Aká kozmetika sa vám osvedčila na vek medzi 30 - 40?
Dievcata okolo 30-40 rokov, aka kozmetika, aka znacka, sa vam osvedcila? na tvar na den/noc? telove mlieko? masky na tvar? ine vychytavky ohladom starostlivosti o plet? ak tu takato tema je, presmerujte ma, prosim 😉. dako sa mi zmenila plet na suchsiu a neviem si vybrat ☹
Jednoznacne Mary Kay,je zameraná už aj proti vráskam.
Ja pouzivam Clinique na suchu plet a vsetci si myslia ze mam o desat rokov menej :D (potesi) ... casto ho prekladam (hlavne na noc) obycajnym norkovym kremom - je uplne za facku ale je uzasny! Estee Lauder - night repair serum je tiez maly zazrak 🙂 ako aj Lancome Genifique serum.
na zmiešanú pleť - bioderma sebium, micelárna voda z tejto rady aj čistiaci gél a krém sebium - hydra.
la roche posay - v rade maju vsetko od samponov, cez kremy po dekorativnu kozmetiku, od suchej az po mastnu plet podla individualnej potreby. v lekarnach davaju zadarmo vzorky, tak mozes vyskusat a rozhodnut sa 😉
la roche ev. bioderma
ja som tiez fanusik La Roche, podla mna skvela kozmetika aj pre extremne citlivu plet a potom este ester Lauder je super ale zase to uz je o inej cene ☹
shiseido, ale este mam rok do 30 🙂 Tiez bioderma je fajn, bez tej ich rady na dovolenku nikdy nejdem!🙂 dekorativna givenchy, chanel, nieco z rimmel, nieco z burjois. Hlavne sa kvalitne stravovat,to som zistila,ze hra velku rolu. Ta kozmetika je taka ceresnicka na torte 😉
herbik prirodna kozmetika je to vlastne bunkova výziva, krasna plet, elasticka, riesi vrasky, skvrny, maximalna spokojnost, poradim
znacky co tu boli napisane su urcite super, ale pre mna velmi drahe, takze ja sa pohybujem v nizsej cenovej relacii, pouzivam vyrobky L´oreal a Nivea, ked som mala problemy v minulosti siahla som po Bioderme alebo La Roche Posay z lekarne...
Aj ja mam rada Biodermu, no prijemne ma prekvapil aj Dermacol.
prírodné oleje od Saloos alebo Nobillis tillia(neviem či som to napísala úplne správne).Znie to zvláštne,že oleje,ale sú prírodné a nezanechávajú mastnú pleť.Vcucnú sa 😉
neskoro sa po 30-tke začať starať o pleť 🙂 inak nivea 😉
:DDD nepochopila som predošlý príspevok.::" Neskoro sa po 30-tke začať starať o pleť"
Preboha baby,zas to nepreháňajte!!! Ved 30 rokov je nič a snád si nebudete už za mlada plácať na seba kadečo pre zrelé ženy?? 😉 😝
Ja som mala teraz 41 a určite odporúčam normálny kokosový olej 🙂 🙂 🙂 budete voňavé a aj dlho krásne..takže žiadne predražené krémiky--je to len záťah na peňaženku a každý človek,čo sa s tým zaoberá vám povie,že účinnejšia je aj bravčová masť,ako drahý krém 😝 😉 🙂
ja mam skoro 30 🙂 pouzivam pletovy arganovy olej od saloos a som velmi spokojna...mam suchu plet, a hoci je to olej, velmi rychlo sa vstrebe, plet je vlacna a vonava, nie je mastna, da sa aj hned aplikovat makeup. flasticka ma stala okolo 8 eur a vydrzi velmi dlho...stacia 3 kvapky na plet...a super je aj kokosovy olej...
no ako to tu citam, tak ma az depka chyta, ze vsetky pouzivate tie drahe znacky. ja pouzivam Ryor kremy a zdaju sa mi dobre a su za normalne ceny. mam aj loreal s materskou kasickou a je tiez fajn. teraz by som chcela dermacol ten novy botocell, ci ako sa vola, ale stoji okolo 13-14e a to je dost vela.
Dievčatá,kde kupujete kokosový olej a prírodné oleje od Saloos?Dakujem.
