o 14:45
@parvinka0001

@anonym_autor v živote to dieťa na ruke nebude mať . Ja nechapem tieto detské zlaté nezmysli .

Radšej by som sa dieťaťa opýtala čo chce ako túto gycovinu

@anonym_autor tak bud naramok alebo iny privesok, ale ak nie je nejak moc veriaci, lebo tazko povedat...ze...nasim sa pacil aj privesok s Pannou Mariou.
@parvinka0001 nas napriklad zlatu retiazku s krizikom nosi. Ked je to vkusne, preco nie?

parvinka0001
Včera o 16:04
@anonym_f0a8e2

@anonym_autor tak bud naramok alebo iny privesok, ale ak nie je nejak moc veriaci, lebo tazko povedat...ze...nasim sa pacil aj privesok s Pannou Mariou.
@parvinka0001 nas napriklad zlatu retiazku s krizikom nosi. Ked je to vkusne, preco nie?

@anonym_f0a8e2 chces mi povedať že 9 ročne dieťa nosí retiazku ??? Bežné aj do skoly

anonym_637c2b
Včera o 16:09
@anonym_cc59ab

Čo vy z tých chlapcov robíte? Mňa až trasie keď vidím chlapcov, mužov s náušnicami, náhrdelníkmi, náramkami, kabelkami 🤦‍♀️ čoho sme sa to dožili?

@anonym_cc59ab čoho si sa TY dožila? Toho, že už nie je stredovek a že by si mala navštíviť odborníka, ak sa psychicky rúcaš z toho, aké šperky nosia muži a chlapci. Alebo "vrať se do hrobu" (v robloxe samozrejme, heh)

tarvika
Včera o 16:19

a co tak zlatu mincu?

anonym_497a38
Včera o 16:25
@martinmmartin

Balkanska estetika

@martinmmartin hovorí Leonardo z Aliexpressu 😂

anonym_cc59ab
Včera o 16:54
@anonym_637c2b

@anonym_cc59ab čoho si sa TY dožila? Toho, že už nie je stredovek a že by si mala navštíviť odborníka, ak sa psychicky rúcaš z toho, aké šperky nosia muži a chlapci. Alebo "vrať se do hrobu" (v robloxe samozrejme, heh)

@anonym_637c2b Som dosť mladá, v stredoveku som nežila ale ovešaní chlapi špetkami je proste hnus.

zuzubb007
Včera o 16:58

Strašné to je, nechápem, keď chcem silou mocou kúpiť na sväté prijímanie zlato, to sa nosilo pred dvesto rokmi, dám peniaze a dieťa ich použije na niečo prospešné, nie na otrasnú gyčovú retiazku alebo akýkoľvek šperk, tak isto zlaté tehličky dieťaťu? Ako sierry, ale to by som musela byť na hlavu kupovať niečo z čoho dieťa nemá ani radosť ani nič, a aká je to investícia, predpokladám, že tehlička nebude mať hodnotu 10000 eur celé zle

Strana
z2