Ako prekonať neurogénnu tetániu a jej príznaky?
Dobrý večer prajem hľadám človeka ktorý sa dostal zo silnej neurogénnej tetanie príklad mna- slabosť dezorientácia celodenné úzkosti panické ataky a celkovo sú najhoršie take ataky tej tetanie po sviatkoch sa to strašne zhoršilo najhoršie je večer keď ležím pozerám film v posteli som strašne nepokojný aj 3-4dni až sa mi čreva krútia a naraz príde take vybitie toho vsetkeho štýlom napríklad začnem vidieť postupne strašne bielo a potom má chytí silná triaška slabosť na odpadnutie srdce začne skákať hocijako rozbolí má strašne chrbát celé čreva a do hodiny sa to vybije a mám pokoj alebo hodím do seba neurol ktorý mi príde že ani nezaberá. Našiel som si modrého koníka vytvoril účet lebo vidim že tu je dobrá komunita ľudí ktorý si vedia pomôcť. Užívam dva magneroty ráno dva večer ale príde mi že sa to po nich ešte zhorší. Ďakujem za každú radu. Neni som si všimol že sa da schovať tak to radšej som urobil keby náhodou v budúcnosti som niečo potreboval a s touto témou by bol problém🙂
@luccija áno som objednaný dlhšiu dobu lebo dlhé čakania sú idem 20.2 a už sa nebránim tým antidepresívam
@breeen mám závrate hlavne keď si cupnem a postavím v tedy zhasne tlak v hlave…
To je bežne… take zo zmeny tlaku. Ja mám aj v stojí len tak
@breeen tak sa cítim už 25 rokov ako popisujes
@missililac13 a bez liečby ?
@misslilac13 och to je veľmi dlho
No a čo človeku dajú , nejaké oblbovaky a realita zostane stále taka istá. Život a bolesť zostane rovnako na hovno, akurát možno to budem vnímať s otupenymi zmyslami
@misslilac13 r to je hlúposť zdá sa ti, že teraz má kvalitný život?otupene zmysly?ad fungujú na inom princípe znizi sa vplyvom stresu serotonín a prichádzajú také šťavy.Dolezite je zistiť prečo sa to vôbec stalo čo človeka dostalo do takého stavu
@breeen bola som na tom dost.zle ale našťastie som vzdy vysla zo stavov bez AD aj ked.mi lekarka ponukala....stale som povedala ak bude velmi zle potom zacnem s AD ....mam male dieta takze musela som sa inac nastaviť manzel resp rodina zacala inac všetko vnímať inac takze aj rodina dost pomahala
@zuzkaa1991 ahojte, teraz sa mi zatočila hlava a zas panika, že odpadnem a čo mi je. Zrýchlene dýchanie :( prosím, točí sa hlava občas každému? Je mi doplacu 😭
@breeen je to.z krcnej ;) dat si Gujacurant a pomasirovat krk vzadu ;)
@zuzkaa1991 môže byt že som mala dlho sklonenu hlavu?
Tiež som mala strašné stavy. Mne veľmi pomohla kombinácia magnézium ráno a večer vápnik.
Pijete kávu? Ak áno. Skúste ju prestať piť + nejesť sladké. Mne to veľmi pomohlo a tiež cvičenie. Mala som podobne stavy ako vy.
@denisa1284 pozeral som to chodil som aj ja po rôznych psychologičkach len viem že to proste ja nespúšťam. Napríklad dnešný deň je taký že nemám úzkosti nič ale slabý som oci mi utekajú ako keby som mal 5 promile a strašne jasno presvietene vidim každý deň sa to pomaly mení bol som aj kúpiť magnezium na odporučenie jednej pani čo tu písala myslím si ze lepšie len spat sa mi riadne s neho chce. Neviem počkám a pôjdem do psychiatra čo som objednaný a keď bude treba tak si dám aspoň na 3 mesiace tie antidepresíva. Mam aj známeho čo mal takú silnu tetaniu až ho záchvaty v noci budili dal mu neurológ antidepresíva po 3 mesiacoch vysadil a vsetko v poriadku
Ahojte, pri neurogennej tetanii máte aj také, že skoro v kuse tŕpnutie a slabosť v rukách a sem tam nestabilnost a pocit závratu? Posledné dva týždne sa mi toto začalo diať, ešte ma len čakajú vyšetrenia, už som z toho na nervy
autor, tak ako si na tom?
@anonym_autor ja mám tak isto tetania
@pompovadalibor Písal som to v januári a problémy stále pretrvávajú ✌🏻
@pompovadalibor Písal som to v januári a problémy stále pretrvávajú ✌🏻
@anonym_autor toje dlho doba liečba ja sa nato liečim tak isto
Ja to už mám dva roky a nič nepomáha peňazí toľko minutých a nič
Ja to už mám dva roky a nič nepomáha peňazí toľko minutých a nič
@anonym_autor máte aj búšenie keď máte tu tetaniu keď sa môžem spitat ja to mam tieš
@anonym_autor máte aj búšenie keď máte tu tetaniu keď sa môžem spitat ja to mam tieš
@pompovadalibor áno, mávam búšenie a akoby aj také vynechavanie úderu, aj cítim hlavne večer ako mi bije srdce
@pompovadalibor áno, mávam búšenie a akoby aj také vynechavanie úderu, aj cítim hlavne večer ako mi bije srdce
@lagunka0000 ja to isté ani nedá sami spať gvoli tomu až sa bojím keď to cítim nedávate si nič na upokojenie
@lagunka0000 ja to isté ani nedá sami spať gvoli tomu až sa bojím keď to cítim nedávate si nič na upokojenie
@pompovadalibor keď sa to už nedá vydržať a neprechádza to tak Neurol, ale fakt nie často, od cca apríla som mala pokoj a včera večer zase sa mi to začalo
@pompovadalibor keď sa to už nedá vydržať a neprechádza to tak Neurol, ale fakt nie často, od cca apríla som mala pokoj a včera večer zase sa mi to začalo
@lagunka0000 dávam si lexarin na ukludnenie
@lagunka0000 terás má aj začalo trošku pichať pri srdce neviem či toje normálne abo vážne

Mavate aj závrate? Ako ich cítite?