icon

Aké opaľovacie krémy/mlieka používate?

djd
18. jún 2010

Ahojte "koníčkarky"! Zaujímalo by ma, aké opaľovacie prostriedky používate (značka a faktor). S ktorými ste spokojné, prípadne, s ktorými ste boli nespokojné a prečo?
Ja používam dlhé roky Astrid-mlieko na opaľovanie, akurát včera som kúpila 400ml balenie, faktor 10 😉 Príjemne vonia, ľahko sa rozotiera, dobrá cena. Len som váhala nad faktorom..

ma77
13. júl 2010

a čo hovorite na biodermu f 30 rozhodujem sa medzi nou a daylongom

danka.k
13. júl 2010

@ma77 my mame bioderma 50+ pre deti a je fakt super

ma77
2. aug 2010

tak nakoniec som si kupila biodermu 30 a bola super žiadne pluzgiere žiadna alergia nemastna a vydržala mi na 12dni 200ml balenie takže aj buduci rok bioderma

domika007
2. aug 2010

caute

ja mozem po tohtorocnej skusenosti odporucit Altermed, super sa nanasal aj dobre drzal aj potom co som sa kupala a dokonca som ho kupila velmi vyhodne, kedze v lekarnach mali akciu, na toto mlieko + pantenol po opalovani za nejakych cca 13€ 😉

mimonenka1
4. aug 2010

ahoj, dcerka ma citlivu pokozku, reakciu mala aj na daylong, eucerin, La Roche-Posay (ten bol v teste naj), minuly rok sme mali pri mori avene a ten bol skvely, len je dost drahy, potesilo by ma, ak by sundnace bol vhodny aj pre tie deticky, ktore maju citlivu kozicku, ake s nim mate skusenosti. Dakujem

smarti
1. máj 2011

Obnovujem túto tému, keďže sa nám pomaly, ale isto blíži leto. Pri staršej dcére sme vždy používali Daylong, aj pri mori, aj doma a boli sme spokojní. Tento rok k moru nepôjdeme a k 6 ročnej nám pribudla dnes už viac ako ročná dcérka. Takže sa budeme pohybovať len v okolí domu, možno nejaké kúpalisko, prechádzky v prírode či meste. Myslíte, že by stačil aj ten krém z DM, čo tu maminy spomínali? Aj Lidl má teraz v ponuke krém Cien. Máte s ním niekto skúsenosti? Ešte dodám, že zatiaľ nemala ani jedna z dievčat nejaký problém so slnkom, alergici nie sme.

dajna11
2. máj 2011

@smarti no ja som kupila daylong na male bábo.bála som sa nejakej reakcie z tých lecnejších krémov,predsa len tie detičky maju jemnejšiu a citlivejšiu pokožku.je to drahé,ale malý je bledučký blondiačik,tak jeho hned chytí slnko.inak ja som mala skvelu skusenosť aj s krémom z AVONU.....ale to bola 50-tka ked sme boli pri mori......100%ochrana pred slnkom,ako sme bledí odchaádzali,tak sme sa aj bledí vrátili 🙂 🙂 🙂 😀

smarti
2. máj 2011

@dajna11 veď preto sa pýtam, lebo nemám skúsenosť s lacnejšími, daylong tiež môžem len odporúčať.

dajna11
2. máj 2011

@smarti no minulý rok ked som ešte nemala drobca som kupila pre dceru dacom sun...aj v lekárni ho teraz mali ked som kuppvala,pre deti.stál niečo do 7eu....takže nebol drahý...ale mne sa nepáčila voňa...ked som ho minulý rok kupila a natierala dceru,bol príliž aromatický,to mi vadilo.tak som ho teraz ani nekupovala.tie z avonu su inak super dobré,aj kolegyne si ich chválili...ale tiež su nie práve z tých lacnejších.ja si ho dávam teraz na materské znamienko ked sme vonku,lebo viem že cez to slonko neprejde...ale to bol faktor 50

adka12
5. júl 2011

baby poradte, je to mlieko sun z DM fakt také dobré? dcéra má veľmi citlivú pokožku a ideme do BUlharska, mám OF 50 Garnier Kids ale chcem ešte nejakú OF 20,30 ked sa už opáli.

