icon

Prečo je Lindex stále taký populárny?

26. dec 2023

Maminky, prosim vysvetlite mi preco je Lindex stale v kurze? Malej som nakupila veci, starsie kolekcie z druhej ruky a aj nove. Ale ta kvalita je otras. Vianocne pyzamo vzate prvykrat vytahane na zadku, latka tenka, manzety sa paraju. Bodycka ok, tie vyzeraju aj po viac praniach a noseniach fajn. Zimne overaly vysuchane medzi nohami, vetrovky kratky rukav ale ze priserne. Mam len ja stastie na nepodarky?

Strana
z2
oblecenie99
26. dec 2023

Neviem, pred dvoma rokmi som kúpila len tam, ak som teda nechcela jednorazové z Pepca, práve pre tu udržateľnosť. Mal odtiaľ pyžamá, ktoré nosil ešte syn mojej kamošky, potom môj cca rok a ešte som to vedela posunúť ďalej. Žiadne iné detské oblečenie toľko nevydržalo. Resp. z nextu. Kupujem mu veci aj v Pepcu a teraz ako je väčší, tak aj Sinsay, ale tá kvalita je priamo úmerná cene, nič moc veru.

simca06022011
26. dec 2023

Ja tam vždy s nádejou skočím kwd idem okolo a cakaaaam ze tam nájdem niečo, prečo je to tak oskenované. Dokonca som vyskúšala hádam všetky podprsenky tam :D nakoniec tu co som odniesla.domov som mala raz na sebe. Proste nenositelne.
Beriem to tak, že nie každému všetko sadne, nie každý je ohureny z hocicoho.
Mna ani hmko ani iné značky absolútne neoslovili. Ale teda Linde sa mi zdá drahý oproti iným značkám a ani štýl napr dámskych veci sa mi tam.vobec nepáči...

iwet25
26. dec 2023

Ja mam rada ich body pre deti ale aj tam už isla na niektorých kvalita dosť dole, este legíny zateplene tie 3za 2 a tuniky pre dievcata. Inak zimne bundy majú strašne široký strih a krátke rukávy, overaly sú také nemotorne pre moje deti a softshelove bundy za tu cenu sú strašne tenké, to sú lepšie z lidla za 10€. Zvyknem tam kúpiť po keď je z vypredaja ešte zlava 25% vtedy sú dobré ceny. Pre mňa akurát tak podprsenky len. Ale kvalita sa veru znížila.

vyrovnanaosoba
26. dec 2023

Prepáč, ale asi prvýkrát vzaté vami, nie kúpené na Vianoce a úplne nové. Neexistuje, že sa ti po jednej noci vyťahajú na zadku a odtrhnú sa manžety 😉

sonava
26. dec 2023

Kazdy si predsa moze kupit co mu vyhovuje...mna lindex oslovil chutnymi vzormi a krasnymi farbami (samozrejme je to otazka vkusu a preferencii, a kazdy rok su ine vzory, niektore mi pacia,niektore nie)...super su aj rastuce strihy, nastavitelny pas (na mnohych ale nie vsetkych leginach)...mala som aj ff a pepco sinsay sme dostali ale po jednom prani to bolo otrasne, lindex je v super stave pre dalsie deti...plus lindex lahko predas ked uz donosis, lacne znacky mozes akurat darovat alebo vyhodit...organicka bavlna a gots certifikat je skvele plus. Kazdy ma ale ine preferencie treba kupit podla seba a neriesit druhych

petronellla87
26. dec 2023

Ja kipujem malej stade pyzamka. Mam aj z druhej ruky a teda nemaju ani jednu zmolku. Plus tie ich dvojite zipsy su idealne na nocne prebalovanie

autor
26. dec 2023

@pukina ano to, ze oblecenie vydrzi snad aj 3 velkosti je pravda, vidim to na bodycku co mame 74 a nosi aj ako 86 😀

autor
26. dec 2023

@anavixy presne viem ktore saty 😀

natall113
26. dec 2023

@zuzanockamt neviem zrovna či je toto o stadovitosti, ja som lindexom opovrhovala a až keď som ho videla v tých skupinách som si povedala že skúsim, nie preto že chcem mať to čo každá ale kvôli kvantum pozitívnych reakcií, kúpila som jednu vec bazarovu a ostala som verná lindexu či už nový alebo bazar

