icon

Kedy obliekate deťom vesty?

6. máj 2025

Kedy obliekate deťom vesty ? Keď je takéto počasie ako teraz je to málo alebo dostatočne? Zapad

kavasmliekom
6. máj 2025

Vesty? Moje deti nosia už len mikinu. Ale áno, kľudne môžeš dat mikinu a vestu keď máte chladnejšie

bellaa3007
6. máj 2025
@kavasmliekom

Vesty? Moje deti nosia už len mikinu. Ale áno, kľudne môžeš dat mikinu a vestu keď máte chladnejšie

@kavasmliekom a kde bývate? U nás je momentálne cez den 10stupnov

Ja vestu dávam malej, ked je cca 13-14st pripadne dosť fuka..

autor
6. máj 2025
@bellaa3007

@kavasmliekom a kde bývate? U nás je momentálne cez den 10stupnov

Ja vestu dávam malej, ked je cca 13-14st pripadne dosť fuka..

@bellaa3007 Trnava

patka06
6. máj 2025

Záleží akú vestu, vetrovkovú už nie, na to je teplo, ale napr, riflovú by som teraz dala na tenkú mikinu alebo pulover.

petamich
6. máj 2025

Napr. teraz 🙂 mame 10 stupnov, zamracene, prsi priebezne, takze ma mikinu a vestu (taku tu klasicku vestu jarno/jesennu) alebo mikinu a softshellku.

glorikarebeka
6. máj 2025

Na jeseň

lucia13022023
6. máj 2025

Podľa počasia. Ja som ju dnes malému dala, mali sme 10 stupňov a fukalo.

dennissa16
6. máj 2025

Pri mojej 4.kúpenej veste pre deti som zistila, že je to najnepotrebnejsi kúsok oblečenia, ktorý proste nemá využitie 😆 nerozumiem na co sa to vôbec šije a predáva.
Keď je zima, je v tom zima a keď je teplo, tak už to na sebe vlacit netreba.

patka06
6. máj 2025
@dennissa16

Pri mojej 4.kúpenej veste pre deti som zistila, že je to najnepotrebnejsi kúsok oblečenia, ktorý proste nemá využitie 😆 nerozumiem na co sa to vôbec šije a predáva.

@dennissa16 My sme práve rôzne vesty dobre využili, dcéra mala aj vetrovkové, riflpvé aj teplákové - na ruky zima nie je a telo ohrejú
Aj ja ako dospelá má radšej vestu ako bundu

viestta
6. máj 2025
@dennissa16

@dennissa16 presne tak.

marsmykkok
6. máj 2025
@dennissa16

@dennissa16 Podľa mňa sa dajú vynosiť, ale skôr také tenšie a dlhšie, napríklad na jar ak je ráno v mikine zima a v prechodnej bunde teplo, tá vesta je akurát a sú v tom voľnejšie ruky a je to príjemné. Ale zase také hrubé vesty z materiálu ako zimná bunda to je zbytočnosť, lebo takto na jar je v tom teplo a v zime zima na ruky.

7lenka11
6. máj 2025
@dennissa16

@dennissa16 za mňa presný opak.. celá rodina nosíme vesty počas jari a začiatku jesene.. práve preto, že počasie je premenlivé a niekedy to nie je ani na bundu, ani na mikinu 😃 aj teraz keď sa ochladilo a ideme niekam autom, deťom hodím do kufra vestu.. zahreje a na chvilkovy pobyt von uplne ideálne 🙂

andrea2323
6. máj 2025

U nás bolo dnes 13 stupňov, slnko ale fúkalo studenšie - čiže ideálne počasie za mňa na vestu. 10 mesiacov bábo

hederamonstera
6. máj 2025

Vacsinou ju beriem, ked niekam ideme a cez den je na sveter ale v podvecer sa uz schladi, tak im ju dam, nech maju chrbty v teple

lenkakravcova
6. máj 2025

Moji nosia vesty keď je vonku okolo 15C nefuka, na mikine - a na dvor na bicykel. Na to sa im hodí, že im pri bicyklovaní menej zavádzia nez rukávy na bunde. Ale to je tak jedine využitie čo to u nás má. 🙂

nikpa
6. máj 2025

Včera aj dnes bolo dosť chladno. Moji mali krátke tričko, mikinu a softshelku. Vo veste by som sa bála, že im bude chladno na ruky a navyše celý deň smoklí, takže by aj zmokli.

anavixy
6. máj 2025
@dennissa16

@dennissa16 uplne suhlasim, niekedy take pekne vidim, ze ma to laka, ale ja tiez nevidim vyuzitie 🤭

kiki68
6. máj 2025

Nas este len zacal nosit prechodnu vestu, u nas je este rano a vecer dost zima.

ivangeline
6. máj 2025

Teraz sa strašne ochladilo, mali mikiny, bundy, teplé čiapky, nákrčník... ale o pár stupňov viac alebo menej košického vetra, a mali by vesty..

izabela181
6. máj 2025

Včera aj dnes mal tenkú softshellovu bundu, cez deň bolo tiež okolo 10 stupňov. Ale mal pod tým krátke tričko a mikinu. Vestu dávam, keď je tak 14-15, hlavne ráno ke chladnejšie. My vestu dosť využívame 😊