rorinka11
30. apr 2012

Ja som dnes malej kupila v lekarni krem na opalovanie babe 50+ a stal 18,25 tak dufam ze bude dobry!!mate snim niektora skusenosti?

julinkas
Odpoveď bola odstránená
anetka144
Odpoveď bola odstránená
vila11
Odpoveď bola odstránená
grilly
9. júl 2013

@anetka144 a s ktorymi opalovacimi mliekami alebo kremami si spokojna????

anetka144
Odpoveď bola odstránená
lulaband
9. júl 2013

bioderma 5O plus

anetka144
Odpoveď bola odstránená
vila11
Odpoveď bola odstránená
pusa321
10. júl 2013

ak by ste chceli baby viem vam zohnat vsetky opalovaky z lekarne za lepsie ceny, blizsie info v sprave pripadne aj poradim pri vybere

anetka144
Odpoveď bola odstránená
kiki68
10. júl 2013

ja pouzivam bioderma SPF 50 a na nase slnko sem tam SPF 30.Velka spokojnost 🙂

grilly
10. júl 2013

tak to uz bude nieco kvalitne tie opalovacie mlieka od Trioderm ked sa to da kupit iba v lekarniach... no pojdem sa pozret zajtra mam lekaren za rohom celkom som si aj studovala ich stranku... obsahuje E vitamin + nejaky allantoin, viete niekto co to je a k comu to pomaha???

elvira12
10. júl 2013

Bioderma a LaRoche, Avene... Ale najlepsi je Bioderma mineral for kids - nemusis tak casto natierat... a chrani super... Hodne cestujeme, tento rok sme boli aj Karibik, kde slnko bolo na maxime cely den.. Obe deti mam blondiacikov so svetlou pokozkou. Pouzivala som Biodermu mineral, kamoska - kozna lekarka- mala mineral od Avene, ten sa tazsie rozotieral, ale chranil tiez pred spalenim fajn.
Teraz som bola na Cypre, tam sme zrovna mali debatu o opalovakoch.
Kazdopadne pre dieta treba co najvyssi faktor, tu 50-tku vzdy. U dospelaka treba zacat tiez tou 50-kou, a postupne znizovat podla opalenia....
Podla nej su najlepsie Avene a bioderma, SunDance z DM, LA Roche. Pre deti doporucovala najma ten mineral...

anetka144
Odpoveď bola odstránená
vila11
Odpoveď bola odstránená
mmben
12. júl 2013

Baby, kože je najväčší orgán tela a preto by sa mal dať veľký pozor na to, čo cez kožu do tela prijímame. Nie je to vždy len o značke a faktore ale aj o zložení výrobku. Klasické opaľovacie krémy, mlieka a pod. sú zložené z množstva zbytočnej chémie spôsobujúcej kožné problémy alebo dokonca rakovinu (umelé vône, látky na ľahšie rozotieranie a pod.), sú to veci, ktoré sa neukážu okamžite.... Odporúčam prírodné prostriedky ako je napr. kokosový olej, ktorý ma prirodzený faktor 5 a samozrejme rešpektovať slnko a jeho silu. Ochranný faktor nie je všetko. Uchránite pred spálením, lae privodíte si horšie veci...
tu je dobrý BIO kokosový olej, prečítajte si o ňom viac : https://www.modrykonik.sk/shopy/moj-shop/detska...

vila11
Odpoveď bola odstránená
anetka144
Odpoveď bola odstránená
grilly
18. júl 2013

ahojte,
tak ja uz mam tiez TRIODERM, hlavne tiez koli tomu ze to neobsahuje ziadne chemicke latky, som max spokojna a ta aplikacia 360 stupnov je super!!!! 😀 a okrem TRIODERM opalovaciemu mlieku som si rovno kupila aj TRIODERM panthenol gel po opalovani 🙂