lenkakravcova
26. dec 2023

Mne odtiaľ vyhovuje spodné prádlo pre deti i dospelých, body, pyžamká bez labiek na 2 zipsy, tepláky, zateplené legíny a softshellová bundičky 🙂
Každá edícia je iná. Keď sa mi zdá niečo nekvalitné, vrátim. Ale väčšinou si vyberiem vždy pár kúskov, ktoré sa mne i deťom páčia a vydržia skutočne dlho (Pepco som dávala preč po 1 dieťati,, Lindex body nosí 3.tie dieťa v poradí a stále vyzerajú pekne)

autor
26. dec 2023

@vyrovnanaosoba mala to pyzamko druhu noc na sebe a na ritke je ta latka “redsia” od sedenia ako zvysok pyzamka. Manzety sa neodtrhli, ale zacina sa parat sev, na inych manzetach (kolo noh) su zasa povytahovane nitky. Je nove, kupovane asi 2mesiace dozadu v lindexe, nie je z druhej ruky. Praveze z druhej ruky co mam je na tom lepsie, ale citam tu ze starsie kolekcie boli kvalitnejsie, to vela vysvetluje

ukulela
26. dec 2023

tak mne sa pacia tie detske vzory z lindexu, lebo su ine, moji maju odtial par triciek aj teplakov (bagrovych, zvieratkovych), nejake ponozky (vzory pekne, no tie sa rychlo vydralui) a kupujem tam trenky/boxerky. tie vydrzia pomerne dlho a v pohode preziju aj susicku (aj ta guma) ... takze toto za mna OK. Pre seba mam odtial tusim nejake podprdy, co mi dobre sadli, kupujem tam aj pancuchy . ale ostatna damska moda je pre mba otras. nepacia sa mi ani vzory ani modely .... pritom detska moda sa mi od nich paci velmi.

enoula
26. dec 2023

Kupujem len cosi . Rastúce body /vydrzia pol roka/ a to sú denne v práčke a susicke, deti si dedia. A zateplené tepláky/ leginy, lebo sa daju zuzit v pase a fakt vydrzia denno denne tocenie v práčke, susicke. A este overal na spanie.
Takymto systemom mame doma par kusov oblečenia, plus v akcii 20-25% a este ked je to 3za 2.. tak je to super, lebo zatiaľ všetko dobre drzi, nevybledne, neroztaha sa

qetka
2. jan 2024

Dnes som kupila v lindexe zimny overal. Za 45 Eur. Nechapem. ze niekto predava v bazari rovnaky za 80 Eur. Bol vo vypredaji, ale teda ked maju zlavu na stranke 25%, takstoji 90 Eurovy overal 67 Eur. A akciu 20-25% maju fakt kazdy mesiac.A niekto si mysli, ze za 80 kupim pouzity. A do inzeratu napise, ze kupovany za plnu cenu. Mne sa snad este nestalo, ze by som neozhnala niec, ked mali akciu. Mali by si ludia uvedomit, ze bazarova vec, nie je nova a nikdy nebude. Lindex ako taky je super, ale to, ze ludia predavaju nosene veci drahsie ako su nove, tak to mi pride sialenstvo 😂

Len tak pre zaujimavost.
Teraz overal v akcii za 65,39 - novy
https://www.lindex.com/sk/p/8276278-7603-bezova...

Na koniku pouzity za 99
https://www.modrykonik.sk/market/zimne-overaly-...

