icon

Odolné tepláky pre škôlkarov

14. máj 2025

Ahojte, viete prosim poradit nejake teplaky, ktore nieco vydrzia? Syn im dava v skolke zabrat a podchvilou sa vyderu na kolenach🙂 Ake sa vam zdaju fajn?

maminkadeticiek
14. máj 2025

Ja mam iny pristup.Kedze viem ze ich vykolenkuje tak prave teplaky bupujem za 4-5 eur v pepcu.Vydrzia kolko vydrzia,kupim druhe.A nie su tenke.To kolenkovanie a padanie nevydrzia ziadne,takto mi to aspon nie je luto.

michaella24
14. máj 2025

Ja dávam riflové legíny z H&M a podľa mňa toho zniesli dosť. Ale môj je špagetový typ, takže mu sedia, aj keď sú v dievčenskej kategórii. Na kolenách vidieť opotrebenie, ale nebola zatiaľ diera.

lenka2710
14. máj 2025

Ja kupujem z druhej ruky tu na MK alebo Pepco, Kik, a presne preto, že o chvíľu sú zničené a nieje mi ľúto, ich potom vyhodiť 🤷‍♀️

iwesska
14. máj 2025

Z Tesca F&F sa mi osvedcili dlhodobo.

lucia13022023
14. máj 2025

Next ma vynikajúce tepláky

denkabemommy
14. máj 2025

Tesco a next -multipacky 🙂 tepláky nad 5€ nekupujem vôbec 😅. Lebo často ich majú synovia ako jednorazovú záležitosť.

mamamasama
14. máj 2025

Sinsay, ak je flash akcia. 5 parov za 8 eur a nech sa váľa.

sfet
14. máj 2025

Pepco, Kik, Tesco. Kde sa mi pacia.

beata_k
14. máj 2025

Pepco. Uz len toto mi chyba ku stastiu aby som dieta na ihrisku upozornovala, ze ma len cupiet lebo sa zaspini.

scila
14. máj 2025

Ja kupujem bavlnené so zdvojenými kolenami https://gustokids.com/subcategory.php?kategoria...

petamich
14. máj 2025

Kupujem mu z Next a podla mna toho vydrzia dost 🙂 a ked aj nie, tak cena nie je katastrofa.

gypsomilka
14. máj 2025

Gate a vydrzia mojmu vzdy rok co chodi do skolky. materialovo super.

pralinka25
28. máj 2025

Mali sme znackove co podostavali a vydrzali tolko co obycajne tesco pepco sinsay. Ono to je tazko. Niektore deti nekolenkuju skoro vobec tak mama takeho dietata ti povie ze ich teplaky vdrzia dlho a potom su deti co behaju po kolenach nonstop.
Ja uz kupujem tiez len lacne. Spravi dieru a ja mu z toho spravim kratasy