icon

Aká je cena Ivermectinu?

15. dec 2021

Naozaj stojí 10 tabletiek 20 € ?? A spotrebovať iba tri tabletky ? 🤔

Aká je cena Ivermectinu?
Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
liljana
17. dec 2021

@gelifil Jasna si ty. Liec covid vodkou s bromhexinom a pridaj na to nieco proti cervom.

dadis
17. dec 2021

@gelifil Prepac, ale ja v jej prispevku tiez nevidim, ze vakcinu povazuje za antivirotikum. A ano - lekari skusali pocas tych 2 rokov ine antivirotika (na herpeticke virusy, na hiv virusy a podobne)

gelifil
17. dec 2021

@liljana Liecila som ho ivermektinom na odporucanie lekara, ktory este zostal verny svojej prisahe

gelifil
17. dec 2021

@dadis toto je ta veta ,,Ked nebola vakcina, tak sa v zufalstve skusali ine antivirotika."

dadis
17. dec 2021

@gelifil A comu nerozumies?

liljana
17. dec 2021

@gelifil Zostal verny prisahe, ze predpisal neregistrovany liek na vlastnu zodpovednost? Ved nech v tom pokracuje. Ak jeden jediny pripad skonci zle, niekto skonci s trvalymi nasledkami po tomto lieku, zazaluju ho, tak sa z tych srac..k do konca zivota nevyhrabe a nedoplati sa.
On moze ten liek maximalne medzi 4 ocami odporucit a poprie v pripade problemov, ze to urobil.

liljana
17. dec 2021

Predstav si, ze zoberies neregistrovany liek a zostanes po nom nestastnou nahodou na voziku, alebo skoncis s psychickou poruchov, ze nemozes pracovat. Dostanes od statu smiesne peniaze ako prispevok. jediny zdroj tvojich buducich prijmov do konca zivota bude zaloba na toho lekara. Nemocnica da ruky od neho prec, lebo to robil na vlastnu zodpovednost. Ten pan, ta pani dr. sa moze ist rovno obesit.
Vakcina bola registrovana, tam dr. nic neriskuje.

liljana
17. dec 2021

Ked toto zoberieme do uvahy, tak potom clovek rozmysla, kto je blbsi. Ten lekar, co odporuci/predpise neregistrovany liek, alebo pacient, ktory sa ho dozaduje (ivermectinu). Ocividne aj lekar nebude ziaden velky genius. Ked predpisuje nieco bez registracie, liecenie liekom, ktory nebol overeny, ani odporucany, miesto toho aby poradil ockovanie a riskuje zaroven celozivotny bankrot. Len aby zostal verny svojmu antivaxerskemu postoju.
Ani VS vzdelanie negarantuje rozum a inteligenciu. Vsetko sa da na skusky nabiflit, pripadne prejst s protekciou, ci odretymi usami.

gelifil
17. dec 2021

@liljana Nie je taky blby, ze by to robil verejne, ani jeho pacienti nie su taki blbi.

liljana
17. dec 2021

@gelifil Snad nie je taky blby, ze necha dokaz, ze im to poradil a predpisal.
3 miliardy ludi sa dalo zaockovat pocas vyse roka. Aky lepsi test este antivaxeri chcu?
Zaujimalo by ma. AK sa po rokoch zisti, ze vakcina ziadne vedlajsie ucinky nema. Ci im bude luto ich blizkych ludi, co zomreli neockovani, na covid, lebo ich od ockovania odhovorili, alebo im ho rovno zakazali.

mila19
17. dec 2021

@gelifil škoda niečo pisať. Tu ludia v živote nepočuli o pravidelnom odčervovani sa každých 6 mesiacov sa bežne robi v zahraniči. O cisteni creva. O tom, že môžete mať parazity v tele keď mate domacich miláčikov. Automaticky je to hluposť neregistrovany liek, ktory ta zabije. Nevadi ze ho za hranicami dostanes v drogerii.

mila19
17. dec 2021

@mila19 nevadí im ani žaloba na Europsky sud o tom čo sa tu deje na Slovensku. Nevadi im ani to, že žalobu podpisali kapacity, co dostali nobelovu cenu.
Nevadi im ani to, ze na 5 milion obyvatelov tu mame posratych 3000 lozok pre chorych. Neveria ani v prestarnute obyvatelstvo. Ani vycerpanich lekarov.
Neveria ani tomu, ze virus pod vplyvom ockovania tvori nove a nove mutacie. Veria vakcine ktora je sloboda. Osypky vymyzli po zavedeni povinneho ockovania po 10 rokoch. Oni sa ani tu nezamyslia.

janka54321
17. dec 2021

@cubo2 uplne suhlasim

najk
17. dec 2021

@leka29 v ktorej nemocnici lezia ti ockovani pacienti na ventilacii? Zatial sa vsetci lekari vyjadruju, ze ockovani na ventilacii končia velmi výnimočne. Preto ma prekvapuje, ze Ty takych poznas viac. Kde su?

najk
17. dec 2021

@aandrea9 loteria bola hlupost, stala nejakych 25 milionov. Ale tolko stoji liecba neockovanych za 3 mesiace. V tomto kontexte to su zrazu drobne.

