Ako pribrať pri výške 150cm?
Mne pomohlo lieky na stitnu pribrala som 7kg za pol roka
@dijka123 skús si dať skontrolovať krv, možno máš niečo v neporiadku, alebo ti len dobre trávi, sú ľudia, ktorí proste nepriberú ani keby jedli neviem čo, moj muž je taký tiež
@janickacrazy bola som na krvi a vsetko mam dobre aj D vit mam dobry
@dijka123 bola si na testy? lebo inak ani nmusíš vedieť, že niečo nie je ok, kamoška zistila, že má úplne hrozné hodnoty a vobec nič jej nebolo, len nemohla otehu
@janickacrazy bola som na krvy na endo
@dijka123 hmm, tak potom máš možno len rýchle trávenie
@janickacrazy mozno ano
A kolko vazis?
Ked sa dobre cítiš, podľa mňa to príde vekom. Ja mám o niečo málo viac CM a mávala som 42kg a cítila som sa super, tak možno by ti stačili take 3kg nabrať. Ja som sa v tvojom veku vypapkala na 48 a následne otehotnela a už sa neviem dostať na pôvodnú váhu:D
Môže sa ti zdať, že ješ dosť.. A pravdepodobne aj ješ, presne toľko koľko potrebuješ, ak sa ti váha drží dlhodobo rovnaká.. Ak chceš ale pribrať, tak proste musíš pridať a dostať sa do kalorického nadbytku, kľudne siahni po kalorickej kalkulačke a kalorických tabuľkách, aspoň na nejaké 2 týždne, aby si videla, koľko prijmeš a pozeraj aj na rozloženie makroživín 😊
Nejaké tipy na zvýšenie príjmu sú napríklad - ak si robíš smoothie alebo si dávaš jogurt, tak si doňho primiešaj proteín 😊 nezabúdaj tiež na zdravé tuky a k obložené mu chlebíku si pridaj avokádo alebo si hocikedy medzi jedlom dzobni za hrsť orechov 😊 neboj sa potravín s vyšším glykemickým indexom, ak nemáš problém s cukrom - rýchlejšie sa vstrebú a skôr vyhladneš (samozrejme netreba to preháňať) 😊
A ak sa dá, tak cvičiť častejšie, silové cvičenie s takými váhami, aby si zvládla cca 8-12 opakovaní v sérii, to by mala byť akurát váha na rast svalov. Mne navyše cvičenie pomohlo aj k naštartovaniu apetítu 😊

@dijka123 vela papaj