icon

Aké opaľovacie krémy/mlieka používate?

djd
18. jún 2010

Ahojte "koníčkarky"! Zaujímalo by ma, aké opaľovacie prostriedky používate (značka a faktor). S ktorými ste spokojné, prípadne, s ktorými ste boli nespokojné a prečo?
Ja používam dlhé roky Astrid-mlieko na opaľovanie, akurát včera som kúpila 400ml balenie, faktor 10 😉 Príjemne vonia, ľahko sa rozotiera, dobrá cena. Len som váhala nad faktorom..

annulikb
18. júl 2013

Mne sa osvedcila bioderma a vichy

obcansr
18. júl 2013

nivea, eucerin, daylong

vila11
Odpoveď bola odstránená
anetka144
Odpoveď bola odstránená
vila11
Odpoveď bola odstránená
anetka144
Odpoveď bola odstránená
vila11
Odpoveď bola odstránená
barbarka01
Odpoveď bola odstránená
andulilinka
29. sep 2013

u nas v lekarni ho nemaju,jedine skusit pozriet v meste

adrika116
29. sep 2013

skus pozret na nete,maju ho aj v eshopoch.Ja som ho dostala ako darcek od sestry,bola snim spokojna a vie,ze sa obcas vyhadzem po slneni.Tak som si objednala hned aj mlieko po opalovani.Konecne nejaky poriadny krem,ktory mi nevadi ani svojou vonou ani konzistenciou.

kono
Odpoveď bola odstránená
burns04
Odpoveď bola odstránená
anatoly
Odpoveď bola odstránená
simeon44
30. sep 2013

tiez som so spominanym Triodermom uplne spokojny

vila11
Odpoveď bola odstránená
anetka144
Odpoveď bola odstránená
grilly
30. sep 2013

mna presvedcilo hlavne jeho nechemicke zlozenie a ze neobsahuje zbytocne parfumy.Snazim sa zit zdravo ako sa v tejto dobe da a nerada pouzivam kozmetiku,ktora je plna chemikalii aj preto som rada za TRIODERM.Je to presne to co som hladala

malinkaaninka
30. sep 2013

@grilly to sa ti chcelo toľkokrát registrovať kôli reklame?

wowi
10. júl 2017

Ahojte baby! Uvažujem medzi piz biun bronze tanning a australian gold intensifier. Niekto má skúsenosti stým.cenovo sú drahšie ale naozaj sa dá stým rýhlejsie a krajšie opáliť sa? Ďakjujem za radu. 🙂

okulka_db
10. máj 2018
Používateľ okulka_db je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od okulka_db.

Maminky, pouzivate na seba a na deti ten isty kremik? A aky faktor,? dakujem🙂

12romi34
22. máj 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

@okulka_db Nepoužívam, detská pokožka je jemnejšia, nachylnejšia. Používa roky jedine Lancaster krém, na seba Biodermu.

kimi203
22. máj 2018

Ja doma robený z kokosového oleja a oxid zinocnaty plus včeli vosk. Už 3 rok za sebou.

okulka_db
24. máj 2018
Používateľ okulka_db je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od okulka_db.

Dakujem za tipy.
A kde kupujes takyto krem? nepocula som este o znacke.

12romi34
25. máj 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

@okulka_db Vieščo kupujem ju na notine, neviem či sa inde dá kúpiť.

secretadmirer
Odpoveď bola odstránená
damoska
13. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

použivam Biodermu, natieram ňou aj dceru a tiež kupujem na Notino, je tam lacnejšia ako v lekarni

cucoriedka337
13. júl 2018

Prosim Vas co pouzivate na tvar? Staci pouzit opal. Krem ten isty co aj na telo? Lebo zatial som sa nestretla s opalovakom konkretne len na tvar. Neviem ci zle pozeram alebo .....

anive
4. aug 2018

...ahojte.... chcela by so prispieť svojou skúsenosťou...už druhý rok kupujem krém nubian 50 kids....je to krém, takže je hustejší. Objavila som ho náhodne minulý rok...keď som ho chcela dokúpiť, nebolo možné zohnať ho na Slovensku, len v Čechách...tento rok to bolo o trošku lepšie so zháňaním....k veci... výborne chrani (aj keď sme boli pri mori každý deň biely od krému), po dovolenke sme prišli "čierny" (všetci)....Neboli sme spalení a ja som konečne našla krém s ktorým som mala podstatne menšie problémy so silnou alergiou na slnko (trápim sa s ňou už asi 6 rokov)....alergia úplne neprešla, no príznaky boli miernejšie a hlavne som bola ako čokoládka....😁.

gab_riella
23. apr 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ahoj dievčata. vedela by mi niektora poradit detsky bio krem na opalovanie a po opalovani?

janage
29. jún 2019

Baby neviete ako dopadol test výrobkov na opaľovanie pre deti tohtoročný? Jeden z krémov vraj úplne prepadol a neviem sa dopátrať ktorý. Tiež by ma zaujímalo ako dopadli krémy z lidl a DM ak niekto vie a podelil by sa. Ďakujem