icon

Sú drahé detské oblečenia naozaj lepšie než lacné?

20. mar 2024

Ahojte žienky. Prosím Vás, teraz si pripadám totálne hlúpa, ale fakt nerozumiem, môžete mi to vysvetliť, prosím?
Pozerala som tričká pre deti v Pepcu a v Sinsay, myslela som, že zloženie bude šmejd, nejaká umelina, keďže všade čítam v skupinách, kde je dopyt po detských veciach, aby tieto značky ženy neponúkali, len kvalitné...no bola som prekvapená, väčšina veci je v týchto obchodoch stopercentná bavlna, veľa veci ešte má na štítku dodatok "organic"...Kde je teda háčik prosím? Prečo sú tieto bavlnené veci horšie ako u veľa iných, drahších značiek, ktoré tiež uvádzajú rovnaké zloženie? Ďakujem. Príjemný deň prajem. 🙂

Strana
z2
gleep1
26. mar 2024

@angeli121212 ale ved to bola len provokacia, nevidis 😊 neber si to tak 😁🙏

klip0
26. mar 2024

Je to absolútne iná kvalita látky, úplne iné na dotyk, na nosenie, úplne inak sa prispôsobí na telo, inak sa oblieka. Tričká z pepca sú napr buď len veľké alebo len malé. Akurát sú len chvíľku. Napr lindex tričko je elastické a fajn a vynosi ho veľmi veľmi dlho dieťa lebo sa prispôsobí a nie na úkor pohodlia.
Podľa mňa ale kto nemá odskúšané vela veci kvalitnejších tak to nevidí ten rozdiel

angeli121212
26. mar 2024

@gleep1 vidim že sme sa nepochopili asi nevadí 😉

Strana
z2