Môže 13-ročný chlapec nosiť čierne kraťasy na pohreb?
Áno alebo nie 🤷🏻♀️
@maciatkolulu to je naozaj hanba, žiadna úcta k pozostalej rodine. Ako keby nemali za co si kupit.
určite si môže dať čierne kraťase.
@xckaretxxx vzhľadom k tomu,žena skoro každý jednu červenú ružu,si myslím,že plnili len prianie pozostaleho. A to môže byť aj to,že oblečte si čo chcete,v čom vám je dobré a je úplne fuk,čo si mara z hornej malikovej bude myslieť.... Treba sa na to pozrieť aj takto. Ja vážne tiež nechcem,aby boli všetci v čiernom a minuli 100vkybeur za kytice
@sisaka tiež nerozumiem...a, keď bude raz pracovať a pôjde v dlhých nohaviciach do práce busom nie v aute s klímou, stať na zastávkach atď ..ja som bola tento týždeň na pohrebe teplo, veľa starších ľudí po 70 tke chlapi obleky a nikto neskolaboval.Ludia si už zo všetkého robíš holubnik.
Dievčatá už to neriešte. Je po pohrebe a mal dlhé nohavice
Ďakujem za všetky odpovede 🙏

Ja si nemyslím, že otázkou autorka myslela, že by 13r. nevydržal v dlhých nohaviciach. Neviem, prečo to tu tak väčšina poňala. Podľa mňa skôr doma nemá slušné dlhé čierne nohavice. Ani môj nemá, keď tak nad tým rozmýšľam, keby máme ísť náhle na pohreb, tak fakt neviem, do čoho by som ho navliekla. Nám by asi zostal len ten obchod. Ale keby má doma slušne čierne alebo nejaké tmavé kraťasy, tak mu ich v pohode dám.