Je to kvalitné ostrihanie za 15 eur?
nabudúce by som šla inam ... 😒
ako, nie je to dobre ostrihané, ale to mu raz dva dorastie a nebude to tak vidno, pokiaľ že vyslovene to nechceš dnes opraviť ...
kaderník či barber? Má to ozobané.
@anonym_autorako by moja babka povedala "to co take oskubane?" Strojcekom doma ostrihas lepsie.
dieťa spolupracovalo? pokiaľ áno nabudúce ísť inam...
@mimaapeto dieta krasne sedelo, ma 7 rokov ani sa nepohol, usmieval sa.
Uz tam nepôjdeme. Bola to kaderníčka, nie barber. Hrala sa s tym dost dlho, boli sme tam druhýkrát (prvý krat perfektne, ina kaderníčka).
zas to nie je najhoršie. Dieťaťu nič nehovor, lebo ani nevyjde z izby.
Fúha, to bol asi nejaký dvojtýždňový kurz na barbera. Ale to rýchlo dorastie.
Na budúce ho ostrihaj sama strojčekom. Podľa mňa je to veľa 15 €. Viac by som nešla takej drahej kaderníčke.
@anonym_autor nie je to dobré ale tak malému vlasy dorastu rýchlo. Len teda 15e za toto, viac by som tam nešla
@anonym_autor aj mojho syna ostrihali takto zle za 13 e. Uz ho striham sama vyzera to podobne, ku kadernicke ist syn nechce
Je to otrasné. Neviem, či by som za toto vôbec bola ochotná zaplatiť. A samozrejm by som tam už nevkročila. 🙈
Reklamovat, alebo nech ti vratia peniaze. A samozrejme recenziu na net.
@mimaapeto dieta krasne sedelo, ma 7 rokov ani sa nepohol, usmieval sa.
Uz tam nepôjdeme. Bola to kaderníčka, nie barber. Hrala sa s tym dost dlho, boli sme tam druhýkrát (prvý krat perfektne, ina kaderníčka).
@anonym_autor moja skúsenosť so synmi je, že kaderníčky nevedia robiť pekné pánske strihy. Nabudúce skúste barbera, moji už chodia len k barberovi a nedá sa to porovnať. Od kaderníčky boli vždy takíto ozobaní.
zas to nie je najhoršie. Dieťaťu nič nehovor, lebo ani nevyjde z izby.
@anonym_2dfa4a on vobec neriesi 😄 on je spokojny
@anonym_autor moja skúsenosť so synmi je, že kaderníčky nevedia robiť pekné pánske strihy. Nabudúce skúste barbera, moji už chodia len k barberovi a nedá sa to porovnať. Od kaderníčky boli vždy takíto ozobaní.
@anonym_8e0dc1 barberi?Tých je veľmi málo dobrých. Správny barber by mal vedieť urobiť dobrý strih chlapovi podľa typu tváre a vlasov. Tak ako turci a indovia. Nie zúfalci z kurzami. Len fading, oholiť blesky na bokoch, ostrihať podľa hrnca na debila alebo brokolicu na hlave. Môj manžel chodí k jednému indovi do NR.
@anonym_8e0dc1 barberi?Tých je veľmi málo dobrých. Správny barber by mal vedieť urobiť dobrý strih chlapovi podľa typu tváre a vlasov. Tak ako turci a indovia. Nie zúfalci z kurzami. Len fading, oholiť blesky na bokoch, ostrihať podľa hrnca na debila alebo brokolicu na hlave. Môj manžel chodí k jednému indovi do NR.
@anonym_c0e0fe blahozelam manzelovi 🙂 My sme s nasim barberom spokojni a nie, blesky na bokoch nemaju, ani brokolicu. Manzel k nemu tiez chodi a vie urobit aj bradu 😉 😱
@anonym_autor ja doma synov krajšie ostriham a to sa vrtia ako tornádo.
@3petka viete doma spraviť taký strih, ze hore dlhsie? Ja som ho strihavala dlho doma, ale iba strojcekom plus minus rovnaká dlzka vsade. Neviem taky strih, ze hore noznicami a dole dohola.
@3petka viete doma spraviť taký strih, ze hore dlhsie? Ja som ho strihavala dlho doma, ale iba strojcekom plus minus rovnaká dlzka vsade. Neviem taky strih, ze hore noznicami a dole dohola.
@anonym_autor chce to cvik ale ide to.
@anonym_autor Ahoj, nie je to žiaľ pekne zostrihané. Ja mám 3 synov a všetkých takto strihám doma so strojčekom, hore s nožnicami a vobec nevidno žiaden prechod. Chce to len dobrý strojček a trochu praxe. Strihám aj manžela a máme to zadarmo, len keď strihám všetkých 4, tak sa ozaj cítim ako v kaderníctve 😅😁
@anonym_autor vyskúšaj nabudúce moji malí už dosť dlhé vrch som dala do gumičky taký pás a dole strojčekom hore nožnicami tak na 5 cm ako nebolo to super dokonale rovné ale inak v pohode..
@anonym_autor Ahoj, nie je to žiaľ pekne zostrihané. Ja mám 3 synov a všetkých takto strihám doma so strojčekom, hore s nožnicami a vobec nevidno žiaden prechod. Chce to len dobrý strojček a trochu praxe. Strihám aj manžela a máme to zadarmo, len keď strihám všetkých 4, tak sa ozaj cítim ako v kaderníctve 😅😁
@makodob tiež 4 striham aspoň mám pocit že som sa to neučila zbytočne 😂 v pohode.

Dobry schodisko 😅