icon

Kde kúpim detské plavky s UV filtrom?

6. júl 2025

Ideme k moru so 4r a nechcem mu iba obycajne plavky/slipky, ale normalne aj s tym tielkom.

Mate niektora? Nemoze sa prehriat? Odporucate ich?

A druha otazka. Kde ich kupit, aby nestali za majland?

Dakujem

zuzkaa1991
6. júl 2025

Decatlon vonku na plazi mala tricko s uv a spodne plavky(gatky) ak isla.do mora tak cele plavky
Aby nemala na sebe mokre plavky tak sme to.prezliekali ak sa hrala.a náhodou namocila.sa nevadilo;)

katkaseiner
6. júl 2025

my sme zvykli kupovať v H&M

janocka
6. júl 2025

Activekids - podporis tym aj malu slovensku firmu, kt. sije oblecenie na SK/v CZ . Priamo UV tricka od nich nemam, mam uz velke deti, mam vsak zimne oblecenia od nich a su velmi kvalitne

dadis
6. júl 2025

V decathlone maju aj v sekcii suferskych sportov samostatne uv tricka, aj s dlhym rukavom.

petamich
6. júl 2025

Nas mal tento rok napr. supravu z Lidla, najviac spokojny bol, lebo tricko bolo hore na zips a vyzliekalo sa jednoduchsie ako tie z Decathlonu. Inak mame Lidl, Decathlon a HM. Ale tento rok nosil len Lidl.

natushik153
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
6. júl 2025

Pozri online bazariky. Nájdeš aj nové s visackami, čo ľudia nakúpili v zľavách a nevyužili. Odporúčam Next, Lindex a Newbie. Prídu mi najkvalitnejšie. V zľave kúpiš set za 20€ (tričko, kraťasy, niekedy aj klobúčik)

lenkakravcova
6. júl 2025

Napríklad tieto majú teraz na obchodoch v zľave za 20€ (na predajniach lindex, online je menšia zľava, ale keď kúpiš dva kusy niečoho v zľave z tak sa to vyrovná - ešte -20% dnes).
https://www.lindex.com/sk/p/3004121-8852-modra-...

really8
6. júl 2025

V dmke som videla znacku bambinomio. Akurat neviem ci mali len spodky alebo aj vrchy lebo tiez je to set

nyphadora
6. júl 2025

V Decatlone a nie neprehreje sa, akurat sa dieta neopali.

olimuc
6. júl 2025

Reima, Sterntaler, Jako-o, Hyphen, atd … znaciek je vela, maly mal Steiff tricko - so zipsom vpredu - bolo fantasticke, Reima mava aj take co maju zips ako teplakova bunda az dole, ja som kupovala podla ceny … takze plavky a tricko … kazdy pes ina ves … nie neprehreje sa.

nikolani
6. júl 2025

Tiež máme z decathlona a spokojní sme, majú aj kratší aj dlhý rukáv, pre týchto menších s peknými obrázkami, syn to vždy ochotne oblečie

e1i
6. júl 2025

Sinsay som naposledy kupovala,predtym aj v pepco aj v action