Koľko párov a aké topánky máte pre 3 a 6 ročné deti?
Ahojte,
Prosím vás koľko párov a aké topánky máte pre 3 a 6 ročne deti momentálne?
Ja som minulý rok kúpila 2x 29 podobne, tiež 2x sandále. S čím si teraz vystačia vaše deti? Na športy/krúzky nechodia.
A ešte - po starším máme tie topánky a sandále, niektoré mi prídu, že sú ok. Dali ste nosiť napríklad sandále mladšiemu súrodencovi? Fotky doplním.
Mám z toho blbý pocit aké sú to Superfit a ešte celkom pekne.
Ďakujem za vaše odpovede 🙂.
1 vzdusne/sietove tenisky
1 sandale
1 gumene sandale
1 slapky
1 gumaky co ma z jarii a vydrzia do jesene
Keby bolo mokro, ma tenisky take cele z jari
1 gumáky s vyberateľnou teplou vložkou, nosil ich aj do snehu
1 tenisky
1 sandále
1 turistické topánky, máme ich aj ako rezervné tenisky, keď sa náhodou premočia
Asi ešte dokúpim crocsy/ gumené sandálky k vode, moc ale na kúpaliska nechodíme, skôr sme doma v bazéne, tak uvidím, či budú potrebné
2 deti ešte nemám, ale odkladám obuv po synovi pre druhé dieťa. Kupovala som drahé barefooty, vyzerajú stále ako nové. Aj keď sa neodporúčajú nosené topánky, tak nevidím dôvod vyhadzovať 50€ gumáky, ktoré mal na sebe 10x.
2x tenisky (aspon 1 par nepremokave)
1x gumaky
1x kroksy
1x sportove sandale s plnou patou
jesenne nekupujeme a na zimu 2 ks
6 ročná
3x tenisky
2x gumáky (zdedili sme)
1x turisticke (zdedili sme)
1x sandale
1x slapky
V zime ma vždy 2 páry
@anonym_autor trojročná. 2x tenisky ( jedny na odrážadlo, druhé prechádzky...) 1x sandálky 1x gumáky.
@anonym_autor dcéra 5 rokov .
Tenisky do škôlky 1krat .
Čižmy 1 krát
Sandále 1krat (športovejšie sandále )
A 1krat cross (žabky)
Ale ešte jej musím kúpiť tenisky po dome a čižmy ku mojej stárkej lebo teraz zatiel používa tenistky do škôlky .
8 rocna dcera na zimu - clenkove topanky, cizmy do snehu (len na Slovensko alebo vylet - kupujeme unisex, podedi syn ak bude mat rovnaku nohu v zime). 2 krat botasky. Na leto - latkove tenisky, 2 krat sandale - jedny elegantnejsie, druhe sportove.
4 rocny syn na zimu - 2 krat botasky (jedny vyslovene sportove, druhe biele, nepremokave), gumaky, tento rok podedene snehule. Na leto 2 krat sandale.
Zijeme v Spanielsku, v botaskach chodime celu zimu.
Aktuálne na leto máme pre 3 ročnú
1x tenké tenisky
1x hrubšie tenisky vhodné aj do dažďa
1x gumáky
2x sandále "niekam"
2x sandále na dvor (minulý rok zničila troje sandále, tak preto taká zásoba, lebo teraz je ešte aktívnejšia)
Na zimu sme mali dvoje zimné topánky na "niekam" a dvoje na dvor 😅 tie na dvor išli rovno na konci zimy do koša. Ešte mala aj dvoje prechodné topánky na začiatok jari, z tých prežili jedny a druhé som už vyhodila.
Predskolak:
Tenisky do skolky “slusne”
Tenisky na ihrisko
Kozene tenisky do mokra
Sandale 2x
Crocsy
6 r syn:
3 tenisky
1 sandále
1 crocsy/ šľapky na terasu
Dcéra:
2 tenisky
1 balerínky ( ale nie také klasické, s normálnou podrážkou)
1 Sandálky
1 crocsy
Viac ani nemám v pláne kupovať pokiaľ nezničia. Kupujem kvalitné topánky, radšej kvalitu než kvantitu.

3r syn
1ks sandále k vode
1ks sandále na von
2ks tenisky
1ks gumaky
Toto mam overené, takto nam to vyhovuje