8-hodinový spánok cez noc a potreba ísť v noci na wc
Baby dávam to sem anonymne, lebo mi je trapne už len sa na niečo take pytat. Priateľ ma nervy na mna a je si istý svojou pravdou tak mu dúfam ukážem že niesom jediná = presviedča ma že neni normálne a zdravé podľa neho, že sa v noci zobudím a idem na wc napijem sa a spím ďalej… príklad zaspim 21.30-22.00 v noci vstanem ja neviem o 2 pol 3 napijem sa idem na wc a spím ďalej do 7 cca… on mi tvrdí že keby je to raz za týždeň je to Ok, ale nie každú noc… ja si štatistiky nerobím niekedy sa zobudím niekedy nie… vraj zdravý človek ma spat 8h vkuse bez zobudenia, potreby pitia, či wc… tak poďte domna a sem s vašim režimom 😁 ja si za svojim stojím prosto som smädná napijem sa, treba ísť na wc vstanem a idem… samozrejme sa pri tom snažím byt potichu ale asi nestačí… 🤷🏻♀️
Ja v noci nevstavam na wc ani sa nebudim na to, ze som smadna, prekvapilo ma kolko z vas vstava
Ja spim 8 (aj viac) hodín vkuse, dokiaľ ma nebudia deti. Keď ma budia, tak sa na pijem. Je to častejšie par dni po sebe, tak sa automaticky ďalšie dni zobudím aj ja napiť. Ak sa 2 dní nevytrepem napiť a spim ďalej smadna, tak to zase prejde a nebudim sa dlhšie dní. Ak sa napijem, tak ďalší deň sa zobudím v noci automaticky znovu. Asi si to nejako telo pamätá. Ak sa teda chceš prestať v noci budiť, budeš to musieť par dni v noci bez pitia a WC vydržať (ideálne veľa večer nepi priamo pred spaním, nech ti netreba 🙂 )
@ankare prečo hneď takto, že je to somár?
Môj muž taktiež neznáša dobre nočné budenie sa. Potom sa nevyspi a boli ho hlava. Pracuje mentálne, takže je dôležité, aby ho tá hlava nebolela.
Ja spim v kuse, ani by sa mi nechcelo vstavat a ist pit :DD aj keby som bola nebodaj smadna, co sa mi nestalo este, ani bohovi z postele nevyleziem. Nervna som ked sa zobudim rano na to ze musim ist na wc :D co by som v noci robila... Po porode som mala problemy, ze som v noci na wc behala, nastastie to prestalo, inak riesit mi to chcel urolog. Podla mna ide aj o zvyk, ja by som to nikdy na niekom inom neriesila, pokym to tebe neprekaza.. ale teda u nas NIK doma nebeha, dcera ked je chora (podla toho to viem aj hned zistit) a chlap ten az nadranom... aj u rodicov, proste my sme vecer zalahli a spali do rana :D
nechodíme v noci cikať, ani ja, ani môj muž, ani syn. ani nepijeme v noci🙈
a áno asi by mi to vadilo, že ma každú noc zobudí.
@lenkakravcova ze Tvoj muz si potrebuje pospat je OK, ale take iste OK je, ze ona si potrebuje odskocit... tak ako respektujes potreby svojho muza, tak by mal respektovat aj autorkjej muz a nie jej nieco vycitat
@mk1111111111
Ale to sa nedá skĺbiť.
Ak to ma rovnako ako môj muž, a žena potrebuje v noci vstávať, tak musia mať oddelené spálne. Nič iné nepomôže. Inak sa na tom budú len hadať.. On bude podráždený keď sa nevyspi, a ona zase keď sa nenapije.
Ja napriklad v noci nikdy nepijem a nechodim na wc. Keby nebolo treba vstavat k detom, spim 😅 je to zlozvyk, kym som vstavala napit sa, isla som o hodinu dve aj na wc, potom som bola hore aj 2 ci 3x. Potom som zacala cielene pit viac cez den, v noci som sa zobudila ale nesla som pit, nepotrebovala som ani wc, po tyzdni som spala do rana.. Je to taky isty zlozvyk ako davat detom v noci caj ci vodu. Tiez sa budia len aby sa napili. Zo zvyku, nie od smadu.
My to tak robime vsetci. Aj 2x sa zobudime, napijeme sa ,pojdeme na wc a spime dalej do rana.
@lenkakravcova presne. Telo si to pamata, budujes zlozvyk. A tak je to aj u deti, tiez ak ich maminky naucia na vodu ci caj v noci, tak sa budia do 3 ci 4 rokov.. A uplne zbytocne, len zo zvyku.
Otázne je, či sa tvoj priateľ zobudí na vstávanie z poslele,alebo až na splachovanie WC🤔
Ak na to druhé,vec je vyriešená=v noci nesplachuj a bude kľud 🤪😘
Ja počas dňa pijem len čistú vodu, alebo čaje,a teda neviem si predstaviť, že by som sa aj pred spaním nenapila znova, keďže fľašku mám stále pri sebe . Takže áno,idem na vecko občas aj v noci .
