icon

Kde kupujete oblečenie a pyžamá pre deti?

18. okt 2024

Kde deťom 2+ kupujete pyžamá a oblečenie na doma?

Strana
z2
zuzanockamt
19. okt 2024

Snažím sa kupovať z druhej ruky, pre mladšie dieťa do istého veku. Pre puberťáka/takmer dospelého kupujem nové. Vždy pozerám na cenu. Najčastejšie je to F&F, bonprix, Lidl, dobrytextil, hm, pepco, sinsay, hm, CA, kik, takko, gate, decathlon.

snowflakenel
19. okt 2024

Cocodrillo,,lidl,,tchibo

catherinah
19. okt 2024

@19martina85 podľa mňa sú tak o pol čísla menšie. Takže ak je veľkosť e medzi, kúp radšej väčšie.

simona20201309
19. okt 2024

@evka52 to je tak, keď si niekto domysla...preto som ani nereagovala
Ukáž kde som napísala ze otráviť deti vecami z pepca?

nikola5803
19. okt 2024

@simona20201309 ale ste mega trápna...ja tiež niesom ochotná platiť značky lindex atď tieto predražené veci ....choré ceny. ..ale to neznamená že ostatné veci budem zhadzovať a druhých urážať čo si kúpia svojim deťom....a nie nechodím po sekačoch ani ja...

simona20201309
19. okt 2024

@nikola5803 ty si mega trápna ked vo všetkom vidíš urazanie a ponižovanie... ale už som si tu na MK na to zvykla 🙄
Predstav si, že ja som zopár veci z bazáru aj kúpila. Sice som nemala šťastie na dobrú kúpu, ale snaha bola....
Skus nájsť pointu v tom co som písala a nehľadaj v tom útok

simona20201309
19. okt 2024

@nikola5803 čím som ta tak urazila? Ze veci zo sheinu a 90% veci z pepca sú materiály ktoré sú nebezpečné pre organizmus? A ty si ako myslíš co? Ze som si to dnes večer vymyslela?
Je to jednoducho fakt a kľudne sa urážaj ak ti to pomoze

fineta
19. okt 2024

Pyžamá a spodnú bielizeň v reserved, h&m... Vacsinu vrchného oblečenia má Zara, Kappahl, H&M, Lindex z Humany alebo Textil House. 😊 V sinsay ci pepcu tiež viem kúpiť obcas, ale to minimalne.

evka52
19. okt 2024

@simona20201309 Tak takto.. mala by si vedieť, že ak je niečo bavlna, tak je to bavlna a je jedno či je to calvin klein či lindex či tesco alebo pepco, NIE je to škodlivé.. A všetky sme ti napísali, že z týchto obchodov kupujeme bavlnené veci..otázne môžu byť ďalšie prídavné látky, ako napríklad farbivá, ktoré škodlivé byť môžu. V európskej únii však takéto oblečenie nenájdeš, hlavne nie detské, keďže výroba podlieha prísnym kontrolám. V tomto MÔŽU byť NIEKTORÉ kúsky z ázijských eshopov ako napr. Shein a pod. problematické, ale tiež nie všetky. Pepco Tesco Sinsay a pod. však určite nebezpečné z tohto hľadiska nie sú. A čo sa týka toho Sheinu, ak by si mala úprimný dobrý úmysel pomôcť nejakej mamičke a upozorniť ju, tak mohla si napísať niečo na štýl, že: “chápem ťa, že cenová dostupnosť je dôležitá, a že určite aj ty chceš pre svoje dieťa to najlepšie, ale buď opatrná so značkami ako Shein, niektoré látky v nich môžu byť nebezpečné. Skús radšej slovenské alebo EU značky, tam máš väčšiu istotu.” Napríklad.. to, čo si ty napísala, je zhadzovanie iných maminiek..

tinus89
19. okt 2024

@nikola5803 ono taký lindex vôbec nieje predražený, áno PC bez zliav je dosť vysoká, ale každú chvíľu je 25 percentná zľava,alebo vo výpredajoch sa dá úplne za smiešne ceny nakúpiť....a poviem takto, dcéra bude mať 10 mesiacov,body zo sinsay a Pepco a pod má veľkosť 80 a lindex 62! A ešte nejaký mesiac ponosi...koľko veľkosti by som musela nakúpiť keby som kupovala tieto značky ,,lacné,,? Práveže len preplatila a o Tom,že keď to človek párkrát operie,je z toho handra na dlážku a taký lindex vynosia ďalšie 2 deti v krásnom stave ,nieje o čom

nikola5803
20. okt 2024

@simona20201309 ja som si s Vami nepotykala....a po ďalšie píšem že urážate mňa? Ale inú pani....a po ďalšie ja odtiaľ veci nekupujem zo sheinu...ja v Kik, takto, f&f , a slovenské výrobky....ale kupovala som na deti aj v pepcu a hádajte sú živé a zdravé nič im nieje ...

nikola5803
20. okt 2024

@evka52 presne toto som sa snažila vysvetliť tej pani Simone ale jej sa to vysvetliť bohužiaľ nedá a zhadzovať bude v každom jednom fóre každú mamičku...

milanemila
20. okt 2024

@nikola5803 ale potykala si si so vsetkymi na tomto fore, kedze to je v pravidlach ;)

nyphadora
20. okt 2024

Pyzamka zara

simona20201309
20. okt 2024

@nikola5803 ale ja som si s tebou potykala😄
Hneď keď si sa registrovala sme si potykali 😉
A už sa toľko nezavzdusnuj. Škodí ti to

Strana
z2