icon

Aké ste mali prejavy pri kameňoch v žlčníku?

14. máj 2023

Ahojte aké ste mali prejavy pri kameňoch v žlčniku (tie mám diagnostikovane)?
Môže ma bolieť ster hrudníka občas aj na ľavo?
Stretli ste sa aj s pálením rebier na oboch stranách? Pripadne bolesti v okolí pupka…

Strana
z2
suzanah181
3. mar 2025

@wevusska boli ste len na sono brucha alebo aj na gastro? Dakujem

wevusska
4. mar 2025

@suzanah181 iba na sono. Tam pekne vidi stav zlcnika, pankreasu aj zlcovych ciest

suzanah181
5. mar 2025

@wevusska akurát dnes idem..

scorpionflower1
24. aug 2025

@anonym_autor ahojte, asi mam tento isty problem. Mna nic az tak neboli, len ma sem-tam jemne pichne pod pravym rebrom, ale posledny mesiac sa mi 3x stalo, ze ma prehnalo po nejakom jedle a tento stav potom trva zopar dni (neprehana ma po kazdom jedle, iba po ranajkach) a mam vseliake pocity v bruchu, najma doobeda (tazoba, palenie zahy, odgrgavanie, nutkanie na WC). Navyse, ked mam tento stav, mam aj stolicu, ktora je sfarbena do oranzova. U nas ma vyoperovany zlcnik asi kazdy v rodine okrem otca (mama, sestra, babka, dedko...) tak predpokladam, ze som zdedila. Mali ste aj taketo priznaky?
Este som nebola na gastro, tento tyzden sa objednam, dufam, ze to nie je nic vaznejsie.
Este mam otazku - brali ste niektora Rowachol? Ja ho beriem odvcera a strasne ma zacala palit zaha, vo vedlajsich ucinkoch nic take nie je, tak sa vas chcem opytat, ci ste take cosi memali z neho.

Strana
z2