Pitný režim je veľmi dôležitý.Pred spaním sa síce neodporúča piť kvôli nočnému cikaniu,ale zase je to výborné pre telo👍
Ja osobne sa musím dosť napiť pred spaním a pijem,aj keď sa náhodou prebudim😉😘
Ja tvojho priateľa chápem, ja sa tiež budím na každé šuchnutie a byť budená každú noc by mi vadilo tiež.
Väčšinou noc prespím. A teda ešte sa mi nestalo (aspoň si nepamätám), že by som potrebovala v noci piť vodu. Ak pijem viac vody, či čaj okolo 8mej večer, tak potom sa v noci zobudím na WC. Ale inak sa snažím na noc veľmi nepiť, nech kľudne prespím noc.
Čím viac som fyzicky unavená tým menej spím. Asi by, som vedela na ruke spočítať noci ktoré som prespala celé. A v noci chodím na WC akurát dnes som išla ako tank tak som ráno spomínala mužovi a on nevie /nepočuje... našťastie. Ale určite je to normálne nespat pripadne ísť na WC počas "8hod spánku"
@lenkakravcova pretože má rešpektovať,že aj keď sa on nebudi,druhý človek sa budiť môže. Tobôž my,zeny,máme inak stavane telo (máme napr. menší mechúr) a aj plytkost spánku (keď sme matky, musíme sa zobudiť k deťom).
Neviem si ho predstaviť,keď bude treba vstávať k babu. Isto sa odsťahuje zo spálne.
Celú noc som prespala pred 3,5 rokmi , keď som sa poriadne vyburila turistike. Budím sa každé dve hodiny , niekedy menej často, niekedy často, občas idem cikat aj 3 krát cez noc. A áno, som normálna a zdravá
Ja som chlap a tiež sa mi to stane, že sa o tretej zobudím s plným mechúrom. Skôr ma zaráža, že to vadí tomu vášmu. Predsa keď spím, tak je mi jedno kto chodí v noci po byte. Ak vám on vyhadzuje na oči toto, vy mu povedzte že by mal niečo robiť s tým ľahkým spánkom.
Ano, pravda, len tiez by Ta nepotesila oddelena spalna, ak by si mala taky problem. Troska tolerancie by nezaskodilo
V noci pijem málokedy ale občas idem v noci na WC, aj keby nejdem spat nespím lebo plný mechúr je plný mechur
Je normalne ist cikat v noci, ja chodim tiez raz za noc, ale keby robim to co ty, ze sa v noci napijem dovidenia to by som kazdu hodinu chodila cikat, ja pred spanim nepijem minimalne hodinu a pol, vsak pi cez den, v noci pit je kravina v zivote som nebola smadna v noci
Mña by to na mieste tvojho priatela tiez otravovalo, kedze si to viem velmi dobre predstavit. Mña ked niekto/nieco v noci zobudi, mam potom velky problem znova zaspat, hlava ide na 100%, nedokazem to vypnut, analyzujem predosly deñ, buduci deñ, planujem. Mam svoju samostatnu spalñu s velkou postelou, tmu, stuple v usiach a ak ma nic zvonku nezobudi, dokazem dat v kuse 7 -7,5 hodiny, to je pre mña ideal.
Manzel ma svoju spalñu, chrape, a aj chodi v noci na wc, pre mña nepredstavitelne, aby sme spali v jednej izbe ci posteli
Nech príde na noc k nám 🤣 Dvere na záchode sú non stop v pohybe, muž aj 2-3 krát, syn aspoň raz a ja občas tiež. A v lete keď prídeme večer z terasky, kde sme vystrebali volake pivá tak kľudne aj druhy záchod by sa u nás uživil. Takže priateľ nech si dá pohov a nemudruje koľkokrát ides na wc 🙄
Ak vedia deti prespať celú noc bez záchoda tak dospelý zdravý človek by to mal zvládnuť tiež. Rozmýšľam koľkokrát som vstala cez noc tento rok len aby som išla na záchod a mimo choroby, ms alebo pitia alkoholu večer to bolo možno 3 krát. Takže neviem prečo to niektoré zvalujete na ženskú anatomiu asi ju mám inú 😁
Ak ho to každú noc budí tak sa nečudujem, že ti to vyčíta.
raz za mesiac chodím v noci cikať... vydržím 8 hodín a v noci nepijem....no môj muž chodí na wc aj 2x a pije aj 3x v noci..takže myslím, že nemáme to všetci rovnako
Ja chodím kľudne aj 2x za noc... ak aj toto priateľa budí, tak riešenie je, aby žil sám vo vlastnom bytíku, lebo ak by ste mali dieťa, tak pri tom aj umrie...
Ja tiež nechápem potrebu piť v noci 😃 ešte dobre, že sem-tam musí ísť niekto na wcko, pripadne vekom aj častejšie, ale pravidelne, každú noc? Mne to vadilo aj v tehotenstve, keď som sa musela postaviť z teplej posteli a ísť na wcko 😃ale zase to nie sú drogy, ani alkohol, tak by to mohol priateľ prežiť 😃

To je somar.