icon

Kedy začať dávať pod tričko dieťaťu aj tielko?

23. sep 2025
Strana
z3
anonym_3662f5
23. sep 2025

Tielko nemáme v šatníku, úplne zbytočný kus oblečenia

kavasmliekom
23. sep 2025

@anonym_autor nenosia moje deti ani my

minenkaa
23. sep 2025

@anonym_autor co?Ja som zimnú bundu mala za posledné tri roky asi päť krát,nie to ešte tielko,moj muz bude mať kraťasy do decembra

unicornlady
23. sep 2025

ja už áno

keď sa idem prejsť, nech mi nepodfukuje kríže, ja rýchlo prechladnem

denkabemommy
23. sep 2025

Nikdy som nenosila tielko, ešte chodím v crop topoch 😅🙈

anonym_a0ad53
23. sep 2025

Dnes som mala prvykrat, kedze sa vyrazne ochladilo u nas a som citliva na taketo soky

eeffka
23. sep 2025

Nevlastnim tielka

majkamajusqa
23. sep 2025

Ked zacne zima 😅 ja som uz aj ,,spodare,, vytiahla 😅 u nas je aktualne 10-15 stupnov cez den

unicornlady
23. sep 2025

A v zime si čo dávate pod sveter, ak nemáte tielka? Či len podprsenka a sveter? A nič nezapravujete do nohavíc?

anonym_3662f5
23. sep 2025
@unicornlady

A v zime si čo dávate pod sveter, ak nemáte tielka? Či len podprsenka a sveter? A nič nezapravujete do nohavíc?

@unicornlady bavlnené tričko krátky alebo dlhý rukáv, podľa toho aká je zima.

klarissa25
23. sep 2025

Syn nenosil nikdy tielko… u nas nema tielka nikdo v skrini… ani ziadne pancuchy ci spodky

belllinka
23. sep 2025
@majkamajusqa

Ked zacne zima 😅 ja som uz aj ,,spodare,, vytiahla 😅 u nas je aktualne 10-15 stupnov cez den

@majkamajusqa ake “spodare”

denkabemommy
23. sep 2025
@unicornlady

@unicornlady dám bodyčko, ale to musí byť sakra zima aby som ho vôbec vytiahla 🙂

eeffka
23. sep 2025
@unicornlady

@unicornlady no ja xhodim v zime v kratkom rukave a na to kardigan rozopnuty, ked mam nejaky rolak tak len ten zapraveny. Tielka mam len letne

abbey1
23. sep 2025

@anonym_autor Nikdy.

eeffka
23. sep 2025
@belllinka

@belllinka asi myslela CGčka 😁

unicornlady
23. sep 2025

Jaj, zaujímavo zmenili admini názov témy. Veď tam nič o deťoch nebolo. Ale všeobecne len otázka, že kedy dávame pod tričko aj tielko.

minenkaa
23. sep 2025
@unicornlady

@unicornlady pod sveter tričko a potom dnu vyzleciem,by som zomrela mať cely deň sveter oblečený

autor
23. sep 2025

Kľudne píšte kedy začínate dávať deťom a kedy sebe.

natalka13
23. sep 2025

No konecne tielko a pancusky budu tak o tyzden😁

minenkaa
23. sep 2025

Kedy je zima ,podľa mňa od mínus pätnásť ,začína zima

andrejka1974
23. sep 2025
@unicornlady

@unicornlady dám krátke tricko

andrejka1974
23. sep 2025
@anonym_autor

Kľudne píšte kedy začínate dávať deťom a kedy sebe.

@anonym_autor dcére dávam vždy krátke tričko a na to dlhé keď je väčšia zima tak ešte mikinu a bundu

euka210
23. sep 2025

@anonym_autor ked bude zima a vytiahneme tricka s dlhym rukavom, u nas na juhu tak o mesiac.
Ja uz zajtra beriem termotielko do prace, lebo spoteny chrbat a chlad...a hned budem nachladena.

majkamajusqa
23. sep 2025
@belllinka

@belllinka thermo leginy, syn ich tak vola 😅

kristiii
23. sep 2025

@anonym_autor tak či dá niekto pod sveter tielko alebo tričko s krátkym rukávom, je v podstate jedno. Keď bol syn malý, tiež nosil tielka, ohreje to kríže. Ja som teraz koncom zimy chodila na rehabky s krížami a pri každej jednej mi opakovali, že mám hlavne nosiť tielka. Až tak na smiech teda asi nebudú.

chrumka333
23. sep 2025

@anonym_autor my nosíme od októbra do marca,aj ja 😃

anonym_0fbea0
23. sep 2025
@minenkaa

Kedy je zima ,podľa mňa od mínus pätnásť ,začína zima

@minenkaa bud celý deň vonku a aj pri +5 premrznes do kostí 😒

minenkaa
23. sep 2025
@anonym_0fbea0

@minenkaa bud celý deň vonku a aj pri +5 premrznes do kostí 😒

@anonym_0fbea0 v pohode ,roky som robila von a ani teraz nenosím moc oblečenia

anonym_3662f5
23. sep 2025
@kristiii

@anonym_autor tak či dá niekto pod sveter tielko alebo tričko s krátkym rukávom, je v podstate jedno. Keď bol syn malý, tiež nosil tielka, ohreje to kríže. Ja som teraz koncom zimy chodila na rehabky s krížami a pri každej jednej mi opakovali, že mám hlavne nosiť tielka. Až tak na smiech teda asi nebudú.

@kristiii Nie je to jedno, sveter vyzlečieš a si v tričku.
Ak zohrievať kríže, tak vestou, ktorú si vyzlečieš, keď ti je teplo - nepotíš sa ako v tielku

Strana
z3