Kedy začali vaše deti riešiť značkové oblečenie?
Ahojte, kedy vaše deti začali riešiť "značky " vecí a to ako sa obliekajú/ obúvajú ? Ja som dnes bola nemilo prekvapená, boli sme so synom kupovať veci do školy, tenisky/oblečenie a on odutý, že chce Puma tenisky, Adidas ponožky a nie "obyčajné" . Má 7 rokov, u nás doma značky oblečenia vôbec neriešime , ci sa týka obuvi, tak takéto tenisky nekupujeme lebo synovi na nohu nesedia. Obávam sa, že to pochytil u otca, lebo jeho priateľka je taká, že pokiaľ nie je tip top dieťa oblečené tak ho vonku nevezme, ale neriešim. U otca chodí oblečený v tom čo kúpi on. len ma prekvapilo, že ho to tak ovplyvnilo. Som takéto správanie čakala najskôr v puberte.
@anonym_autor smutné,dvojaká výchova...poveda by som,nech si priateľka značkovo oblieka svoje dieť,nie cudzie...na značkové veci si potrpia zakomplexovaní ľudia,ktorí sa cítia menejcenní...asi to bude jej prípad.
@anonym_autor smutné,dvojaká výchova...poveda by som,nech si priateľka značkovo oblieka svoje dieť,nie cudzie...na značkové veci si potrpia zakomplexovaní ľudia,ktorí sa cítia menejcenní...asi to bude jej prípad.
@wella47 vidíš a ja mám rada značkové veci a nemám ani komplexy,ani nič.Ked si kúpim drahšie tričko (nesvieti mi vpredu žiadny nápis,značka),mám istotu,že keď ho vyperiem,nekrutia sa mi švy po praní svoju,nezmensi sa mi,nezväčší sa mi.A reálne to čo sa tu považuje za značkové,je v zahraničí bežná značka.To čo tu kúpim na AY za 80 eur,v zahraničí v Outletoch asi za 20.A neviem teda,čo také strašné značkové nosia deti do školy.Tiez,keď ma muž košeľu,úprimne poviem,že Gant a RL sa mi zehlia lepšie ako tie za menej eur.A napr.Parndorf,teraz mali obrovské zľavy,že také značkové tričko Nike tam vyšlo cca 7 eur.C&A a H&M stojí toľko asi tiez
Alebo keď kupujem moju obľúbenú značku pompdelux,kupujem v zľave,keď kúpim tričko,legíny,pančuchy,sveter,všetko ladí tón v tóne.Nemam nervy behať po obchodoch a dolaďovať farby,nech to vyzerá.V lete sme boli v IT,zľavy v Benettone,že tepláky s mikinou za 20 eur,tričká od 5 eur,bunda 15.Proste len na tomto milom Slovensku,stále platíme extrémne veľa,za čo netreba.Hlavme za potraviny:(Ale to je už iná tema
Neriesil a neriesi, ma 16. Ani ich nepozna, raz sa ho kamarat opytal, ci ma nove balansy- mal tenisky new balance. on netusil, co sa ho pyta, tak hovori- asi hej😄 a prisiel domov a sa ma pyta, co je to balansy, ze sa ho pytali🤦♀️, myslel, ze sa pyta na nejake nove jedlo😄. Teraz je na skole so rocnym skolnym v cene polovice bytu v okresnom meste a ani tam neriesi. Nepozna vans, jordany, converse… nic, pritom ja mu kupim nieco z tych akoze znackovych, lebo drzia formu po praniach.
@anonym_autor nenechaj sa rozhodiť hlavne. Ja som podobné zažila nie so značkami oblečenia ale celkovo s financiami, keď bol menší. Tato mu mával 500€ pred nosom a legá nosil vždy led prišiel a ono to synator časom pochopil. Ale chcelo to trpezlivosť a vysvetlenia,... dieťa len kopíruje rodičov, bohužiaľ, keď nieje rodina komplet tak je to občas náročnejšie....drzim palce

@silvia2013 Už vidím ročné mimino ako sa s tebou háda, že chce Nike ponožky a nie tie z Tesca 😀
@anonym_autor 😁presne.toto si robia rodičia,pletú sami na seba bič...hodnoty sú niekde inde,nie v značkovom oblečení.Ale.nkektorí ľudia si musia svoje komplexy menejcennosti riešiť značkovým oblečením.