icon

Ako prekonať neurogénnu tetániu a jej príznaky?

13. jan 2025

Dobrý večer prajem hľadám človeka ktorý sa dostal zo silnej neurogénnej tetanie príklad mna- slabosť dezorientácia celodenné úzkosti panické ataky a celkovo sú najhoršie take ataky tej tetanie po sviatkoch sa to strašne zhoršilo najhoršie je večer keď ležím pozerám film v posteli som strašne nepokojný aj 3-4dni až sa mi čreva krútia a naraz príde take vybitie toho vsetkeho štýlom napríklad začnem vidieť postupne strašne bielo a potom má chytí silná triaška slabosť na odpadnutie srdce začne skákať hocijako rozbolí má strašne chrbát celé čreva a do hodiny sa to vybije a mám pokoj alebo hodím do seba neurol ktorý mi príde že ani nezaberá. Našiel som si modrého koníka vytvoril účet lebo vidim že tu je dobrá komunita ľudí ktorý si vedia pomôcť. Užívam dva magneroty ráno dva večer ale príde mi že sa to po nich ešte zhorší. Ďakujem za každú radu. Neni som si všimol že sa da schovať tak to radšej som urobil keby náhodou v budúcnosti som niečo potreboval a s touto témou by bol problém🙂

Strana
z3
lagunka0000
1. sep 2025
@pompovadalibor

@lagunka0000 terás má aj začalo trošku pichať pri srdce neviem či toje normálne abo vážne

@pompovadalibor ja zase začínam cítiť taky nekomfort na hrudi, pocit že mi divne bije srdce, aj ho vnímam ako mi bije

Strana
z3