Kedy obliekate deťom vesty?
Kedy obliekate deťom vesty ? Keď je takéto počasie ako teraz je to málo alebo dostatočne? Zapad
Vesty? Moje deti nosia už len mikinu. Ale áno, kľudne môžeš dat mikinu a vestu keď máte chladnejšie
@kavasmliekom a kde bývate? U nás je momentálne cez den 10stupnov
Ja vestu dávam malej, ked je cca 13-14st pripadne dosť fuka..
@kavasmliekom a kde bývate? U nás je momentálne cez den 10stupnov
Ja vestu dávam malej, ked je cca 13-14st pripadne dosť fuka..
@bellaa3007 Trnava
Záleží akú vestu, vetrovkovú už nie, na to je teplo, ale napr, riflovú by som teraz dala na tenkú mikinu alebo pulover.
Napr. teraz 🙂 mame 10 stupnov, zamracene, prsi priebezne, takze ma mikinu a vestu (taku tu klasicku vestu jarno/jesennu) alebo mikinu a softshellku.
Na jeseň
Podľa počasia. Ja som ju dnes malému dala, mali sme 10 stupňov a fukalo.
Pri mojej 4.kúpenej veste pre deti som zistila, že je to najnepotrebnejsi kúsok oblečenia, ktorý proste nemá využitie 😆 nerozumiem na co sa to vôbec šije a predáva.
Keď je zima, je v tom zima a keď je teplo, tak už to na sebe vlacit netreba.
Pri mojej 4.kúpenej veste pre deti som zistila, že je to najnepotrebnejsi kúsok oblečenia, ktorý proste nemá využitie 😆 nerozumiem na co sa to vôbec šije a predáva.
@dennissa16 My sme práve rôzne vesty dobre využili, dcéra mala aj vetrovkové, riflpvé aj teplákové - na ruky zima nie je a telo ohrejú
Aj ja ako dospelá má radšej vestu ako bundu
@dennissa16 presne tak.
@dennissa16 Podľa mňa sa dajú vynosiť, ale skôr také tenšie a dlhšie, napríklad na jar ak je ráno v mikine zima a v prechodnej bunde teplo, tá vesta je akurát a sú v tom voľnejšie ruky a je to príjemné. Ale zase také hrubé vesty z materiálu ako zimná bunda to je zbytočnosť, lebo takto na jar je v tom teplo a v zime zima na ruky.
@dennissa16 za mňa presný opak.. celá rodina nosíme vesty počas jari a začiatku jesene.. práve preto, že počasie je premenlivé a niekedy to nie je ani na bundu, ani na mikinu 😃 aj teraz keď sa ochladilo a ideme niekam autom, deťom hodím do kufra vestu.. zahreje a na chvilkovy pobyt von uplne ideálne 🙂
Vacsinou ju beriem, ked niekam ideme a cez den je na sveter ale v podvecer sa uz schladi, tak im ju dam, nech maju chrbty v teple
Moji nosia vesty keď je vonku okolo 15C nefuka, na mikine - a na dvor na bicykel. Na to sa im hodí, že im pri bicyklovaní menej zavádzia nez rukávy na bunde. Ale to je tak jedine využitie čo to u nás má. 🙂
Včera aj dnes bolo dosť chladno. Moji mali krátke tričko, mikinu a softshelku. Vo veste by som sa bála, že im bude chladno na ruky a navyše celý deň smoklí, takže by aj zmokli.
@dennissa16 uplne suhlasim, niekedy take pekne vidim, ze ma to laka, ale ja tiez nevidim vyuzitie 🤭
Nas este len zacal nosit prechodnu vestu, u nas je este rano a vecer dost zima.
Teraz sa strašne ochladilo, mali mikiny, bundy, teplé čiapky, nákrčník... ale o pár stupňov viac alebo menej košického vetra, a mali by vesty..
Včera aj dnes mal tenkú softshellovu bundu, cez deň bolo tiež okolo 10 stupňov. Ale mal pod tým krátke tričko a mikinu. Vestu dávam, keď je tak 14-15, hlavne ráno ke chladnejšie. My vestu dosť využívame 😊

Vesty? Moje deti nosia už len mikinu. Ale áno, kľudne môžeš dat mikinu a vestu keď máte chladnejšie