Ako prebieha zhotovenie nových zubov zubárom?
Ahojte...som strašne bojazlivy človek co sa týka zubov ....po veľkej noci mi idú robiť predné horne zuby 6ks. 3 zuby nemám svoje. Ako to prebieha? Náhradné mi urobia hneď, či budem chodiť aj bez zubov? :(
Prosím vás, ukludnite ma kto Ai týmto presiel 🙂
:( ako urobia tie kde nemám svoje?
Ďakujem
Idú robiť mostík,protézu alebo implantáty
@minenkak ja neviem 🙂 jeden zub ma vyjde 250e a dajú mi náhradné kým urobia nové to cca 2 mes mi povedali.
Ako nemôžeš vedieť čo ti idú robiť a keď vytrhaju dajú ti protézu aby si nechodila s prázdnymi ústami a potom ti neviem čo spravia za 250€
Pozri, mostík prebieha inak, používa sa inak. Proteza je zas iný spôsob, inak prebieha, inak sa používa. A implantát je tiež niečo úplne iné. 250€ netuším, len korunka ma stála cca 500€ a to je len zabrúsenie zuba a nalepenie korunky.

Aj mne idu robit 10 horne ...a tiez mi par chyba ale ja uz mostik mam len mi ho zvacsi noo mne bolo povedane ze mi obrusi dalsie co su vedla mostika stiahne mostik a spravi otlacky a da vyrobit novy mostik to povacsine trva tam tyzden az 2 u niekoho aj 3 no zalezi aky je zubar daktori davaju nahradny mostik ten moj bohuzial nedava a ked som sa pytala u ineho zubara nahradny iba na 6 zubov by ma stal 60 na zub tak dako vydrzim 2 tyzdne bez zubov a verim ze to dobre dopadne ...tiez mam z toho nervy v kybly plus problemy s bruchom a krizami takze um ..uz nech mam to spravene 🙏