icon

Prečo je Lindex stále taký populárny?

26. dec 2023

Maminky, prosim vysvetlite mi preco je Lindex stale v kurze? Malej som nakupila veci, starsie kolekcie z druhej ruky a aj nove. Ale ta kvalita je otras. Vianocne pyzamo vzate prvykrat vytahane na zadku, latka tenka, manzety sa paraju. Bodycka ok, tie vyzeraju aj po viac praniach a noseniach fajn. Zimne overaly vysuchane medzi nohami, vetrovky kratky rukav ale ze priserne. Mam len ja stastie na nepodarky?

Strana
z2
michaela329
26. dec 2023

Z Lindexu mám plavky, spodné prádlo, saty a dámske pyžamá. V perfektnom stave aj po 7 rokoch. Myslím si, že hodne záleží od starostlivosti a spôsobu nosenia. Detské veci sa jednoducho znosia rýchlo - hlavne nevieš, či to aj 2 deti neponosili, kým to k Tebe prišlo.

simona20201309
26. dec 2023

Tiež tomu nerozumiem. Legíny kupujem len kvôli tomu, že sa dajú stiahnuť v páse. Inak aj par tých legíny sú nenositelne presne kvôli tomu vytahanemu zadku. (Kupujem len nove)
Inak sa mi absolútne nepáči ten štýl vzorov a zemitych farieb. Naozaj len zopár kúskov sa mi páči, ale aj tak by som to neobliekla svojim deťom.

pukina
26. dec 2023

to citam fakt prvy krat, ze niekto s lindexom nie je spokojny. Mame odtial vela druhov oblecenia a ako jedina znacka sa mi nic z toho nezozmolkovalo, ani pyzamka ani bodycka, nic. Plus to, ze vydrzia niekolko velkosti, bodycka 74 mi nosi doteraz aj ked je uz 86 a stale su mu dobre aj rukavy.

slavomira236
26. dec 2023

Ja mam rada lindex. Mam aj nove aj starsie veci kupene na mk..tie starsie kolekcie boli lepsej kvality.lindex mava k kolekcii macicky najma tuniky a dcerka macky zboznuje takze hlavne koli tomu..

qetka
26. dec 2023

mojim deckam sa vytahali take vrubkovane legin - boli otrasne, tie uz nekupujem. Kupujem tie obycajne jednofarebne so stahovanim pase, ktore su 3 za 2. Plus mam rada ciapky, rukavice (tie su top), teplaky a kratasy - take z tensieho materialu, zimne overaly a bundy a dievcenske tuniky ma najkrajsie, ake som videla…

dzejny656
26. dec 2023

Zopár vecí sme z Lindexu mali a kvalita mi neprišla až taká strašná, ale mne sa absolútne nepáčia ich dizajny, farby a ani strih vecí takže tam nenakupujem nič.

cyberk
26. dec 2023

Mne sa lindex paci len v tom, ze ma rastuce patenty, inak vzory a farebnost je otrasna. Kvalita ako f&f, cize ok.

babulkomale
26. dec 2023

Pre deti som mala kvalitne veci kedysi, teraz tam uz nekupujem.
Ale pre seba - kedykolvek som tam vosla, kladla som si otazku, KTO toto nosi? Otrasne farby, otrasne strihy, nic by som si tam nevybrala, ani ked som presla kus po kuse, vsetko priserne. A to som vysoka stihla.
Kupujete tam niekto dospelacku modu?

muchotrafka298
26. dec 2023

@babulkomale ja som si tam parkrat nieco v minulosti kupila, teraz mi to pride dost otrasne. Presne ako pises, tiez si hovorim, ze kto toto nosi na 90 % veci tam. Kvalitovo mi to prislo OK.

deti95060810
26. dec 2023

bola som pár krát v obchode... nič ma neoslovilo, otrasné farby.... len ja som pozerala veci pre dospelé osoby a detské čísla od čísla 152 - 158

diewcatqoo
26. dec 2023

Mam asi 2 svetre pre seba odtial, este kedysi davno kupene a tie drzia. Ale nosievam ich malo. Pre dieta som mala tiez par kusov oblecenia. Za mna kvalita asi uplne rovnaka ako F&F, C&Aa pod. Trochu lepsie nez Pepco, Sinsay a Primark. Niektore maminky asi potrebuju mat pocit exkluzivity, tak namiesto Tesca kupia radsej v Lindexe. Ale za mna je to kvalitou narovnako.

