icon

Je toto vhodné oblečenie na pohovor?

9. sep 2026

Ahojte, mám 16 ročnú dcéru, ktorá ide v štvrtok na pohovor. Ona už ma vybrané oblečenie vravela, že chcela ku tomu zobrat podpätky ale keďže bude zima tak asi obyčajne botasky. No podľa mňa to nieje veľmi vhodné oblečenie no neviem ju presvedčiť o tom, kedže manžel povedal nech si zoberie čo chce a ja som na služobke. Čo si myslíte vy?

Je toto vhodné oblečenie na pohovor?
Strana
z2
niki35
9. sep 2026

@anonym_autor nie, podľa mňa sa toto na pohovor nehodí. Takýto outfit je vhodný keby išla na kávu s kamarátmi alebo niekde na chatu atď. Na pohovor by som zvolila niečo slušnejšie a hlavne bez výstrihu. Nejaké nohavice (nie rifle) a blúzka alebo svetrík. Nemusí to byť nič extrémne elegantné ale také "formálnejšie" nohavice sa dajú lacno kúpiť niekde v Reserved alebo Mohito či C&A. Ja by som nepustila svoju dcéru takto na pohovor. Trvala by som na tom aby sa obliekla slušnejšie.

janinah
9. sep 2026
@niki35

@anonym_autor nie, podľa mňa sa toto na pohovor nehodí. Takýto outfit je vhodný keby išla na kávu s kamarátmi alebo niekde na chatu atď. Na pohovor by som zvolila niečo slušnejšie a hlavne bez výstrihu. Nejaké nohavice (nie rifle) a blúzka alebo svetrík. Nemusí to byť nič extrémne elegantné ale také "formálnejšie" nohavice sa dajú lacno kúpiť niekde v Reserved alebo Mohito či C&A. Ja by som nepustila svoju dcéru takto na pohovor. Trvala by som na tom aby sa obliekla slušnejšie.

@niki35 suhlasim hlavne s poslednou vetou,na to sú rodicia,aby deti usmernili aj v tomto a neodbili to,ze ved teraz sa toto nosí....

beata_k
9. sep 2026

@anonym_autor Nie je to vhodne ani na pohovor na brigadu. Zase nemusi brat kostym a lodicky, ale rifle a tielko tiez nie.

anonym_771499
9. sep 2026

Tak zas nerobme z toho neviem aké príšerne oblečenie. Džíny a tielko sú v pohode, na pohovor samozrejme nie.
Mám kolegyňu, ktorá do práce chodí oblečená ako do gymu.

lenka.25
9. sep 2026

16 ročná baba , by už mala byť trošku v obraze , čo sa hodí a čo sa nehodí na pohovor . A je úplne jedno o akú brigádu sa jedná . V dnešnej dobe sa firma reprezentuje od pána čo otvorí rampu na vrátnicu až po riaditeľa .

elanor
9. sep 2026

rifle v pohode. Ale tricko vymen.

osky
9. sep 2026
@anonym_d84673

V pohodicke. Má 16 rokov. Dnes je dôležité vedieť komunikovat a nie sedieť v sukni

@anonym_d84673 aj 16 rocny clovek sa ma vediet patricne obliect na patricnu prilezitost.
Toto nie je vhodne na ziadny pohovor.
Oblecenim sa tiez prezentujes-kto si,aky si...
Saty robia cloveka-poznas?
Uz prvy dojem o tebe vela napovie,nemusis este ani usta otvorit

anonym_c22399
9. sep 2026

Takto oblečená moze ist tak vyniesť smeti pred barak.

anonym_223bdd
9. sep 2026

@anonym_autor Podpätky nie,lebo bude zima? A na tielko už zima nie je?

fadama
9. sep 2026

@anonym_autor tak lodičky nezoberie lebo bude zima ale v tielku jej zima nebude 😂😂

anonym_7d5e75
9. sep 2026

@anonym_autor absolútne nie.

anonym_b24cb5
9. sep 2026

@anonym_autor keby si na to dá sako tak kľudne.

anonym_d84673
9. sep 2026
@osky

@anonym_d84673 aj 16 rocny clovek sa ma vediet patricne obliect na patricnu prilezitost.
Toto nie je vhodne na ziadny pohovor.
Oblecenim sa tiez prezentujes-kto si,aky si...
Saty robia cloveka-poznas?
Uz prvy dojem o tebe vela napovie,nemusis este ani usta otvorit

