Odolné tepláky pre škôlkarov
Ahojte, viete prosim poradit nejake teplaky, ktore nieco vydrzia? Syn im dava v skolke zabrat a podchvilou sa vyderu na kolenach🙂 Ake sa vam zdaju fajn?
Ja dávam riflové legíny z H&M a podľa mňa toho zniesli dosť. Ale môj je špagetový typ, takže mu sedia, aj keď sú v dievčenskej kategórii. Na kolenách vidieť opotrebenie, ale nebola zatiaľ diera.
Ja kupujem z druhej ruky tu na MK alebo Pepco, Kik, a presne preto, že o chvíľu sú zničené a nieje mi ľúto, ich potom vyhodiť 🤷♀️
Z Tesca F&F sa mi osvedcili dlhodobo.
Next ma vynikajúce tepláky
Tesco a next -multipacky 🙂 tepláky nad 5€ nekupujem vôbec 😅. Lebo často ich majú synovia ako jednorazovú záležitosť.
Sinsay, ak je flash akcia. 5 parov za 8 eur a nech sa váľa.
Pepco, Kik, Tesco. Kde sa mi pacia.
Pepco. Uz len toto mi chyba ku stastiu aby som dieta na ihrisku upozornovala, ze ma len cupiet lebo sa zaspini.
Ja kupujem bavlnené so zdvojenými kolenami https://gustokids.com/subcategory.php?kategoria...
Kupujem mu z Next a podla mna toho vydrzia dost 🙂 a ked aj nie, tak cena nie je katastrofa.
Gate a vydrzia mojmu vzdy rok co chodi do skolky. materialovo super.
Mali sme znackove co podostavali a vydrzali tolko co obycajne tesco pepco sinsay. Ono to je tazko. Niektore deti nekolenkuju skoro vobec tak mama takeho dietata ti povie ze ich teplaky vdrzia dlho a potom su deti co behaju po kolenach nonstop.
Ja uz kupujem tiez len lacne. Spravi dieru a ja mu z toho spravim kratasy

Ja mam iny pristup.Kedze viem ze ich vykolenkuje tak prave teplaky bupujem za 4-5 eur v pepcu.Vydrzia kolko vydrzia,kupim druhe.A nie su tenke.To kolenkovanie a padanie nevydrzia ziadne,takto mi to aspon nie je luto.