icon

Aké krvné parametre sa zisťujú pred anestéziou?

28. apr 2025

zdravim, prosim ake parametre sa zistuju pred anestezou?
idem na kolonoskopiu a maju mi brat krv.
tak ma zaujima co vsetko sa tam okrem koagulacie napriklad sleduje
dopredu dik

glade22
28. apr 2025

Krvný obraz, krvná skupina, biochemické parametre - urea, kreatinín, pečeňové testy, minerály, glukóza, protilátky proti vírusovej hepatitíde B, niekde chcú aj syfilis a HIV, hemokoagulacky, moč, a niekde chcú aj vytery z hrdla, nosa, moc na kultiváciu, RTG hrudnika a ekg
Ale myslím, že pred kolonoskopiou budú chcieť len taký základ

autor
28. apr 2025
@glade22

Krvný obraz, krvná skupina, biochemické parametre - urea, kreatinín, pečeňové testy, minerály, glukóza, protilátky proti vírusovej hepatitíde B, niekde chcú aj syfilis a HIV, hemokoagulacky, moč, a niekde chcú aj vytery z hrdla, nosa, moc na kultiváciu, RTG hrudnika a ekg

@glade22 rtg hrudnika ani ekg odo mna neziadaju vobec

luccija
28. apr 2025

Komplet aj HIV, syfilis, EKG a pohovor s anestezilogickou, ja som niesla aj moc

autor
28. apr 2025
@glade22

@glade22 len vyslovene ze na krv mam ist

luccija
28. apr 2025

Tak rob, čo ti hovoria

luccija
28. apr 2025
@glade22

Mne pred kyretaxou robili komplet čo píše
@glade22 aj moc, EKG u internistu okrem rtg hrudnika

autor
28. apr 2025
@luccija

@luccija divne, opytam sa samozrejme na to. dakujem

kiki68
28. apr 2025

Tak to asi nebude Komplet narkoza, iba ten oblbovak silny, inak by ziadali vsetko toto, co tam bolo napisane vyssie. Tiez by asi chceli the ste of internistu spravene ekg a zhodnotenie. Aspon u mna to pred kazdou narkozou chceli, ak to rtg hrudnika. Iba pri kyrete nie, ale to bolo skor tym, ze to museli rychlo spravit.

janetinka27
28. apr 2025
@luccija

@luccija mne pred kyretazou okrem spomenuteho aj rtg hrudnika

autor
28. apr 2025
@kiki68

Tak to asi nebude Komplet narkoza, iba ten oblbovak silny, inak by ziadali vsetko toto, co tam bolo napisane vyssie. Tiez by asi chceli the ste of internistu spravene ekg a zhodnotenie. Aspon u mna to pred kazdou narkozou chceli, ak to rtg hrudnika. Iba pri kyrete nie, ale to bolo skor tym, ze to museli rychlo spravit.

@kiki68 mam sa prebudit po zakroku az.