icon

Odporúčania na kvalitné detské topánky na zimu a leto

kstranova
5. jún 2025

Ahojte, aké kupujete prosím topánky pre svoje deti ? Mam 2 r. Syna a kupujem mu stale len Protetiky, no zacinam byt nespokojna. Zimne cizmy - syn mal stale ladove nohy. Prechodne / tenisky / sandalky - vsetko sa strasne velmi rychlo znici. Vzdy druhe mu kupim nejake cenovo dostupnejsie (napr Adidas) a tie drzia.
Davame do topanok ortopedicke vlozky kvoli vpadnutym clenkom (z tohto dovodu som prestal kupovat po roku barefoot).
Mate nejake odporucania na nejaku kvalitnu obuv? Protetiky stoja 45€ v priemere , ale za tu cenu sa mi to prestava pacit. Pacia sa mi aj Geox , Skechcers a podobne.

Ďakujem 🙂

13uzivatelka11
5. jún 2025

Ja len mimo tému, že či si tie padnuté členky riešila aj inak ako len prechodom z bareroot na vložky? Vpadnute členky sú znakom oslabených brušných svalov, nie zlej obuvi 🤷‍♀️

2nika47
5. jún 2025

Tak zimné kupujem synovi odkedy chodí superfit - sú síce drahšie ale nohu mal vždy suchú teplú. A aj s kvalitou so spokojná - po ňom bežne topánky vyzerajú ako po štyroch deťoch a tieto to prežili zatiaľ vždy bez ujmy. Čo sa týka tenisiek to zvyčajne kupujem v decathlone.

anjelicek26
5. jún 2025

Clenky ma take kvoli slabemu bruchu...treba chodit cvicit.. plavat, gymnastika, akykolvek pohyb, to ti uz fyzio poradi najlepsie... a tych 45e sa ti zda vela ci malo? Za detske topanky malokedy idem pod 80e 🙄 A nie, nie z radosti, ale chcem proste kvalitne. Vacsinou nosi froddo, bisgaard, wheat ci reimu...

kstranova
autor
5. jún 2025
@13uzivatelka11

Ja len mimo tému, že či si tie padnuté členky riešila aj inak ako len prechodom z bareroot na vložky? Vpadnute členky sú znakom oslabených brušných svalov, nie zlej obuvi 🤷‍♀️

@13uzivatelka11 ano boli sme u odbornika , mame cviky na fitlopte na doma

kstranova
autor
Autor odpoveď zmazal
oriesocek
5. jún 2025

skus z topanok superfity, vydrzia dlho, su neznicitelne... topanky z ccc a podobných su nezmysel, nekvalitne, znicia sa ti velmi rýchlo. Ked maju vo vypredajoch, tak aj za dobre ceny. nase nosia este rozne znacky typu belenka, frodo - ked su vypredaje, urcite kupis aj lacnejsie, treba sledovat. Ja nekupujem detom po 10-15 topanok na sezonu nekvalitných. majú po 2 ks, aby mali na vymenu, t.j. 2x sandale, 2x tenisky, 2x zimna obuv..

really8
5. jún 2025

My mame teraz napr dvoje keeny, su super hnusne 😂 ale drzia jak luteranska viera. A to ich veru na odrazadle nesetri

kiki68
5. jún 2025

@kstranova za mna Affenzahn, potom je dobry napr Elefant, superfit, ale to nie su nejake lacnejsie by som povedala. Mozno ten elefant je este akotak cenovo.

olimuc
5. jún 2025

Na suche a teple nohy sa mi najviac osvedcili Lowa GTX, su drahsie ale nikdy nepremokli

majlo1234
5. jún 2025
@really8

My mame teraz napr dvoje keeny, su super hnusne 😂 ale drzia jak luteranska viera. A to ich veru na odrazadle nesetri

@really8 presne tie pozeram aj ja, ale fakt su hnusneee😆

really8
5. jún 2025
@majlo1234

@really8 presne tie pozeram aj ja, ale fakt su hnusneee😆

@majlo1234 mame tie cnx. A tenisky sa strasne tazko ubuvaju, sandale o dost lepsie. Ale teda dobre no, pozeram sa od clenkov vyssie

kstranova
autor
6. jún 2025

Dakujem vsetkym. Objednala som Primigi a Bisgaard. Mala som vsade zlavy, jedny ma vysli cca 30€ ;)

ktobytobolpovedal
6. jún 2025

Geox, superfit, Ecco a Viking. Ine detom nekupujem 🙂