Sú drahé detské oblečenia naozaj lepšie než lacné?
Ahojte žienky. Prosím Vás, teraz si pripadám totálne hlúpa, ale fakt nerozumiem, môžete mi to vysvetliť, prosím?
Pozerala som tričká pre deti v Pepcu a v Sinsay, myslela som, že zloženie bude šmejd, nejaká umelina, keďže všade čítam v skupinách, kde je dopyt po detských veciach, aby tieto značky ženy neponúkali, len kvalitné...no bola som prekvapená, väčšina veci je v týchto obchodoch stopercentná bavlna, veľa veci ešte má na štítku dodatok "organic"...Kde je teda háčik prosím? Prečo sú tieto bavlnené veci horšie ako u veľa iných, drahších značiek, ktoré tiež uvádzajú rovnaké zloženie? Ďakujem. Príjemný deň prajem. 🙂
Je to absolútne iná kvalita látky, úplne iné na dotyk, na nosenie, úplne inak sa prispôsobí na telo, inak sa oblieka. Tričká z pepca sú napr buď len veľké alebo len malé. Akurát sú len chvíľku. Napr lindex tričko je elastické a fajn a vynosi ho veľmi veľmi dlho dieťa lebo sa prispôsobí a nie na úkor pohodlia.
Podľa mňa ale kto nemá odskúšané vela veci kvalitnejších tak to nevidí ten rozdiel
@gleep1 vidim že sme sa nepochopili asi nevadí 😉

@angeli121212 ale ved to bola len provokacia, nevidis 😊 neber si to tak 😁🙏