icon

Sú chlapčenské legíny vhodné do školy?

30. aug 2024

Dávali ste deťom? Je to ok aj v škole?
V škôlke bežne sme využívali, boli ideálne na prechod aj na zimu do triedy a pohodlné, dávali ste niekto aj v škole?

Strana
z3
anjelicek26
30. aug 2024

Leginy sme nedavali ani v skolke, len doma... do skoly nenosia ziadne teplaky, ziadne leginy, ale pohodlnne rifle ci nohavice...

thirstymonk
30. aug 2024

Chlapcenske leginy? Wut?

pe_mi
30. aug 2024

Nedávala som,prvý rok sme ho vozili a ďalšie roky sa otužoval 😁😁 a býva málokedy chorý,klopem
On by bol nervózny,keby mal mať viac vrstiev

slavomira236
30. aug 2024

Chlapcovi leginy do skoly eee. Ani teplaky ani leginy
Ved sa mu budu smiat. To nieje skolka. Ti chlapci dnes su nejaky pozenstily co pozeram copiky ruzove celenky no otras. Este leginy a krop top🖕

thirstymonk
30. aug 2024

@slavomira236 na desiatu do obedarika bulgurove placky a gluten free tekvicove frapucino 🤣🤣🤣 mozu za to rodicia. Ubohe deti.

autor
30. aug 2024

Tak žiadne rifle niesu take pohodlne ako legíny ani take tenké. Tepláky ani ja nedávam ale tie legíny mi celkom aj pekne prišli. Niektoré čo máme na prvý pohľad pôsobia ako rifle

januska12323
30. aug 2024

Ešte u prváka dobre, tam sa valaju po koberci ale neskôr nie.

pe_mi
30. aug 2024

Aha🙀 tak to ja som nepochopila ,ja som myslela,že akože miesto pančuch.pod rifle,nohavice
O chlapčenských legínach,akože na nosenie, že vrchný odev som ešte nepočula .a nedávala by som, chlapca obliekam chlapčensky, toto pre mňa nie

anjelicek26
30. aug 2024

Ani prvaci sa uz nevalaju na ziadnom koberci 🙄 V druzine idu na dvor, tam das softshellky zo sebou na vesiak v satni a vybavene...

alessia443
30. aug 2024

Ano, synovi som kupila v lindexe, boli to cierne chlapcenske leginy na kolenach s dvojitou popresivanou vrstvou, on je chudsi, takze ich nemal obtiahnute a pri dlhsom tricku to vyzeralo uplne normalne a navyse extra pohodlne.

lucilaines
30. aug 2024

Moj syn je predskolak a takmer vsetci chlapci nosia do skolky chlapcenske leginy, fakt neviem co su tu vsetci z toho udiveni 😀a bude ich nosit urcite aj do skoly, lebo vsetko ine mu pada. Velky vyber je v lindexe, ale aj slovenske znacky Japitex, Little People napriklad maju fajn.

autor
30. aug 2024

@slavomira236 a ako na to letia dievčatá 😉, môj bol leginkovy škôlkar aj s copikom a každá baba ho chcela za frajera 😝. Nikomu ani nenapadlo sa posmievať.

zuzuzv
30. aug 2024

Despacito teplaky skús 😊

anjelicek26
30. aug 2024

Ale skola nie je skolka, na co sa pytas, ked si rozhodnuta mu tie leginy dat. No ved daj teda, zbytocna otazka. Ja nehovorim, ze tvoj syn nebol a nie je v nich fesak, tak otazka polozena nebola...

autor
30. aug 2024

@zuzuzv tie sú parádne

januska12323
30. aug 2024

@anjelicek26 u nás majú v triedach vzadu koberec, môžu sa cez prestávku hrať.

zuzuzv
30. aug 2024

Áno a aj dosť úzke a rôzne modely, veľmi pohodlne 😊

anjelicek26
30. aug 2024

@januska12323 ale s cim sa hraju? To sa za tych 5-10 minut prestavky stihnu ist vycikat, prichystat si veci na dalsiu hodinu a este nejako intenzivne tam travit cas? Nasi tam maju len knizky, vankuse, ziadne hracky... citaju si, ked je im nuda... cez vacsie prestavky ich automaticky vyzenu na dvor...

januska12323
30. aug 2024

@anjelicek26 to ja neviem ale môžu 😁

lenkasarka
30. aug 2024

@slavomira236
@thirstymonk vy dvaja máte u mna síce bezvýznamne,ale obrovské plus. Veľmi som sa na vašich komentaroch pobavila 😂

kikusenka1
30. aug 2024

@lenkasarka boli vtipni, ale mali pravdu

letfenixa
30. aug 2024

Áno, syn nosí do školy aj leginy. Je ultrachudy, vyzerajú na ňom ako tepláky. Ako 'rifle' nosí dievčenské jegginy. Bežne žiaci nosi tepláky, na 2.stupni, čím vyšší ročník, tým viac teplákov.
@anjelicek26 u nás majú všetky triedy 1.stupňa koberce, prváci su na nich bežne aj počas hodín, nie sú nútení 45 minút len sedieť v lavici.

kitycat
30. aug 2024

Chlapcenske leginy?

Cize leginy ciernej, sedej a i neutral farbe?

katka533
30. aug 2024

Ja si myslím, ze legíny su pekne len na malych deťoch. Ale ako uz vyzera 6-7-8 rocny v leginach? Divne

anjelicek26
30. aug 2024

@letfenixa ja som nepisala, ze sedia 45 minut v lavici...ale ze by jazdili po kolenach s autickami na kobercoch ako v skolke uz tiez nerobia... preto neviem, ake maju tie leginy vyznam (?) ved su aj pekne nohavice na stihle deti... aj pohodlnne... to, ze ich doteraz mamicka nekupovala a nepozerala tie "spravne" znacky je vec druha, rozsiri si obzory 😅 Moja je tiez taka spageta a zijeme vdaka name it, pompdelux, vingino a este par inych...

ketrin1984
30. aug 2024

Odporúčam tieto baggy tepláky.Super materiál,množstvo farieb pre chlapcov aj dievčatá.Rastúce.Sú od českej firmy Jožánek.

letfenixa
30. aug 2024

@anjelicek26 no, tak u nás tak prváci robia. A naviac je v triede aj družina, tak vtedy sú na tých kobercoch vo veľkom.

sagitta33
30. aug 2024

Legíny nie, ale v zime má pančuchy pod nohavice.

nevenka
30. aug 2024

@autorka rozumiem Ti. Nasi chlapci su spagety, takze aj leginy na nich vyzerali ako take rovne nohavice. Byvaju z roznych materialov, kludne by som dala z takej elastickej tenkej rifloviny.
U nas do skoly nosievali aj teplaky, take krajsie, cierne, tmavo modre, hlavne ti, co chodili do klubu, lebo tam sa valali po koberci, klbcili. Priamo ucitelky nam to schvalili. Ovela viac chodil dotrhany ako zo skolky. Ked mi roztrhol druhe slusne gate na kolenach, vzdala som to a chodil v teplakoch. Cestou zo skoly sa zastavil na ihrisku, ako inak..🤣

Strana
z3