anjelicek26
26. dec 2023

Lindex Ma Len Minimum peknych veci.. kvalita sla Dole riadne posledne roky.. Ale to U vela znaciek .. Ale napr. Zateplene leginy beriem dcere Rok co Rok....ked maju 25 zlavu na detske a 3z2 akciu🤣🤣😏

zuzanockamt
26. dec 2023

Všetko je to o stádovitosti žien. V mamičkovských skupinách chce každá to isté. Vidno to aj tu. A tak sa šíri šialenstvo ohľadom značiek oblečenia, hračiek, módy, atď.

simsalabim
26. dec 2023

Ja mam Lindex rada, dospele veci mi sluzia roky. Podprsenky kupujem len tam. Detske veci tam nekupujem uz davno, ale kedysi boli kvalitne.

anavixy
26. dec 2023

My mame plno veci z lindexu, ale vacsinu nakupenych davno, niektore oblubene kusky stale kupujem vo vacsich velkostiach z druhej ruky.. pyzamka jednodielne mame len lindex, hoci ta kvalita jednoznacne isla dole, niektore su ok, niektore nie. Najlepsie a najkrajsie lindex saty (slavnostnejsie) su pre mna tie co mame zdedene po dnes uz 10rocnej neteri… u mna je to len dizajnova zalezitost, vacsina vzorov sa mi nepaci, ale niektore velmi a tie kupujem, no to su saty na leto, leginy, tuniky, pyzama, bundu mame z druhej ruky napr lebo tiez sa mi proste paci... Teraz sa mi velmi pacili saty s tylovou suknou a srdieckovym vrchom s dlhym rukavom, tak ich svagrina kupila za plnu sumu (teda cca 25€), ale ten vrch je doslova priesvitny 😵‍💫🤦🏻‍♀️ cena a kvalita vacsinou fakt uz nezodpovedaju, ale mam pocit ze ani ten osial uz nie je taky, aspon ja ho tak nevnimam uz v tych skupinach…

dota6
26. dec 2023

Nikdy som nerozumela tomu šialenstvu. K žiadnej značke. Ale ja som osoba, ktorej ide o udržateľnosť a pre svoje dieťa chcem zdravú planétu a nie aby bola od hlavy po päty štýlovo oblečená podľa poslednej módy 😇
K tomu budem viesť aj moju dcéru. Oblečenie mám aj z druhej ruky aj kúpim nové (nech nechodí ako vandrák). Ale aby som sa ošalela z Lindexu a Hm :D tak to teda nie. Hlavne keď niekto povie fuj Pepco, Kik a pritom je dosť možné, že to ide z tej istej výroby v Bangladéši.

xckaretxxx
26. dec 2023

@deti95060810 dizaj a farby otras, nič ma tam neoslovi

majlo1234
26. dec 2023

Vzory su posledne mesiace hrozne. Ale lindex sa mi pri dietati najviac osvedcil. Kupila som z kazdej velkosti zopsr bodiciek, velkost 74-80 bola synovi este v dvoch rokoch dobra, po milion praniach a suseniach su stale ako nove. Rovnako pyzamka, a leginy, jedny nosi iz dva roky, sice su mu do polky lytok uz, ale vobec sa nwvytahali

terezka1947
26. dec 2023

No ja na lindex nedám dopustiť. Keď už mi tepláky pre chlapcov vydržali škôlku,chodenie po kolenách,atď.
Nie som na značky,žiadnu nepreferujem ani u seba,kde u detí. Ale musím uznať,že kvalita sa nedá porovnávať s inými značkami. Vždy spomínam,že tepláky z lindexu som mala 5ks za polrok pre syna v škôlke,vkuse sa prali,nevytahalo,neozmolkovali,po polroku z nich vyrástol,odložila som pre mladšieho.
Vyskúšala som Tesco,hm,čas,pepco radšej nespomínam...a lindex bol topka.