Náklady na liečbu hospitalizovaných pacientov s ochorením COVID-19 tvorili od 1. septembra 40 miliónov eur, z toho 37,5 milióna eur bola liečba hospitalizovaných nezaočkovaných pacientov.

mondolina
18. dec 2021

@najk
v jej hlave

mila19
18. dec 2021

@najk mňa by zaujímali tie ušlé zisky malych a strednych podnikateľov, lyžiarskych stredísk, celkovo leteckej dopravy a tak ktorí museli dobrovoľne zatvoriť. Tiež by mazaujímali dane, o ktoré prišiel štátny rozpočet. Náklady na liečbu sú predsa hradené zo zdravotných odvodov jedine zdravotné poisťovne sú momentálne vyčerpanejšie ako inokedy. Mzdy lekárom ani sestrám nenarástli. Trpí celá ekonomika. Vy tu riešite náklady na liečbu.
V ideálnom svete je logická prevencia to áno. Lenže realita nie je ideálna a ani vakcína.

jazernica
18. dec 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Ja som kúpila blister čo je 10 tbl.za 9 Eur a v lekárni kde mám známu blister za 4 Eur. Na nete sa predáva blister za 20 čo som videla najnižšiu cenu ale to považujem už za obohacovanie. Do lekárne chodím často a vidím že ľudia berú IVM aj na predpis v krabičke je 10 blistrov, čiže 100 tabliet, lekári ho predpisujú.

leka29
18. dec 2021

@mondolina @najk nechcete aj mena a rodné čísla ? Nie je to jedno ? V mojej hlave je to čo pozorujem a vidím a vnímam ... nie čo mi tam vtláčajú média 🙂 prepáčte ale nebudem vás presviedčať o ničom . Napisala som svoju skúsenosť a nikoho nenútim verit mi . Dobre viem ako to funguje so zahmlenou myslou. Že pokial chcete vidieť len to co chcete budete si obhajovať svoje presvedčenie . Hoci by 90 % informácií bolo proti vakcíne vy by ste vyrukovali s tými 10% čo sú za . Preto naozaj nebudem plytvať svojou energiou . Ja niesom ani za ani proti len momentalne to cítim tak že sa nechcem dat ockovat a ani vlastne nemozem . Ale pokial sa časom ukáže že som sa mýlila tak si rada priznám že som sa mýlila . Veď zo nie je ani prvý ani posledný krát v živote . Drzte sa 🙂 a vela zdravicka

jazernica
18. dec 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

Nech Pfizer odtaji zmluvné podmienky, takto "kupujete" mačku vo vreci. Ďakujem neprosím si.

gelifil
18. dec 2021

@jazernica ale im to nevadi :(...

liljana
19. dec 2021

Holandsko ma zaockovanych 90% dospelych. Dalsie krajiny ako Nemecko, Francuzsko,... podobne. Cloveka fascinuje, ako si na SR, Bulharsku, Rumunsku,... myslia, ze su inteligentnejsi, rozumnejsi ako Holandania a cela zapadna Europa. To bude asi tym, ze chudobni Holandania a Nemci chodia upratovat, cistit toalety a stavat domy bohatym Slovakom a nie naopak.😀
Bez rozumu budeme vzdy iba ti, co obsluhuju miesacky a utieraju zadky detom tym rozumnejsim.

liljana
Autor odpoveď zmazal
liljana
19. dec 2021

Covid odhalil dalsiu pravdu. Ze najchudobnejsie krajiny EU s volnym pristupom k vakcine proti epidemii, su najmenej zaockovane. Ze preto chudoba krajiny priamo suvisi s vyskou, ci lepsie povedane "hlbkou" IQ obyvatelstva.

gelifil
19. dec 2021

@liljana a ja si myslim presny opak😉.......a je smutne, ze vyskuIQ merias peniazmi

liljana
19. dec 2021

@gelifil Skutocne? Budes zit v chatrci a detom vysvetlovat, ze to preto, lebo mate vysoke IQ. Vacsina ludi sa snazi dat detom co najviac. Ti neuspesni a lenivi robia z nudze cnost, ze su neuspesni a chudobni preto, lebo im "nejde" o peniaze a im nikto vo svete nedopraje. A preto nie su schopni zabezpecit zakladne potreby svojej rodiny.

gelifil
19. dec 2021

@liljana tvoje a moje zmyslanie sa nikdy nestretne.....ak merias hodnotu cloveka peniazmi a konzumom, tak si nic nepochopila

liljana
19. dec 2021

@gelifil Ked budes mat deti s bohemom, co ta bude krmit tymito kecami o nepodstatnosti penazi v zivote, neposle ti vyzivne a nebudes mat za co kupit jedlo pre deti. Potom uvidime, co povies.

gelifil
19. dec 2021

@liljana čoooooEo???ty si kam zasla v téme??

mondolina
19. dec 2021

@gelifil
hovorí o vyspelosti, to je to čo ide ruka v ruke s rozumom👍