icon

V akej cene kupujete mikiny a svetre?

25. nov 2023

Zamerne nepíšem malé deti. Zaujima koľko ste ochotný dať na seba, dieťa, manžela za mikinu či sveter. Dcéra si vypýtala mikinu pod stromček (ako ten drahší, väčší darček) za 150 eur (teraz v akcií). Čo si o tom myslite? V akých cenových reláciách sa pohybuje vy za takýto vrchny kus oblečenia?

queen_mary
25. nov 2023

Detom kupujem veci v hm, zare, pepcu. Oni z toho vyrastu tak tam nejako neriesim. My si kupujeme drahsie kvalitne veci (gant, peek perf, th,..). Ale vydrzia roky. Tam ten cost per wear sa znizuje dlhorocnym nosenim, oproti nejakej kravune, co si kupim za 20eur v gate a dam si to dvakrat a visi to len v skrini.

jj298
Odpoveď bola odstránená
markus1
Odpoveď bola odstránená
majlo1234
25. nov 2023

Ja by som tolko za mikinu nedala, najdrahsiu mam asi za stovku, tiez som ju dostala ako dar, lebo sama by som si nekupila.
Sle pokial mate nejaky dany rozpocet, a dcera si za ten vybrala mikinu, nevidim dovod nekupit. Ked som bola na svojej prvej brigade(pred sto rokmi), celu vyplatu som minula na rifle z kenvela a mikinu za asi 3000 slovenskych korun🫣 teenegeri maju divne mozgove pochody a my nedokazeme pochopit, co je pre nich cool

catherinah
25. nov 2023

@slavomira236 kde prosim kupite mikinu do 15€?

luccija
25. nov 2023

Čo to je za značku?aj na Gant či niečo lepšie sa mi to zdá veľa.Zalezi na tom či ťa to fin.zatazi a či to nie je 10 mikina v poradí.Ak nemá rozmary kúpila, ale viac peňazí dám len za topánky, bundu za mikinu sa mi to zdá dosť.Dcera má najdrahšiu do 60 eur , ale dáva si pozor na veci.Obycajna mikina v HM stala 35 eur

simca06022011
25. nov 2023

max 30-40EUR, viac nie. Na bezne nosenie ani tolko nie... kupujem len dcere, ja to nenosim. Nemam problem kupit riadnu budnu zimnu, topanky.. ale za znackove, pre mna nezmysly, nie som ochotna tolko dat. Ked si zarobi, nech si kupi aj pozlatene :D

daniela1911
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 prosím ťa, to kde kupuješ TH za 35-40€ ? Lebo toto je cena mikiny alebo svetra v H&M. Asi si už dlho nekupovala… teraz som cez BF kúpila chlapom nejaké svetríky/mikiny a minimálne od 60-70€

2006_1211
25. nov 2023

Myslím ze 150 je veľmi veľa mi zvykneme tak do 60/70 maximálne

sisaka
25. nov 2023

Nemám problém, nie je to žiadna horibilná suma, ktorá by mi narušila rozpočet.

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@daniela1911 zalando lounge

queen_mary
25. nov 2023

@zmrzlinka2021 to kedy tam mali hilfiger mikinu za 35e? 😀 ja tam nakupujem pravidelne a toto som tam teda nevidela.

mooonika1975
25. nov 2023

Záleži od okolnosti, kúpila som funkčnú mikinu za 150, ale aj nohavice - sice kvalitné, hrubšie - za 210€. Ale teda my nemáme také, že plná skriňa handier, máme málo, ale kvalitné.

zmrzlinka2021
25. nov 2023

@queen_mary cca rok dozadu, stali 40 a niečo. Niekedy vedia tam dať brutál zľavu ale treba sledovať kampane typu "domáce oblečenie", nie kampaň priamo na značku. Minule som napr šaty Marco Polo kúpila zo 130 eur za 42 eur

sasa1310
25. nov 2023
zafir01
25. nov 2023

Do 50 € .. pokiaľ je len obyčajná fashion ...
Ak je to mikina funkčná na turistiku ,zimu a pod .tak 150€ Max ( keďže v horách a pri športe si potrpime na kvalitné oblečenie a obuv )

