icon

Ako dlho ste mali otvorený mŕtvy zub?

adriana2301
15. apr 2020

Ahojte žienky,tie ktoré ste mali niekedy mŕtvu stoličku.Chcem sa opýtať ako dlho Vám ju zubár nechal otvorenú ak sa snažil o záchranu zuba?Ja chodím už 3 týždeň na čistenie kanalikov,doteraz ma to ani nebolelo,ale dnes po čistení cítim trochu zub na zahryznutie.Nic mi tam nedáva len prečistí ihlou,vstriekne tekutinu ako savo ;) a odchádzam preč.Snazim sa to čistiť po každom jedle ale nie vždy sa to podarí.Vravel že mi ho môže skúsiť zavrieť ale boji sa že mu na druhý deň dojdem s bolesťou lebo stále niečo ide von.Ako dlho ste mali takto otvorený zub?a nevadí že mi nedáva žiadnu vložku ako som niekde čítala že to musí ísť?Budem rada za Vaše skúsenosti a zubár je veľmi dobrý a snaží sa ale chcem vedieť ako to prebieha u iných..

Strana
z3
speci_rodinka
14. apr 2024

@adriana2301 shoj pozeram ze stara , aspon mo budes vediet povedat ako to dopadlo.

ja mam panicky strach zo zubarov a to ss mi stalo osudnym nesla som tiesit kazy a uz bolo neskoro. obe dolne6ky su mrtve . zacala to riesit v oktobri v strede oktobra. dnes je 14.4. tu to je polrok. stale vyvisti skusi zavriet nov zube pulzuje nolest otvori. chce odo mna sby spm si davala vatu na cas jedenia.

uz to vizerslo ok 2tyzdne nic nebolelo ale rozbolel teraz vo sžtvrtok , vycistila mi jo a znovu zavrela provizorne. hneva ma to

chcela som aby mi ho bytiahla ale furt ze ne ona ho chve zachrani🤦‍♀️ oplati sa cakat? ci mam trvat na vytiahnzti?

dee01
17. apr 2024

@speci_rodinka počkaj ešte🍀

adriana2301
autor
18. apr 2024

@speci_rodinka už ho mám vonku keď vyzeralo ze je všetko Ok zavrel mi a do rana som mala cele ďasná opuchnuté…vytiahol von a odvtedy je to fajn 😊

adusa122
8. feb 2025

@nelca0510 zabrala inekcia? Necitili ste bolest ked to cistili?

nelca0510
8. feb 2025

@adusa122 áno,ani som nevedela

Strana
z3