icon

V akej cene kupujete mikiny a svetre?

25. nov 2023

Zamerne nepíšem malé deti. Zaujima koľko ste ochotný dať na seba, dieťa, manžela za mikinu či sveter. Dcéra si vypýtala mikinu pod stromček (ako ten drahší, väčší darček) za 150 eur (teraz v akcií). Čo si o tom myslite? V akých cenových reláciách sa pohybuje vy za takýto vrchny kus oblečenia?

Strana
z4
lucinka0607
25. nov 2023

Skuste pozriet stranku bestsecret (mozem poslat link )

oblecenie99
25. nov 2023

Ufff, začínam sa cítiť chudobne, keď čítam diskusiu 🙈

viera27
25. nov 2023

Dobre si urobila. Ked po nej tuzi a je to v tvojom limite,tak preco nie. Darcek ma byt v prvom rade pre nu.

klementinka58
26. nov 2023

Moj vysokoskolak kupuje bezne v retazcoch Hm, reserved, sinsay..podla toho kde sa mu co paci
Nikdy nemal problem medzi spoluziakmi, ze sa neoblieka znackovo a zas on tie veci nosi max dva roky kedze uz mu potom pridu nemoderne

koniarova
26. nov 2023

Ja by som strašne chcela vidieť tie mikiny, čo za 20 eur kupujete. 😀

kristiii
26. nov 2023

Synovi kupujem väčšinou okolo 25-30 eur. Ak by malo ísť vyslovene o vianočný darček a nič iné by si neželal, tak tú stovku by som bola ochotná dať, viac nie.

angela85
26. nov 2023

Synovi kupujem tak do 30€ ale ak je sviatok tak aj do 60€. Nekupujeme mu veľa veci

lusyyy36
26. nov 2023

Za 150e by som si ani bundu(kabat) nekupula. To je veľmi vela na mikinu. Aj znackove topanky viem mať za polovicu z toho. 150e za 1 kusok oblecenia je fakt vela

zmrzlinka2021
26. nov 2023

@koniarova ale prečo sa z takých ľudí vysmievať, čo kupujú za 20?

koniarova
26. nov 2023

@zmrzlinka2021 ja sa nevysmievam. Ja len málokde vidím mikinu do 20 eur.

queen_mary
26. nov 2023

@lusyyy36 150 vela za bundu a kabat? Ved len kvalitna lyziarska bunda sa pohybuje v sume od 300€... o kabatoch ani nehovorim.. a take veci ti vydrzia roky

lusyyy36
26. nov 2023

@queen_mary kupila som si teraz hruby, kvalitny kabat za 70e a to nebol ani v zlave. Lyziarsku bundu mam, zlacnena z 300e na 80. Viac by som za ňu ani nedala, nelyzujem.

catherinah
26. nov 2023

@koniarova presne toto som sa pytala, kde majú mikiny do 15€ ako tu jedna pani pisala, ale neodpovedala.
V Tescu ked je akcia minus 20% som kupila za nejakých 18€, takze tych 15€ ma naozaj zaujima, nevysmievam sa, ved aj na doma treba.

koniarova
26. nov 2023

@catherinah keď sú zľavy, tak na e-shopoch nájdeš. Ale aj to len na určité veľkosti. A kúpiť v Pepco mikinu za 10 eur a po troch praniach ju vyhodiť, mi tiež ekonomické nepripadá.

miskakyska
26. nov 2023

@catherinah
@koniarova vlani som synovi kúpila 4 mikiny v house ..po odčítani kadejakých zliav vyšla jedna 5e.. nosí ich normálne bez hanby do školy... žiadne žmolky, vyťahané rukávy... kľudne Vám ich odfotim...

koniarova
26. nov 2023

@miskakyska načo fotiť? Veď ja ti verím. Veď píšem,že v zľavách to možné je.

catherinah
26. nov 2023

@miskakyska House ma nenapadlo, ja iba na zips hľadám pre manzela aj pre seba a tie su asi drahsie ako bez zipsu.

miskakyska
26. nov 2023

@catherinah syn nosí len bez zipsu s kapucňou, vysoký, chudý.. odtiaľ mu pasujú,ako riť na šerbeľ
@koniarova 😘

zuzubb007
26. nov 2023

Vsak ked nato mate tak jej kup mikinu aj za 300 na to sa nemusis predsa nikoho pytat, na margo znacky karl je snad najskaredsia znacka spolu s guess :D ale tak vela ludi gycovinky uznava a ked sniva dopraj jej

zmrzlinka2021
26. nov 2023

@daniela1911 akurát je kampaň v aké about your outlet. Mikiny aj za 45 eur

summer23456
26. nov 2023

@miskakyska a v tom house je celkovo aká kvalita? Či si všetky také že sa nezmolkaveli alebo si mala šťastie... Ja odtiaľ nič nemám,aké keď bude dcéra chcieť,aby som vedela...a to si na predajni či cez eshop kúpila?

miskakyska
26. nov 2023

@summer23456 v eshope..🤷netuším, či som mala iba šťastie,ale je s nimi spokojný..

oblecenie99
26. nov 2023

Čo ja viem, mikina je domáce oblečenie, tak prečo by som za ňu dávala 30 a viac eur? 🤷 Do práce v nej nechodím, možno s malým na pieskovisko.. nevidím zmysel do niečoho takého investovať, ani keby to malo byť na x rokov.

Strana
z4