petamich
26. dec 2023

podla mna par kolekcii (rokov) dozadu boli tie veci podstatne kvalitnejsie a aj vzory na detskych veciach boli krajsie 🙂 malemu som kupovala rastuce body a overalove pyzamka, tie boli fakt chutne a aj cosi vydrzali, posledne co som kupila, kvalita otras, okamzite sa vytahali na zadku, pustilo sa ocko

nikdy som nebola lindex fanaticka ale niektore veci mali fajn, dnes napr. mu kupujem zateplene leginy a teplaky a tiez tricka z kolekcie tazke stroje, podla mna leginy a teplaky su dobre a dlho vydrzia

babulkomale
26. dec 2023

@dota6 presne, na zodratie v skolke naberiem plnu naruc teplakov v Kiku a neriesim ziadne znacky.

lauriik
26. dec 2023

Ja tam nakupujem zateplene leginy na zimu a mame odtial aj zimne bundy a oteplovacky. Ked boli babatka tak som tam kupovala bodycka a pyzamka. A nikdy som nemala problem s kvalitou (mozno okrem jedneho pyzama). Praveze vzdy ponosia dve deti a potom este posielam dalej ak niesu znicene ☺️

janka1011
26. dec 2023

Nechápem, kto čo na tom vidí. Hovorím len o detských veciach, dospelácke nesledujem. Ale tie detské otras, všetko na jedno kopyto, samá líštička, zajačik...a farby hrôza. A to za nenormálne ceny.

riela
26. dec 2023

Kúpila som v lete plavky pre seba - veľké sklamanie, výstuže na boku sa zvlnili, spodok tiež neudržal svoj tvar.
Detské veci - asi som mala šťastie, tam som bola vždy spokojná s tým čo som kúpila.

natall113
26. dec 2023

Ja nedám na detský lindex dopustiť, veci kvalitné či už nové alebo bazarove kúsky, nevyťahaju sa, sú rastúce vzory sú krásne. Za tú cenu sa fakt oplatia, radšej investujem peniaze do lindexu ako nejaké pepco

bosorkabb
26. dec 2023

Ja synovi kupujem tepláky a legíny len v Lindex. Maju regulovaný pás a vydržia dlho.
Ja som spokojná.

dori2
26. dec 2023

ja si pre seba len tam nakupujem podprsenky a veru mam pocit ze posledne varky uz nie su co byvali…

lucia13022023
26. dec 2023

Ja sa viem vyjadriť len k babatkovskemu oblečeniu, malý nosil rastúce body 56 od narodenia do pol roka, fakt super kvalita, prala som často, žiadne dierky, nitky... Legíny vrubkove katastrofa, rastúce leginy super, tie by 62 obliekol aj teraz pričom nosí 74/80. Pyžamka topka, tie kupujem od narodenia lebo sú najlepšie. Jedine co sa mi nepáči sú tie farby, otrasné prečačkane.. Ale daju nájsť aj pekne neutrálne kusky.
S inými kúskami nemám skúsenosť.

matkahelka
26. dec 2023

fanaticka nie som, ale lindex je pre male dieta pre mna top. tie rastuce body mi 2 rocna na pohodu nosi 74 a este pol roka ponosi, periem to 2x tyzdenne a nevytahane, farby nevyblednute. ziadna znacka toto neda, po tolkych praniach ci c&a, ci h&m vytahane do vsetkych stran.mne sa velmi pacia aj tie lindexove vzory a malej tiez, kedze zboznuje zvieratka, stale si hovori, co ma oblecene. pyzamka su siroke, pohodlne, dvojity zips na prebalovanie v noci ideal. a tie fix zimne overaly su super. dcera v tom sedi na mokrom, ci v snehu hodinu a zadok suchy a teply. ale nakupujem tie veci vzdy vo vypredajoch, nepridu mi drahe.

katka533
26. dec 2023

Ja som sa bola pozret na ten zazrak tiez minule, kedze tam nekupujem, ale nezdalisa mi tie body take wau, ako vzory pekne, ale c&a ma tiez pekne a lacnejsie ovela.

Strana
z2