Odporúčania na kvalitné detské topánky na zimu a leto
Ahojte, aké kupujete prosím topánky pre svoje deti ? Mam 2 r. Syna a kupujem mu stale len Protetiky, no zacinam byt nespokojna. Zimne cizmy - syn mal stale ladove nohy. Prechodne / tenisky / sandalky - vsetko sa strasne velmi rychlo znici. Vzdy druhe mu kupim nejake cenovo dostupnejsie (napr Adidas) a tie drzia.
Davame do topanok ortopedicke vlozky kvoli vpadnutym clenkom (z tohto dovodu som prestal kupovat po roku barefoot).
Mate nejake odporucania na nejaku kvalitnu obuv? Protetiky stoja 45€ v priemere , ale za tu cenu sa mi to prestava pacit. Pacia sa mi aj Geox , Skechcers a podobne.
Ďakujem 🙂
Tak zimné kupujem synovi odkedy chodí superfit - sú síce drahšie ale nohu mal vždy suchú teplú. A aj s kvalitou so spokojná - po ňom bežne topánky vyzerajú ako po štyroch deťoch a tieto to prežili zatiaľ vždy bez ujmy. Čo sa týka tenisiek to zvyčajne kupujem v decathlone.
Clenky ma take kvoli slabemu bruchu...treba chodit cvicit.. plavat, gymnastika, akykolvek pohyb, to ti uz fyzio poradi najlepsie... a tych 45e sa ti zda vela ci malo? Za detske topanky malokedy idem pod 80e 🙄 A nie, nie z radosti, ale chcem proste kvalitne. Vacsinou nosi froddo, bisgaard, wheat ci reimu...
Ja len mimo tému, že či si tie padnuté členky riešila aj inak ako len prechodom z bareroot na vložky? Vpadnute členky sú znakom oslabených brušných svalov, nie zlej obuvi 🤷♀️
@13uzivatelka11 ano boli sme u odbornika , mame cviky na fitlopte na doma
skus z topanok superfity, vydrzia dlho, su neznicitelne... topanky z ccc a podobných su nezmysel, nekvalitne, znicia sa ti velmi rýchlo. Ked maju vo vypredajoch, tak aj za dobre ceny. nase nosia este rozne znacky typu belenka, frodo - ked su vypredaje, urcite kupis aj lacnejsie, treba sledovat. Ja nekupujem detom po 10-15 topanok na sezonu nekvalitných. majú po 2 ks, aby mali na vymenu, t.j. 2x sandale, 2x tenisky, 2x zimna obuv..
My mame teraz napr dvoje keeny, su super hnusne 😂 ale drzia jak luteranska viera. A to ich veru na odrazadle nesetri
Na suche a teple nohy sa mi najviac osvedcili Lowa GTX, su drahsie ale nikdy nepremokli
Dakujem vsetkym. Objednala som Primigi a Bisgaard. Mala som vsade zlavy, jedny ma vysli cca 30€ ;)
Geox, superfit, Ecco a Viking. Ine detom nekupujem 🙂

Ja len mimo tému, že či si tie padnuté členky riešila aj inak ako len prechodom z bareroot na vložky? Vpadnute členky sú znakom oslabených brušných svalov, nie zlej obuvi 🤷♀️