icon

Obliekli by ste túto súpravu chlapčekovi?

barbora0308
19. sep 2023

Ahojte baby, mam túto súpravu viď. foto. Doteraz som bola presvedčená, že pre chlapčeka v pohode, ale teraz si už nie som úplne istá...🙈. Strašne sa mi páči tento motív, ale ak je moc dievčenský, tak to asi nebudem siliť 🫤. Ďakujem za názory!

Obliekli by ste túto súpravu chlapčekovi?
kvietocek87
22. sep 2023

Môj nosil ružové pyžamo 😂😂a dobre bolo.Modre nebolo,bolo vypredané ta som zobrala v ružovom,bola akcia

sibliny
22. sep 2023

@barbora0308 ved je tam plno ruzovej, aj kvety, salocky... juj 😜

tintinka009
22. sep 2023

@barbora0308 úplne v pohode aj môj nosí po malej veci a co je ako na tom 😁

ayfer
22. sep 2023

Opýtaj sa malého, myslím že jemu je to úplne jedno

timea301196
22. sep 2023

Nie

beellka
22. sep 2023

@barbora0308 je to uni.v pohode by som dala

vanesanova
22. sep 2023

@barbora0308 ved to je v podstate pyžamo na doma...akože vážne toto musíte riešiť na koňovi?oblečiem mu co sa paci mne...ja som mu dávala aj ružové pančuchy ci pyžamá na doma po sesternici aj do škôlky.

taga
22. sep 2023

Ja mam dvoch synov, nosia bezne zlte, oranzove, cervene veci.. ale toto by som chlapcovi asi neobliekla, posobi to na mna cisto dievcensky

1975renca
22. sep 2023

Na doma v pohode

babo561
22. sep 2023

@barbora0308 je to krásne, ale kvetinky by som chlapcovi nedala :/

lunademonica
22. sep 2023

@barbora0308 moj syn nosi modre/ cierne tricka s dinosaurami a aj tak sa vsetci pytaju ci je to dievca...takze byt tebou neriesim, proste mu to oblec, u malych deti je to jedno. A nepride mi to vyslovene dievcenske, ved je to tmavosede...dievcata mozu len ruzovu, aspon podla toho co vidam vonku

asod
22. sep 2023

@barbora0308 Uz ta farba hovorí, ze je to pre chlapca.

gabrielka450
22. sep 2023
lessiie
22. sep 2023

@barbora0308 nie , podľa mňa je to na dievcatko

virines
22. sep 2023

@barbora0308 moj presne tuto istu supravu nosil a neprislo mi to dievcenske

matricia
22. sep 2023

Na doma v pohode a aspon ma co nosit, aj velkost akurat podla foto

stanislavicenka
22. sep 2023

@barbora0308 uplne normalna suprava, unisex. Zeny, niektore mate tak stupidne nazory🤦. Moj syn ma 5, pred dvomi rokmi bol na uhrovskom grade v zltych gumakoch a cervenej sukni s bodkami, no a co. A dodnes chodi von s fialovou kabelkou, lebo tatino nosi brasnu. Vy si fakt myslite, ze kusok oblecenia soravi z dietata homosexuals? Kristepane🤦

andreas10
23. sep 2023

@fev ktory z nich je manzel a ktory syn?

blackcat8885
23. sep 2023

Na doma áno medzi ludi nie

dankanka
23. sep 2023

@barbora0308 chlapcovi nie, lebo vela kvietkov, no pre dievca je to tmave :D. Moc to riesis.

megan777
23. sep 2023

podla mna dievcenske, na doma ok ,ale von nie ,ako farba je v pohode ,ale tie kvietky pre chlapceka nie

linduska86
23. sep 2023

@solange7 podľa mňa úplne 😆😆😆 táto diskusia ma pobavila teda ako ľuďom preskakuje

linduska86
23. sep 2023

Kľudne mu to obleč
Neboj o 10 rokov z neho gay nebude
Jezisi ženy.... čo keď bude záhradník a v dospelosti bude nosiť kvetovane tričká 🤦🏻‍♀️😂😂😂 toto sú fakt problémy.

Mne sa napr nepáči ani pre dievča . A dievča akoze nemôže nosiť bager hej.?

Len vyslovene kvietocky srdiečka a chalani len vyhradené farby lebo mamičky z modrého koníka tak rádia 😂😂😂😂😂

fev
23. sep 2023

@klip0 manžel a syn

klip0
23. sep 2023

@fev fiiiiha, vyzerajú úplne ako rovesníci 👍👍

medeaa
23. sep 2023

@barbora0308 ta suprava je urcite je dievcenska. Ak ti to neprekaza a paci sa ti, nech to nosi. Ale ja by som to na mojom synovi nevydrzala 😬.

adreena
23. sep 2023

V krajine, kde Progresívne Slovensko atakuje 18%, by som čakala väčšinu odpovedí typu, samozrejme mu to daj, aj tak sa sám rozhodne, či bude chlapec alebo dievča, ty o tom nerozhodujes. 🤭

medeaa
23. sep 2023

@linduska86 nerozumiem, preco by malo niekomu preskakovat, ked nechce chlapca obliekat do vyslovene dievcenskeho oblecenia. Vobec si nemyslim, ze sa tu nejake mamicky "z modreho konika" obavaju nezvratnych skod na sexualnej orientacii kvoli kvetinkam 🙄. Niekomu moze dievcenske oblecenie jednoducho na synovi vadit. Napriklad ja som ten pripad a necitim sa kvoli tomu obmedzena alebo ze by mi preskakovalo. Mne sa aj u dospelych paci, ked sa muz oblieka muzne a zena je zenska. Co je na tom? A nie, vobec to nie je iba o volbe farieb, ja chlapcovi kludne obleciem aj cervene tricko, skor je to o motive a strihu. A ano, riesim co ma syn oblecene. Cloveka nejako ovplyvnuje snad vsetko v jeho zivote, aj estetika obliekania.

monammm
23. sep 2023

@barbora0308 ja by som dala. Keď sa ti páči. Môj syn nosí aj ružové tričká ci fialové súpravy...

jablkova13
23. sep 2023

@barbora0308 ked mozu mali chlapci nosiť copy, tak nevidim dovod nieco riesit :D a neznasam copy na chlapcoch 🤣🤣🤣 a k suprave podla mna v pohode preco nie 🙂