12 r syn nerieši značky vôbec .mikina sa mu musí zapáčiť .raz je to z pepca za 6€ ..inokedy za Max 50€ ,lebo bola s merchom jeho obľúbeného yputubera . Inak má spolu tri mikiny už dva roky , zámerne sme kúpili väčšie ,a nosí ich dookola .chcela som kúpiť novú ,ale nechce

autor
25. nov 2023

Vidím, že diskusia sa teda rozmohla. Ešte doplním niektoré veci. Dcéra je už dospelá, začala prvý semester na výške. Takže nerastie, váhu si v celku drží. Mikina je Karl Lagerfeld. Je to len predražená vec, nijak funkčná ale páči sa jej. Chce len to a teda dostane ešte nejaké maličkosti k tomu. Má všetko, čiže nič také extra nepotrebuje, len toto je teraz buchlo do oka. Peniaze nie sú problém. Rozhodla som sa, že jej to zaplatím, mám aspoň darček a vybavená vec. Sami nosíme vrchný diel oblečenia, teda na takéto klasické veci sme boli vždy v limite tak 100 eur/kus (viac je to fakt zbytočné).

sasa1310
25. nov 2023

v tom prípade áno. Kúpila by som, keby nič iné nechcela a študuje a je zodpovedná a nie márnotratná

koniarova
25. nov 2023

Nerieš prosím ťa takú blbosť. Máš na to tak kúp a urob dcére radosť. Nečítaj tieto komentáre a urob podľa seba. Aj tak jej ju kúpiť chceš a si vlastne rozhodnutá..👍👍

simca06022011
25. nov 2023

autorka, tak jej to daj ako darcek a vybavene... samozrejme, sem tam aj nieco taketo cloveku padne do oka🙂

kacena2022
25. nov 2023

Sebe aj deťom kupujem mikiny do 10 eur,max za 20-25 eur by som kúpila drahšiu nie.Kupujem lacnejšie oblečenie,nemám rada keď sa zbytočne vyhadzuje.

sisaka
25. nov 2023

@koniarova presne, nechápem čo tu riešiť. Mám na to, kúpim, nemám na to, dieťaťu poviem strop a podľa toho kúpim

mk22
25. nov 2023

Opýtas sa, tri strany ti píšu, že 150 neexist, a kúpiš ju, čo si vedela už pri písaní otázky..
Máš na to, kúp..

gypsomilka
25. nov 2023

Ak je to uz dievca vacsie ako pises na VS tak by som kupila. Deti do 15r by som nekupila urcite.

daniela1911
25. nov 2023

Ale žasnem, nech je tu akákoľvek téma, vždy sa tu nájdu najlepšie a najhospodárnejšie ženusky, pritom s nadpriemerným zárobkom a zas sa len prebiehajú. A pritom aj veľa odpovedí je úplne mimo realitu.
Ja by som dokonca neriešila ani vek dieťaťa, len jedno mám na to, alebo nie.

zuzana212722
25. nov 2023

Tak aj moje si vypytali ale zrovnala som ich a každému dávam 30 e limit na darčeky už druhý rok..a to biedu netrieme len niesme ochotný plniť každý rozmar detí lebo sú Vianoce.
Vianoce niesu o darcekoch, ale na narodeniny si to vynahradia. A vždy v januári chodíme na dovolenku takže tam si tiež niečo kúpia
Ale 150 e za mikinu by som nedala ani sebe ani nikomu za bundu ok ak viem že ju vynosi.
Tak je to na tebe .

buberova
25. nov 2023

Do 30€ ale to musí byť mega ultra špica..

buberova
25. nov 2023

A teraz som si všimla tvoj komentár..

Prosím ťa úprimne mi odpovedz: načo si sa nás potom pýtala keď už máš odpoveď a odôvodnenie?

queen_mary
25. nov 2023

"Mikiny" od Karla mas teraz za 110e na black friday na ich ofiko stranke, v pandorfe som videla za 80 vcera. Tak si to asi popozeraj, ci nenajdes lacnejsie niekde.

evinqua
25. nov 2023

Na seba alebo muža nemám limit, mame takéto veci myslím za max 80e kus, ale nekupujem si desať svetrov ročne...Naše dieťa je síce ešte malé, ale určite by som mu ani v 15 nekúpila mikinu za 150, za taku vyssiu sumu by som kupila mozno topanky alebo bundu, určite by som nekúpila dieťaťu, ktoré mení veľkosť, štýl obliekania každú chvíľu niečo také drahé len tak, to by si musel prispieť ciastkou povedzme polovicu zo svojho