Aké krvné parametre sa zisťujú pred anestéziou?
zdravim, prosim ake parametre sa zistuju pred anestezou?
idem na kolonoskopiu a maju mi brat krv.
tak ma zaujima co vsetko sa tam okrem koagulacie napriklad sleduje
dopredu dik
Krvný obraz, krvná skupina, biochemické parametre - urea, kreatinín, pečeňové testy, minerály, glukóza, protilátky proti vírusovej hepatitíde B, niekde chcú aj syfilis a HIV, hemokoagulacky, moč, a niekde chcú aj vytery z hrdla, nosa, moc na kultiváciu, RTG hrudnika a ekg
Ale myslím, že pred kolonoskopiou budú chcieť len taký základ
@glade22 rtg hrudnika ani ekg odo mna neziadaju vobec
Komplet aj HIV, syfilis, EKG a pohovor s anestezilogickou, ja som niesla aj moc
Krvný obraz, krvná skupina, biochemické parametre - urea, kreatinín, pečeňové testy, minerály, glukóza, protilátky proti vírusovej hepatitíde B, niekde chcú aj syfilis a HIV, hemokoagulacky, moč, a niekde chcú aj vytery z hrdla, nosa, moc na kultiváciu, RTG hrudnika a ekg
@glade22 len vyslovene ze na krv mam ist
Tak rob, čo ti hovoria
Mne pred kyretaxou robili komplet čo píše
@glade22 aj moc, EKG u internistu okrem rtg hrudnika
Tak to asi nebude Komplet narkoza, iba ten oblbovak silny, inak by ziadali vsetko toto, co tam bolo napisane vyssie. Tiez by asi chceli the ste of internistu spravene ekg a zhodnotenie. Aspon u mna to pred kazdou narkozou chceli, ak to rtg hrudnika. Iba pri kyrete nie, ale to bolo skor tym, ze to museli rychlo spravit.
Tak to asi nebude Komplet narkoza, iba ten oblbovak silny, inak by ziadali vsetko toto, co tam bolo napisane vyssie. Tiez by asi chceli the ste of internistu spravene ekg a zhodnotenie. Aspon u mna to pred kazdou narkozou chceli, ak to rtg hrudnika. Iba pri kyrete nie, ale to bolo skor tym, ze to museli rychlo spravit.
@kiki68 mam sa prebudit po zakroku az.