@osky robím vyberka viackrát ročne a pri 16 ročnej Na nejakú brigádnicku pozíciu má oblečenie fakt nezáujima

anonym_600f33
9. sep 2026

v takomto veku skor pojde o brigadu takze za mna su rifle uplne ok aj ked tieto zrovna asi nie, ale tielko ... no ak uz chce tielko tak nejake uplne ine, v jej veku pekne rifle a slusne tricko a moze ist, dnes beztak vela zamestnabatelov dba na to aby bolo zamestnancom pohodlne ak nejde o pani v banke za prepazkou kde musi reprezentovat

petronelag
9. sep 2026

Z8leží na akú brigádu ide, ale v žiadnom prípade nie to tielko, ale nejakú kvalitnejšiu blúzku.

gabrielkaa
9. sep 2026

tiez som za, ze to neni moc vhodne, 16 rocna baba sa moze obliect trosku lepšie. nemusi byt bluza, moze byt aj pekne tricko, polokosela, kosela ...a s jeansami to bude vyzerat sik.

mandzula
9. sep 2026

Tielko a "cecky venku" nie su vhodne na ziadny pohovor (okrem bieleho gauca).

betulinka1
9. sep 2026

@anonym_autor za mna tricko. Tielko nepatri na pohovor nikde.

anonym_9a9f76
9. sep 2026
@anonym_d84673

@osky robím vyberka viackrát ročne a pri 16 ročnej Na nejakú brigádnicku pozíciu má oblečenie fakt nezáujima

@anonym_d84673 čo robíš viac krát ročne?

anonym_e0df20
9. sep 2026

@anonym_autor nemyslím si, že oblečenie vypoveda o človeku alebo rsp. O jeho schopnostiach ..

elviku11
9. sep 2026

@anonym_autor tak prvá rada do života: Nikdy na žiadnom pracovnom pohovore sa nepatrí ukazovat hlboký výstrih, ani ten začiatok čiarky medzi prsiami. Daj si niečo bez výstrihu. Môže to byť obtiahnuté, nemusí, to záleží od konkrétneho topu.
Rifle by sa ešte dali, keby bol vrch iný.

mandzula
9. sep 2026
@anonym_e0df20

@anonym_autor nemyslím si, že oblečenie vypoveda o človeku alebo rsp. O jeho schopnostiach ..

@anonym_e0df20 Vypoveda vsak o schopnosti odhadnut situaciu. Na ulici taketo oblecenie povie, ze je to bezne mlade dievca, na vyberku, ze je to dievca, ktore nema odhad na to, co je a nie je vhodne si v danej situacii obliect.

anonym_10433f
9. sep 2026

nieje to uplne to najlepsie

domkakvet
9. sep 2026

@anonym_autor toto urcite nie.

iwesska
9. sep 2026

Bude zima,ale pojde v tielku? 🤔 Ci to chce este zabit nejakou vygajdanou mikinou? Treba dievca ucit nejakej etikete,aj sama vies,ze je to nevhodne. O par rokov si bude hladat pracu a ked pride takto na sedlaka,tak sa rovno odpise.

gabrielkaa
9. sep 2026
@mandzula

@anonym_e0df20 Vypoveda vsak o schopnosti odhadnut situaciu. Na ulici taketo oblecenie povie, ze je to bezne mlade dievca, na vyberku, ze je to dievca, ktore nema odhad na to, co je a nie je vhodne si v danej situacii obliect.

@mandzula presne tak. vypovie to o tom, ze dievca nie je schopne posudit, ze na pracovny pohovor nie je tielko takehoto tipu vhodne. To je jedno, ci ide o brigadu alebo nizsiu pracovnu poziciu. Je to jednoducho stretnutie a davam tym najavo ako si daneho cloveka popripade situaciu cenim, na kolko je mi to relevantne. A pri takomto obleceni to vypoveda, mam to v pazi, nestoji mi to ani za to, aby som si namiesto tielka dala tricko. Nikto tu predsa nehovori o kostymoch a lodickach.

tomiholjubavi
9. sep 2026
@elanor

rifle v pohode. Ale tricko vymen.

@elanor pridavam sa. Rifle ok, botasky ok, tielko urcite nie. 😅

anonym_62e9cd
9. sep 2026
@anonym_c22399

Takto oblečená moze ist tak vyniesť smeti pred barak.

@anonym_c22399 Tak nejak 😅. Moja 11 rocna by sa takto neobliekla nikam 😀.

anonym_9b8026
10. sep 2026

Na pohovor- akykolvek by som nikdy nevolila rifle, tricko na ramienka a uz vobec nie tenisky.

Strana
z2