Obliekli by ste túto súpravu chlapčekovi?
Ahojte baby, mam túto súpravu viď. foto. Doteraz som bola presvedčená, že pre chlapčeka v pohode, ale teraz si už nie som úplne istá...🙈. Strašne sa mi páči tento motív, ale ak je moc dievčenský, tak to asi nebudem siliť 🫤. Ďakujem za názory!

Pekne pre chlapca!
Som asi otrasna matka ale dcere do isteho veku som obliekla a obula aj “chlapcenske” veci. Jednu zimu som jej kupila tmavomodre topanky zateplene, dobre tvarovane, skvele sa obuvali. Pravda nechodila do skolky tak mi to bolo suma fuk, ona vtedy ani neprotestovala. Teraz v styroch rokoch uz vyymsla, vsetko by bolo najlepsie v ruzovej, nieco povolim, nieco zatrhnem.
@barbora0308 nie ,neobliekla
Keby som mala túto súpravu zavesiť späť na vešiak v obchode, určite by som bez váhania zamierila k dievčenskemu oddeleniu, no napriek tomu by som ju synovi bez problémov obliekla. Ibaže nie ako súpravu, bez ohľadu na to, či ide o chlapca alebo dievča, takto spolu sa mi to nepáči. Môjmu som kupovala aj pyžamo s dúhovým motívom, mne sa páčia farebné veci na deťoch. Preto aj najradšej nakupujem pre neho z Nextu, či Lindexu, oni nemajú tie typické otrepané len modrosivobagerovoautickove veci pre chlapcov 😁
@barbora0308 Tak teraz som zostala zmätená, či môj manžel a syn sú dostatočne mužní.😀😀😀
@barbora0308 jasne áno, môj nosí aj ružové Bodynka a pristanú mu 😁
@barbora0308 podľa mňa pohode
V pohode na doma pre dievca aj chlapca von by som to nedala nie pre to ze tam su kvety to mi vobec nevadi 😃ale pride mi to ako pyžamo. Vsetko co je vzorovane a rovnake vrch aj spodok. Este v kociku ok moze byt pyzamova sada. Mozno este Keby k tomu vrchu isli ine nohavice. Ale tvoje babo kludne moze mat ake chces druhych tak neriesim aj keby to bolo pyzamko ich vec .😃
@laurita285 moja dcera vkuse v skolke kresli duhu a stale nieco vyfarbi na duhovo. uz len cakam kedy k tomu bude mat kto pripomienku...
@chillibubble no snáď nik nič nemá proti fyzikálnym/optickým/ prirodnym ukazom 😲😁
@barbora0308 podľa foto to vyzerá byť pre menšie dieťa ktorému určite bude jedno aká je. Ak je mu dobrá neriešila by som. Je pekná a mne sa páči tak by som obliekla. Ja mám síce dievča a nosí mi aj zelenú aj modrú a vôbec neriešim. Nemusí mať všetko ružové..A podľa mňa není vyslovene dievčenská tá súprava takže by som kľudne aj vonka na dvor dala. Nikde není napísané že chlapec nemôže mať kvet na oblečení. Jednoducho ak sa ti páči tak obleč a nerieš 😉
@barbora0308 ano
@barbora0308 samozrejme, že by som mu to obliekla, je to pekné.
@barbora0308 nie
@barbora0308 keby tam neboli tie biele kvety by to bolo ok🤔
Aj strih aj vzor je podľa mňa viac dievčenské... chlapcovi by som volila niečo iné... ale tak, takému bábätku je úplne jedno co ma oblečené..
Ja nie
@barbora0308 doma ešte keď potrebuješ mu nechaj ale ja by som nedala podľa mňa dievčenské
@barbora0308 je krásna, vyzerá v nej ako záhradník, je to taký milý unisex motív
@barbora0308 ja by som dala ale nie ako sadu ale kombinovať. Hlavne ak je ako môj syn kto je viac v záhradke ako v dome 😆
Nesibe vam tak trochu? Je to len kus oblecenia. 🤦🏻♀️ kludne to oblec chlapcovi, aj keby tam boli ruzove poniky, tak to bude stale len ten isty kus oblecenia.
Pokojne to môže nosiť, na foto mu to veľmi pristane. 🙂
@barbora0308 así nie 🙄
@barbora0308 ja by som obliekla, môj malý nosí aj takéto kde je červena 🥰💚
@barbora0308 úplne v pohode. Ma to pekne… ja si skôr myslím že kamoska by to skôr svojej dcére nedala… skôr na chlapca. Môj syn nosí podobne ale trosku iný motív ten s macickami a kvetináčmi na bielom podklade a v pohode
Kvôli tomu, že sú tam kvietky, tak si mnohí myslia, že je to dievcenske a kvôli rovnakému vzoru to vyzera ako pyžamo, ale ja by som obliekla 😄 staršiu som často brala von v dupackach, lebo som nemala nervy na jej rev pri prezliekani a mladsia je narodená v inom obdobi, takže podedila hlavne po bratrancoch a chodí v modrom, zelenom, autickovom atd. a je mi to jedno
@barbora0308 tato kolekcia bola robena aj v bledoruzovej prave pre dievcata. Toto kludne chlapcovi.

@barbora0308 ja by som obliekla, ale nie spolu. Napríklad tmavé nohavice a k tomu to body a naopak. Tie nohavice a k tomu tmavé jednofarebne tričko. Celkovo veľmi neriešim, moji chlapci majú veľa bieleho, bežového, väčšinou bez potlače.