Kvalitné alebo lacné oblečenie pre deti?
Ahojte, rada by som sa s vami pokecala o tychto zalezitostiach, ako to mate vy? To je v tom, ze by som velmi rada nakupovala kvalitne oblečenie pre moje 2 deti, viem, ze sinsay,pepco, h&m, a ostatne oblecenie je napustane roznymi chemikaliami, co neni prave zdraviu prospesne. Vzdy,ked kupujem tieto veci mam zly pocit, ze davam na deti tieto lacne sr.acky, avsak ak im kupim napr. slovenske kvalitne, tak cisto nove oblecko mi zababre v skolke za jeden den, bud mi pride domov s cervenymi flakmi z obedu, co sa neda vyprat, alebo zo zelenymi kolenami, tiez doma, maluju, su od farby az po usi, a je mi potom luto tych veci,zaplatila som dost peniazi, a mozu ist hned do kosa. Mate nejake overene znacky, nie moc drahe, ale kvalitne? Dalsia moja dilema: neviem,ci je nakupovanie v zlavach vyhodnejsie, alebo mam nakupovat veci, len ak ich potrebujeme? Napr. teraz v podstate moje deti nepotrebovali nic,lebo vsetko mali, ale ja som nakupila bundy na dalsiu zimu, uz aj prechodne bundy, tricka na leto, svetre na jesen atd.. ked sa na to pozriem, takto som minula stovky €, avsak este realne tieto oblecenia nepotrebuju, a peniazky odisli... Je to takto dobre,ze sa pripravim dopredu, alebo mam radsej nakupovat vtedy, ak nieco naozaj potrebujeme,ale v plnej cene? Chcela by som prejst na minimalizmus a usporit co najviac peniazkov, preto sa pytam, co je lepsie rozhodnutie? Dakujem vam, ak mi prispejete 🙂
Ja zvyknem v zľavách kúpiť dopredu, najmä zimne bundy značkové a oteplovacky sa mi osvedčili. V júni som zateplene leginy kúpila mladšej dcére za 2€ v Hmku, a na jeseň som nemusela obiehat obchody, iba vytiahnem zo skrine. Sa mi zdá ze každým rokom ide ta kvalita v obchodoch dole. Aj koncom leta keď ma lindex dobre zľavy kúpim im vacsie čísla na budúce leto.