Aké kvapky do očí používate pri nosení šošoviek?
nositelia šošoviek aké používate kvapky do očí ?
@tetapetra pyta sa na starostlivost o oci nie o ks
Mala by si zacat
@taktotedanie pýtala sa na kvapky, odpovedala som. Záleží trošku aj od toho, ako dlho sú tie šošovky v oku.
@tetapetra kvapky do oci, nie ze odkladas sosovky do roztoku
tak zjavne ked v praci tak min 8-9hod nie?
To je dost mat to nalepene na oku, pricom v tom case rohovka “nedycha”
Mala by si zacat inak ti zacne casom patolpgicka vaskularizacia rohovky
@taktotedanie čomu nerozumieš, nenapísala som to zreteľne?! Odpovedaj autorke mne nie.
@tetapetra fuj ty si ale neprijemny clovek
Taku toxicku kreaturu mat v okoli tak ta okamzite odstrihnem
Ved ty si spomenies o niekolko rokov na tuto moju radu ak budes mat rohovku obrastenu patologickymi cievami a nebudes vidiet
Pekny vecer 🫶🏻
@taktotedanie dobre, ty ďaleko neutekas
Ophtalmo-septonex, Occuflash, alebo Hypromelozu.
Nebudem radsej oznacovat. Ale pre info taktotedanie je ocna doktorka. Takze jej rady k danej teme su rady od ocnej doktorky. A vyzna sa.
@nikolet29 už spomenuté hylo gel. Výborne kvapky ktoré užívam už roky. Zatiaľ lepšie nepoznám ❤️
@taktotedanie môžem sa spýtať, ak nosím šošovky dlhšie počas dňa, je teda dobré kvapkať si do očí aj keď nepociťujem žiadny problém? A kedy kvapkať, počas dňa kým mám šošovky či večer po vybratí? Ďakujem.
@katesocka to uz ako vy chcete, niekto aj pocas dna pocituje potrebu si kvapnut
Ale za mna je to povinna vybava u nositelov kontaktnych sosoviek, videla som uz xy takych znicenych rohoviek u nositelov kontaktnych sosoviek
Rohovka nema cievne zasobenie, vyzivuje sa zo slz, kom vody , vzduchu a clovek tam na niekolko hodin prilepi KS..ta bude reagovat a reaguje tym, ze sa vytvaraju patologicke cievy kedze rohovka nema dostatok zivon doslova “kape” pod KS
Mne ani clovek nemusi povedat ze nosi KS a o oci sa nedostatocne stara ( vid hore komentar pani co sa vyzna, nechcem vidiet v akom stave ma ona rohovky)
ja to hned vidim na strbinovej lampe
@taktotedanie ďakujem veľmi pekne, toto som nevedela a to nosím šošovky už roky. Kúpim si kvapky a začnem ich používať.
@taktotedanie nepísala som,že sa význam. Tak láskavo neprekrucaj. Stretnúť v živote takú lekarku, akou si ty,tak zbohom rodina. Určite si mega obľúbená. Nielen u pacientov, ale aj u kolegov.
@katesocka za mna ako hovorim je to povinna vybava kazdeho nositela ks
@tetapetra to si pis, ze som 🙂 aj tebe som poradila v dobrom ale teba rodicia v detstve nenaucili, co je vdacnost takze na rozdidl od ostatnych za moje dobre mienene rady vedia aj podakovat
Maj krasny den 🍀
@taktotedanie neviem o tom, žeby som ťa žiadala o radu. Hlavne,že teba rodičia naučili ako vnucovať svoje nevyziadane rady. Len ťa nenaučili komunikovať. Krásny deň aj tebe

@nikolet29 hylo rada..
Pozor okrem hylo dual intense!