No nekup to.

natall113
Odpoveď bola odstránená
autor
3. jan 2024

@qetka dnes som videla body s hribmi za 35€ 😀 navyse so zasivanou dierkou gratis 😀

qetka
3. jan 2024

tento som kupila v sobotu za 45, novy v obchode 🙈
https://www.modrykonik.sk/market/zimne-overaly-...

autor
3. jan 2024

@qetka ano obcas sa zadari na predajni najst posledny kus/kusy za najnizsiu cenu. Len ja som na tento overal zvieratkovy nepocula dobre recenzie, navyse ten siroky strih nam nevyhovoval. A na margo tych cien z druhej ruky…. Tiez pochybujem, ze kupuju za plne sumy, najma ked su to “ostrielane lindexacky” a predavaju xyz lindex veci 😀

angeli121212
6. apr 2024

Oživujem tému lindex skúsenosťou, ja som to už tiež vzdala za tie peniaze som jednoducho čakala vyššiu kvalitu. Mala som od nich body, pyžamká, uterák a plavky pre bábätká. Body vydržali dve veľkosti sice ale pri zapínaní pustila látka a to nie len pri jednom body. Na pyžamku tiež kdesi pustila látka. Celkovo látka sa mi zdala dosť tenká. A jedny body sa od výroby nedali zapnúť. Plavky boli fajn ale zas použili sme ich asi trikrát a uterák bol s takým psíkom a ucho psíka sa začalo úplne párať. Pre malého so vyskúšala veľa značiek a mne sa next, c and a a f and f páčili viacej, lepšie mu sedeli a látky sa mi zdali pevnejšie

saxana000
6. apr 2024

Mne sa nepacia ani vzory ani prevedenie ich detskeho oblecenia.cena totalne prestrelena.dostala som par kuskov teraz pre babo a jedina vyhoda su rastuce patenty to som pri starsej neskusila tak som velmi zvedava.inak by som tam nakupovat neisla.za mna je nesmrtelne H&M ale aj to islo kvalitou poriadne dole za tych 8 rokov.naopak F&f teraz prijemne prekvapilo a Pepco kolekcia biobavlna to som tiez bola velmi prekvapena..asi je to aj o stasti.

angeli121212
6. apr 2024

@saxana000 no mama mala ešte staručke veci f and f po mojom bratovi a prežili ale boli take nič extra ale tie aktuálne čo teraz nakupujeme malemu sú fakt za tu cenu nadpriemerné v akcii som vychytala body kus za 2 eura, set body a nohavice na traky za 5 to som len kukala či sa nepomýlili a pepco.minule tiež prekvapilo ked som chcela malemu niečo lacne na dvor no ľúto mi je ich na dvor

iwet25
6. apr 2024

Ja kupujem v lindexe dcére tie zateplene leginy vzdy na zimu a tento rok sa tmavé farby veľmi vysedivili a na všetkých mala dierky na kolene. Takže kvalitou ide lindex riadne dole.

saxana000
6. apr 2024

@angeli121212 pri.malej sa.mi.f&f bodycka tahali kazdym.pranim.do.sirky a scvrkavali.do dlzky.teraz.presne jak boki vyptedaje take mackove overaly kabatiky svetriky satocky za.2-3e a ozaj krasne prepracovane.. najhorsi je podla mna Sinsay odtial uz nikdy nic.

angeli121212
6. apr 2024

@saxana000 ano sinsay na body je dosť na prd aj na pyžamka ale napr som tam kupila jeden overal bez nožičiek na zips a to bola uplne pevnejsia príjemná látka asi aj tam občas natrafiť na dobré ale zas ja to už neriskujem pri body keď viem len objednať

dzejsik
6. apr 2024

tak neviem, ja mam takmer cisto Lindex, vela tych najmensich cisiel bolo aj z druhej ruky, nosi ich uz druhy syn a vsetko este vyzera krasne, ze keby mame tretie, moze nosit … mozno tym, ze starsie kolekcie su to uz … ale inak mam osvedcene este H&Mko

saxana000
6. apr 2024

@angeli121212 ja som sa parkrat ulakomila.aj pre.starsiu a to som.si.potom zase.po.prvom.prani a suseni vynadala do krav.lakomych ked sa tricko.rozbehlo.na vsetky svetove strany a farba odisla uplne niekam dopreč..

angeli121212
6. apr 2024

@saxana000 no my nemame sušičku ale i tak cítiť na tej látke že je proste tenká skoro priesvitná nič moc, ja som lakomá v tomto ked vidim čo robi a tymi vecami moje ročne dieťa no kašlem na to mu kupovať drahe ale zas ani uplne naprd veci

Strana
z2