icon

Nosia vaše deti tielka v zime?

2. feb 2024

Mam 30, vtedy sme tielka nosili komplet všetci ešte aj počas ZŠ.. Neviem ci sa to vytratilo úplne alebo len ja som prestala nosiť, ale obliekať ich vašim deťom, aspon počas zimných mesiacov?

nikpa
2. feb 2024

Ja nosím tak od septembra do marca 😀 a moje deti tiež. Keď nemám kríže v teple tak si môžem dat čokoľvek ale je mi zima. Pre mňa je to v zime základ, rovnako ako ponožky. Ale chápem, že je to o zvyku.

martinka13
2. feb 2024

Ano, nosia. Zimu si bez tielka neviem predstaviť.

x_mery_x
2. feb 2024

Nie

tiezjedna
2. feb 2024

Vôbec. Nikdy to na sebe nemali.

jana_eyre_2
2. feb 2024

Mám tri deti - dvaja chlapci odmietajú nosiť, im je furt teplo a ja ich ani nenútim.. dievča tielka nosí, jej býva väčšia zima a tak ma viac vrstiev ako chalani.. ja tielko nenosím ani ako decko som to nemala rada a to mám 40r, mama ma nenutila..

Ale teda nosím vysoké sťahujúce nohavičky, čo mám cez kríže a to mám rada, takže to je ako tielko, len mi to nezavadzia hore..

simulienka2207
2. feb 2024

som z východu...ale nie 😀

lucik194
2. feb 2024

nikdy ani ako dieta som nenosila a moje deti (teens) nenosili tiez

rubia10
2. feb 2024

Ano, deti nosia, u nas bezna vec😊
Starsia pubertacka si uz na podprsenku tielko nedava, to uz ako zacala pred par rokmi s lambadou tak tielko uz nie, mladsia skolkarka nosi tielko len v zime. Pod tricko nikdy nedavam. Tricko je u mna znak tepla, takze pod tricko by mi nenapadlo dat tielko. Ale v zime nosia kvoli krizam napriklad. Ja si dam take cipkovane damske niekedy v zime, ale inak ak mi je zima davam si natelnik pod sveter napriklad. A manzel nosieval tielko pod koselou a teraz si raz za cas da, ked mu je fakt zima😃

simsalabim
2. feb 2024

Od puberty ani jedno. Ale aspon si daju tricko s kratkym rukavom pod koselu ci mikinu.

marcellka32
2. feb 2024

Veď kto ako chce...môj 14 rocný nosí, vyslovene nevie byť bez tielka v zime samozrejme

lenkakravcova
2. feb 2024

To záleží od prostredia. Kým sme boli v meste kde bolo Max mínus 5, tak nenosili. Ale teda na dedine kde je -25C ich bez tielka, pančuch ich nepúšťam. To by prišli hneď choré

mimikarol
2. feb 2024

Ja aj moja 8 ročná nosíme. Od jesene do jari.

enoula
2. feb 2024

Nosia v zime. Tielko a na to tricko s dlhým rukavom plus teplaky teda. Tielko v gatiach, tricko nie
Ja tiez v zime nosim take dlhe, tenke

simca06022011
2. feb 2024

ano moja do cca 9rokov nosila vzdy. Nepovazujem to za prehnane obliekanie. Teraz uz nenosi, ale aj aktivita denna je ina, nosi tricko a na tom mikinu atd...
jedine v lete sa nenosili...

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
bora0123
2. feb 2024

Moje nosia iba ked je minus, ked ich obliekam vacsinou maju to co doma (teplaky a tricko s dlhym) tak ked vidim ze sa im to nechce vyzliekat im supnem tielko na tricko 🤣🤣 pod kombinezou aj tak je to vsetkym jedno...ja tiez nosievam ked je minus, pre mna to nie je zbytocne, celkom to zahreje krize 😁

thereisabear
2. feb 2024

Môj nosí. Ja si dávam pod mikinu/sveter vždy tričko. Neviem si predstaviť nič pod tým nemať.

betulinka1
2. feb 2024

My nosíme okrem muza, ten si da tricko namiesto tielka. Tielka si davame spravidla od oktobra, kym nezačne byt teplejsie okolo 15 stupnov. Detom vacsinou funkcne aby ked sa spotia, im spravne regulovali teplotu tela a odviedlo pot. Kedze sme vela vonku cely rok, naucili sme sa skor oblecenie vrstvit. Na druhej strane si neviem predstavit nedať v zime tielko a to je jedno, ci je na vrchu ci tricko, mikina alebo pulover.

lia2022
2. feb 2024

Ja tiež synovi 2,5r. tielko obliekam. Aj v nútri má tielko ktoré mu zapravím do pančušiek a na to obliečiem bavlnené tričko s dlhým rukávom aby nemal holý chrbát. Takto chodí v nutri v zime a keď ideme von tak tiež oblečiem tielko , tričko s dlhým rukávom a tenkú minkinu keď nieje taká strašná zima a bundu..keď je živšie, tak namiesto tenkej hrubú mikinu na to alebo sveter a bundu. Keď začala jeseň že nebola taká ešte taká zima ale uz chladnejšie tak tiež tielko , mikinu bez kapucne a zispu a softshellovú bundu. Takže u nás plno využiteľné. Ešte keď budú dobré, využije aj v lete na horúce dní 😁.

lia2022
2. feb 2024

@lia2022 samozrejme ze ma v nutri len pančušky namiesto teplakov..na to už nedávam nič, aby sa náhodou niekto nemyslel 🙈. Akurát tak ponožky keď je bez papúč.

jesenzima
2. feb 2024

Nenosia. Keď treba, obliekame termoprádlo, do škôlky chodia iba v tričku ...

lulu0123
2. feb 2024

Nosia,aj ja nosim ked je zima.

maminkadeticiek
2. feb 2024

Urcite ano.

janush
2. feb 2024

syn 7 rokov nosí, dcéra 12 rokov nenosí...

lucy_ms
2. feb 2024

Obe moje deti nosia ako sa ochladí až do jari, kým nie je teplejšie. Zvyknú mať vonku pri hre holý chrbát, s tielkom nemajú.

methexis
2. feb 2024

Môj muž je tielkovy maniak 😅, takže deti tielka nosia, aby sme sa nehadali, kým proti tomu neprotestuju, keď ich nebudú chcieť, nebudem ich nútiť. Ja tielka odmalička neznášam spolu s kamašlami.

sense
2. feb 2024

Áno doteraz nosí tielka, teraz tričká s krátkym rukávom ktoré sú dlhé a dajú sa zapravit. Oblieka si ich sama lebo nemá rada hole kríze. Bude mať 11 r

linibini
2. feb 2024

Deti 4 a 11 tielka nosia, cca od októbra do jari. Nosia obaja aj pančuchy, syn má už spodky. Do školy chodí pešo a príliš im nekúria, inak by mu bolo zima. Manžel zasa každý deň v košeli, ten takisto tielka musí mať. Ja ich zasa neznášam na sebe, mám 2 kusy, keď je veľmi zima, vtedy si oblečiem.

hanka_se
2. feb 2024

dcera 9,5 rocna cez zimu nosi do skoly - ma tielko, ktore ma zastrcene aby nemala hole krize a vrchne tricko s dlhym rukavom ma potom na leginach 🙂 Doma nenosi

chrumka333
2. feb 2024

Mám 2 a 4 r nosíme všetci od októbra do marca