Aké vyšetrenia obsahuje vstupná prehliadka od zamestnávateľa?
Ahojte keď ste išli od zamestnávateľa na vstupnú prehliadku aké vyšetrenia vám robili ? Viem tlak a tie veci ale aké ešte ?
Ja pracujem v štátnej správe a na vstupnej lekárskej prehliadke mi vyšetrili krv, moč, spravili ekg, zmerali tlak a skontrolovali zrak. Dali mi vyplniť aj rôzne dotazníky.
Krv, moč, ekg, eeg, neuro, orl, očné. Nielen vstupná ale raz za 1r.,3r.,5.r podla veku .
Veď to záleží od povahy pracovného miesta. Iné budú skúmať ako administratívu a iné ak ide o baníka či kontrolované pásmo v JE.
@petracandle mám pracovať v nemocnici. Čaká ma vstupná prehliadka priamo v nemocnici že aké vyšetrenia mám čakať
Anamneza, krv,moc, vysetri ta pracovny lekar, vyter z hrdla, nosa,konecnika, kozne vysetrenie, ocne vysetrenie, ekg, rtg pluc
Anamneza, krv,moc, vysetri ta pracovny lekar, vyter z hrdla, nosa,konecnika, kozne vysetrenie, ocne vysetrenie, ekg, rtg pluc
@taktotedanie to všetky tieto vyšetrenia aj keď idem robiť do kuchyne do nemocnice ako pomocná sila ?
Tak minimalne zaklad vys u pracovneho lekara, ocne tym padom nie , kozne neviem
Vytery aj ano ( aspon u nas v nemocnici) kedze pracujes s potravinami
Nabuduce dopis hned na zaciatku kde ides robit
Je rozdiel pracovat v nemocnici a pracovat v nemocnici ale v podstate v kuchyni
Tak minimalne zaklad vys u pracovneho lekara, ocne tym padom nie , kozne neviem
Vytery aj ano ( aspon u nas v nemocnici) kedze pracujes s potravinami
Nabuduce dopis hned na zaciatku kde ides robit
Je rozdiel pracovat v nemocnici a pracovat v nemocnici ale v podstate v kuchyni
@taktotedanie mala som hneď na začiatok napísať, že pomocná sila. Ešte sa chcem spýtať ale nechajte si prosím blbé komentáre. Že keď som dlžník v poisťovni aj keď to je len 200€ ale predsa som dlžník ako to teraz je keď ma prijali do zamestnania a mám podstúpiť vstupnú prehliadku ktoru preplatí zamestnávateľ ale keď som dlžník tak to nie. Že teraz si idem kazde vyšetrenie platiť ? Krv, odber moču zvlášť alebo jedna suma a zahŕňa sa všetko v stupnej prehliadke ďakujem
Co potrebuje zamestnavatel to uhradi on kedze sa jedna o vstupnu prehliadku
Vsetko ostatne co potrebujete riesit v ramci svojho zdravia si platite sama kedze ste v zozname neplaticov
Ked v nemocnici zadaju vase rodne cislo hned vyskoci, ze ste neplatic takze urobia oen to co zamestnavatel pozaduje a co je ochotny zaplatit v ramci vstupnej prehliadky
Pri nástupe do zamestnania vo vašom prípade keďže budete pracovať ako pomocna sila v kuchyni tak potrebujete zdravotný preukaz a vstupná prehliadka je zameraná na prácu v kuchyni takže anamnéza osobná aj rodinná meranie krvného tlaku meranie pulzovej frekvencie EKG vytery z recta a celkové vyšetrenie u lekára tuto prehliadku by mal platiť zamestnávateľ .
Krv, tlak, ekg. Myslim, ze do kuchyne staci. Asi aj potvrdenku o ockovaniach a urcite platny potravinarsky preukaz

Veď to záleží od povahy pracovného miesta. Iné budú skúmať ako administratívu a iné ak ide o baníka či kontrolované pásmo v JE.