@stanislavao nie je dovod na depku, prirodny krem alebo olej za smiesnu cenu je stokrat kvalitnejsi a hodnotnejsi ako chemicke koktaily v drahej parfumerkovej kozmetike. Viem to porovnat, pouzivala som aj - aj, a to v pomerne mladom veku. Posledne roky som na vylucne prirodnej kozmetike, ci uz pletovej alebo dekorativnej a je to to najlepsie 🙂 niekto povie, ze nezabera - to len nenasiel pre seba to spravne 🙂
K teme - ani po 30tke nie je neskoro, kazdy mame inu plet, takze to neznamena, ze ak nebola rozmaznavana uz od dvadsiatky, bude o par rokov hrozna... Ako je jasne z mojich riadkov vyssie, jednoznacne prirodna kozmetika, u nas sa da kvalitna zohnat od Nobilis Tilia alebo Karla Hadka, mne osobne Saloos nevyhovoval. Tiez v DMke maju sekciu s roznymi znackami prirodnej kozmetiky. V zahranici sa da toho najst viac, ja objednavam gro veci odtial.
veru prírodný je stokrát kvalitnejší a aj sérum na vrásky,lenže tieto kvalitné krémy prírodné sú už drahšie 17 až 40eur za tubu,chémia je lacnejšia je to normálne.. 🙂
pozor na kozmetiku zvanu LEFERY!!! - http://lefery-podvod.blogspot.sk/ - je to cisty podvod, usetrite si svoje peniazky 🙂
pozri si www.just .sk je tan denny aj nocny krem Vital JUST Starostlivosť o pleť a ja som velmi spokojná Zloženie z vybranej švajčiarskej medovky a plesnivca alpského vytvára hodnotný základ pre špeciálne vyvinutý anti-aging komplex na ošetrovanie suchej a náročnej pleti. Celý rad poskytuje vyvážené spektrum, ktoré ideálne využíva potenciál krásy vašej pokožky.
Blahodarne zloženie podporuje efektívnu bunkovú aktivitu, chráni pred predčasným starnutím pleti, dodáva jej intenzívnu vlhkosť a dodatočne podporuje vlastnú obnovu pokožky.
Ahoj, ja doteraz som pouzivala biodermu, teraz mam krem na prve vrasky z oriflame a tiez aj ocny krem z oriflame, som spokojna,okrem toho kazdy mesiac chodim na kozmetiku, cistenie pleti, masaz, tam zasa pouzivaju matis a kazdy den si davam zinok.
Nepoviem 🙂 ale nie. Od yves rocher 7-9 zelená sada. Mám zmiešanú pleť. Perfektný a mám 32-čerstvých 🙂
la roche posay super aj dermacol je fajn. kokosový olej je tiež veľmi dobrý, ale záleží od typu pleti, napr.pre mňa je dosť mastný.
Modra indulona. A to bez srandy. Vsetky kamosky mi plet zavidia.
Arganovy olej alebo kokosovy olej. 🙂
Pre mna tiez bioderma, konkretne hydrabio- serum alebo aj riche creme, da sa aj sensibio- legere a tiez riche, pletove vody zvycajne sebium,
Vyskusala som toho strasne vela, drahe aj lacne a jedine tieto mozem odporucit, kremy su super pod make-up, ziadne zmolkovanie nehrozi🙂 , predtym som mala velmi problematicku plet- mastnu, ale so supinkami...make up , akykolvek vyzeral hrozne..., v sucasnosti je plet normalna, trosku mastna, ale bez supiniek, vyrazok, vyrazneho zacervenania...mohli by si ma najat na reklamu typu pred a po... 😨
urcite treba zvazit produkty ktore na plet pouzijete.. nie kazdy v zrelom veku musi pouzivat produkty na plet v zrelsom veku..
http://rossmann.sk/povera-mali-by-vyberat-staro...
tak ze mali by ste sa riadit pletov a nie vekom...
Ahoj, pre mňa je top prírodná kozmetika Nuance. Má 4 produktové rady čiže si každá vyberie ten pravý 🙂 Anti-ageing complex je pre 35+, obsahuje sérum na pleť, denný pre normálnu a zmiešanú pleť, denný pre suchú pleť, nočný aj očný krémik pre všetky typy pleti 🙂
Ahoj, ja som mala vždy kozmetiku buď z lekárne, alebo z parfumerky, naposledy som mala juvenu, veľmi dobré krémy, teraz mám od Vianoc tiež Nuance od manžela a som tiež spokojná, je to veľmi jemný krém, voňavý. Mám pocit, že fajn. Ja rada mením krém po určitej dobe.

jednoznacne Bioderma, a konkretne rada Hydrabio a Sensibio, hlavne micelarne pletove vody, a potom krem Hydrabio Legere, je super