Je táto farba nosiča vhodná pre chlapca?
coze? jasne, ze ano.. chlapec, dievca, pes, kohut, uplne jedno, koho v tom budes nosit
@anonym_autor
Ja by som asi nedala pri chlapcovi , veď je toľko iných krásnych farieb,vzorov. Samozrejme to neni zakázané , kto sa v čom cíti dobre..mne osobne by to vadilo.
@anonym_autor Ak to mas doma po starsej, tak to nos. Ak to mas teraz kupit, tak vyber iny vzor.
Nie, ja by som ju chlapcovi nedala. Sú snáď aj v inej farbe ako ružovej
Úplne normálna farba, mala som ju pri 2 chlapcoch. Je to škoricová/tehlová. Fotka ešte trošku skresľuje. Doslova je to hnedočervená tlmená farba 🙂
To je uplne jedno, ved to nosis ty 😁. Otazne je, ci ty chces naozaj na sebe nieco so zajacikmi 🫣, ja som nosic kupovala, taky, aby sa mne hodil, co najviac k beznemu obleceniu, ale tak to som ja...
Ja som mala pre syna ružový zimný overal s bielymi sovičkami, keď mal 2 mesiace. Dostala som ho od sestry, takže som už nekupovala iný. Bábätku je farba úplne jedno, deťom v jeho veku tiež (ešte sa mu vysmievať nebudú) a dospelých a ich primitívne názory neriešim. Keď sa Ti páči, kúp si ho, aj keby bol hneď ružový, a nie škoricový.
Ja svojho nosím v žltom a teda o jeho budúcu mužnosť sa nebojím 😂 To fakt netreba riešiť, kúp si, čo vám vyhovuje.
To je uplne jedno, ved to nosis ty 😁. Otazne je, ci ty chces naozaj na sebe nieco so zajacikmi 🫣, ja som nosic kupovala, taky, aby sa mne hodil, co najviac k beznemu obleceniu, ale tak to som ja...
@oceanahory ja mám na nosiči ovečky 😁 niekto má donuty, poprsie a iné hlúposti a mne sa teda mega páčia infantilne veci na takých nezvyčajných pomôckach
@oceanahory ja mám na nosiči ovečky 😁 niekto má donuty, poprsie a iné hlúposti a mne sa teda mega páčia infantilne veci na takých nezvyčajných pomôckach
@mullerova46 A to je v poriadku, kazdy nech nosi, co sa mu paci 😉👍.
@anonym_autor Ruzovy? Nie.
@beata_k to nie je ruzova,to je taka ako vyprata tehlova farba. Maju to oznacene tusim ako skoricovu. Obliecky mam ruzove 🙂
Ja som si nosic aj kocik kupivala podla toho ake oblecenie som nosila ja a aby mi to islo co najlepsie zladit a aby mi bolo prijemne sa na tu farbu pozerat 🤷🏼♀️ podla mna kludne moze tento nosic byt pre chlapca….
Nosic je pre mamu a nie pre dieta 🙂 ja som mala krasny fialovy pre toddlera, pred tym prevazujuca farba ruzova. K tomu fialovemu som si kupila aj fialovu nosicsku bundu. No velku radost mi to robilo.
@anonym_autor podľa mňa nie. Ak by som to mala z druhej ruky zadarmo tak prečo nie, ale nekúpila by som to keby mám chlapca.
Ja nechapem tieto nazory, ze preco pre chlapca nie. On to vnima ? Bude sa stazovat, ze sa mu ta farba nepaci? Aj ked si bola tehotna, tak si cez brucho nosila iba chlapcenske farby?
Syn ma 5,5 roka a jeho obľúbená farba je teraz ružová. Nikdy sme mu doma nehovorili hlúposti typu chlapčenské a dievčenské farby... Proste sa mu páči a hotovo. A ked to tu citam, že koľké napisu ze takato farba sa nehodi pre chlapca,je proste vidno, že tieto predpotopne nazory na chlapčenské a dievčenské farby maju deti vstepene od dospelych. Deti to vidia ako pekne farby a ani ich nenapadne delit na nejake dve skupiny prepana...
A ked sa jedná o nosic 🤦 ja by som skor riešila, či je kvalitný a pohodlný (co v tomto prípade splna na 100%). A vzor a farbu nech si vyberie mama podla vkusu. Ja som prvý kupila bledunko modrý s bielymi bylinkami, lebo som sa don zaľúbila na prvý pohľad a vynosila som v ňom najprv syna a potom dcéru. A teda nemyslím, že by sa jej z toho zdvihla hladina testosterónu alebo neviem 🤷
A áno, tento na foto od autorky je v skutočnosti skôr škoricový, nie je ružový. Švagriná ho mala.... veľmi pekná farba v reali.

Jasné 🙂 nosí to mamina takže čo sa jej páči a k tomu je to vraj mega príjemná látka 😁