icon

Lindex detské legíny: Vydržia viac ako iné?

Dnes o 05:28

caute maminy, dcerka ma talent znicit kazde gate v skolke za tyzden. kamoska mi hovorila ze tie leginy z lindexu su dako kvalitnejsie a vydrzia viac. mate s tym skusenost? su fakt pevnejsie ako tie z tesca alebo je to len daka znacka za ktoru si clovek priplaca? lebo uz ma nebavi stale kupovat nove a nove veci co maju po dvoch praniach diery.

simona20201309
Dnes o 05:42

@anonym_autor prečo by ich nepredrala? Prederie ich bez ohľadu či stoja 100e alebo 2,50e. Jedine čo by si mohla skúsiť, tak kúpiť tie legíny s nasitym obrázkom na kolene. Nieco take mam na mysli: https://www.zalando.sk/lindex-flare-ladybug-kne...

Naše lindexove uz 2ks padli tuto sezónu za obeť.
Rozdiel je v kvalite šitia, v kvalite látky/materiálu, vzore, strihu.....

anonym_8432e0
Dnes o 05:50

Vydrzia cosi viac. U nas je na to expert syn, ten prederie aj lindex, on je demolator, neviem co robi na tom koberci v skolke, dcera neprederie..
A vydrzali mu viac jednofarebne a este tie s dvojitym presitim na kolene, od lindexu
Kvalitnejsie leginy boli aj od next a name it.. tak mozno poskusaj a uvidis

domiklik
Dnes o 05:53

@anonym_autor posledná skúsenosť s leginami lindex, také tie zateplene, bola taka, ze vydržali prvé presne dva týždne, potom som na ne násila záplatu, diera sa urobila asi pol cm nad záplatou, potom druhé koleno a šli do kosa. Stali 7,50 dvojbalenie v akcii, keby boli za plnú cenu tak si dám tu námahu sadnem do auta a pôjdem ich vrátiť. Ale majú aj také s dvojitou látkou cez kolená, áno tie vydržia dlhšie,su aj drahšie.

anonym_f1037c
Dnes o 06:00

Mozno povedat dcere, nech sa sprava normalne? Moje deti teda ziadne limitacie spravania nemali a predrate kolena sme nemali, obcas nieco roztrhli, ale vynimocne...a to mam synov a dceru.... Samozrejme ak kupujes takko, kik, sinsay tak to nevydrzi moc nic no... povedz dcere, ze bude nosit rifle, ked bude takto pokracovat, mozno ju to prejde... lindex je prijemnejsi material, ale nijaka extra trieda, ked myslim na kvalitne znacky, tak myslim uplne ine, lindex je uplny low level, aj c&A mas posledne dve-tri kolekcie lepsiu kvalitu (tym nemyslim uzasnu, ale lepsiu ako lindex).

anonym_c6dfda
Dnes o 06:14
@anonym_f1037c

Mozno povedat dcere, nech sa sprava normalne? Moje deti teda ziadne limitacie spravania nemali a predrate kolena sme nemali, obcas nieco roztrhli, ale vynimocne...a to mam synov a dceru.... Samozrejme ak kupujes takko, kik, sinsay tak to nevydrzi moc nic no... povedz dcere, ze bude nosit rifle, ked bude takto pokracovat, mozno ju to prejde... lindex je prijemnejsi material, ale nijaka extra trieda, ked myslim na kvalitne znacky, tak myslim uplne ine, lindex je uplny low level, aj c&A mas posledne dve-tri kolekcie lepsiu kvalitu (tym nemyslim uzasnu, ale lepsiu ako lindex).

@anonym_f1037c verim, ze zartujes 🙂 moje dieta sa sprava uplne normalne a adekvatne na svoj vek a v jednom kuse ma prederavene kolena ako mnoho deti v tomto veku, pol dna v skolke sa hraju s autami a su na kolenach, akoze co presne ho ma prejst? chut sa hrat na kolenach, lebo tak sa posuvaju auta najlepsie? tieto absurdne komentare, vyhodnotit dieta ako nenormalne lebo prederavi leginy/teplaky, este ze ste tu vy super matky s dokonalymi detmi, aby ste nam povedali co je normalne ❤️ prosim este nam povedz, ktore su tie uzasne znacky s vybornou kvalitou, lebo deti uz nenormalne mame, tak nech aspon dobre teplaky kupujeme 😵‍💫

slavomira236
Dnes o 07:12

Urcite su lindex kvalitnejsie ako pepco. Pepcove su blebe na kolenach po jednom obleceni. Ja som dcerke lindex kupovala stale od skoljy az do 2hej triedy. No uz ich nechce ako 3 cka len rifle plactaky😆

alan1234
Dnes o 07:33

za tu cenu sa to neoplati. v pepcu kupis leginy za 2 €. kupim 10 ks a ma nove kedykolvek. v lindexe kupis leginy za 15-20€ a nosi sice dlhsie ale tiez stareju. neprederie tak s nimi urobi nieco ine. Ja som uz v zanevrela na tie drahe znacky

vevesh
Dnes o 07:45

@anonym_autor ak mas take dieta, nepomoze ti ani lindex🫣🫣baby mi nikdy nezderavili ani jeden kusok oblecenia. Syn furt niekde nejaka diera- ci uz tricko, vetrovka, nohavice alebo topanky....posledne som kupovala kazdy 2 tyzden nove topanky, lebo panko "vynasiel novy system pohybu po macacich hlavach... "😬😬😬😬bundu roztrhal vyvesovanim sa na cedrovy strom🙄nohavice "skippingom" cez prekazky, a vedela by som dalej pokracovat....tym som chcela povedat, ze sice mozes skusit nove znacky kupit, ale nemaj velke ocakavania, ze to velmi pomoze..🫣🫣🫣🫣
Ps. Kupujem mu iba lindex a name it znacky, lebo ostatne z neho spadnu....

sovica
Dnes o 08:12

Áno, Lindex legíny sú kvalitnejšie, čo sa týka hustoty látky, šitia, majú v páse regul. gumu atď,, ale ak dieťa celý deň v škôlke "kolenačkuje", tak rovnako zničí lacné značky ako Pepco, Kik, ako aj drahšie Lindex, Next... Môžeš jej obliecť aj maxi drahé dizajnérske od Dior alebo Chanel a zničí ich úplne rovnako. Jedine jej môžeš hneď na nových našich na kolená hrubšie záplaty napr. z rifľoviny a potom by to malo vydržať dlhšie. A keď prederaví legíny na kolenách, nevyhadzuj ich, odstrihni a bude mať na leto krátke legínky.