icon

Ako riešiť partnerov problém so zápachom z úst?

26. apr 2025

Partner ked dlhsie nepije, alebo neje, tak hodinu cca, tak mu velmi pachne z ust... uz to riesime asi rok... zuby, jazyk , usta atd , to ma v poriadku... ja si myslim , ze ci to nema suvis nejak so zaludkom abo co... uz som z toho na nervy lebo vidi, , ze sa niekedy odtahujem... jemu je to trapne u vseobecnej dr len tak zaklopat a povedat jej , ze mu smrdi z ust.. ako to riesit? 🥲

gribka1
26. apr 2025

Jasné, všeobecný lekár a ten ho pošle na gastro.

hopsas
26. apr 2025

Na dentálnu hygienu chodí?

nin12345
26. apr 2025

Mandľové kamene?

denisa_deniska
26. apr 2025

Tak nemusí povedať, dobry deň, smrdí mi z úst.. nech skúsi povedať dobrý deň, mám nepríjemný problem so zápachom z úst 🙂 mne by bolo skôr trápne, že sa niekto s kym sa rozprávam odťahuje, či manžel alebo cudzí. Naozaj, smer všeobecný, može to byť úplba banalita a problem vyriešený. Mala som takúto kamošku, a bolo to naozaj nepríjemné, najhoršie, že oni to necítia. Už si ale nepamätám, ako to vyriešila.. nech sa nebojí, isto chodia ľudia s väčšími “trápnosťami” 🙂

minenkaa
26. apr 2025

Ma pravidelne piť a jesť a zápach prestane

crazy_cat_lady
26. apr 2025

Dospely chlap sa hanbi ist za vseobecnou zo zapachom z ust? Viac by som sa hanbila to neriesit.. moze to byt problem so zaludkom, so zubnym kamenom, mandlvymi kamenmi..

laurinka27
26. apr 2025

Nech povie, že má halitózu, to znie noblesnejšie.

jeennyv
26. apr 2025

Problem casto moze byt kludne aj travenie a nie priamo v ustnej dutine..ako to ma s travenim ?

zobaka
26. apr 2025

Nemá zväčšené derave mandle? tam sa zvykne usadzat jedlo a smrdi to, ked to hnije

zuzuliatko18
26. apr 2025

Ja so. Mala s tym tie problem, potom mi zistili celuakiu a prestalo to. Odporucam ist na gastro.

kiki68
26. apr 2025

ORL a gastro za mna, napr skryty reflux, helikobakter, mandle to vsetko moze robit tento bordel.

bielasovicka
26. apr 2025
@nin12345

Mandľové kamene?

@nin12345 to je co prosím ta? 🫣To akože na mandliach sú kamene?to počujem 1.x

veronika2316
26. apr 2025
@bielasovicka

@bielasovicka áno žiaľ aj ja mám kamene plus reflux a tiež mám takýto problém a neviem ako ho riešiť mandle vybrať nechcem ORL na to nevidela dôvod tak neviem uz

bielasovicka
26. apr 2025
@veronika2316

@bielasovicka áno žiaľ aj ja mám kamene plus reflux a tiež mám takýto problém a neviem ako ho riešiť mandle vybrať nechcem ORL na to nevidela dôvod tak neviem uz

@veronika2316 no ja som ešte ani nepočula o tomto, preto sa pýtam. Hm, a to už som dosť stará 😄

nin12345
26. apr 2025
@bielasovicka

@bielasovicka áno tam sa tvoria vnútri v mandliach také bielo žlté kamene a veľmi to pachne keď sa to vyberie

nin12345
26. apr 2025
@bielasovicka

@veronika2316 no ja som ešte ani nepočula o tomto, preto sa pýtam. Hm, a to už som dosť stará 😄

@bielasovicka skús si pohľadať video tonsil stones removal ak máš na to žalúdok

choco6
26. apr 2025

Môj manžel má reflux, ak niečo podrazdi zaludok tak aj po umytí zubov cítiť zápach. Určite gastro riešiť.

mandzula
26. apr 2025

Zapach moze byt sposobeny aj tym, ze clovek konzumuje prilis vela cerveneho masa.

pe_mi
26. apr 2025
@veronika2316

@veronika2316 ja mám ten istý problem, mám kamene ,aj celiakiu, hostamin a na ORL mi povedali ,že nevidia dôvod na výber mandlí
Pýtam sa ,čo mam robiť s tými kameňmi.ze len si to vyšparovať.
Fakt super

romino
27. apr 2025

Ja som za mladi pil dost mlieka. U mna to sposobovalo mlieko. Presne tak, ze s odstupom po dojedeni ci piti niecoho

jozin98
28. apr 2025

Súvis je jednoduchy, nezdravé stravovanie, vela cukru v strave, pripadne alergie na potraviny a je z toho zle travenie zapach z úst pripadne čapy (kamene) na mandliach. Nech skúsi menej uhlohydratov, viac zdravych bielkovin a ziadny cukor. Zmnenu uvidís aj bez navstevy lekara.

nat_alia
28. apr 2025
@minenkaa

Ma pravidelne piť a jesť a zápach prestane

@minenkaa ano kazdu hodinu jest len aby mu nesmrdelo z ust :D dobra rada
Asi je niekde problem ktory jedlom nevyriesi a asi ani pitím

221girl
28. apr 2025

Napríklad odstránenie osmičiek, aj ak sú v poriadku.

minenkaa
28. apr 2025
@nat_alia

@minenkaa ano kazdu hodinu jest len aby mu nesmrdelo z ust :D dobra rada
Asi je niekde problem ktory jedlom nevyriesi a asi ani pitím

@nat_alia ????

lauricka
28. apr 2025

No asi sa začať správať ako dospelý a začať to riešiť s lekárom.

katty123456
28. apr 2025
@bielasovicka

@bielasovicka zrejme tomu hovoria ľudovo kamene ale asi to budú čapy .chronicky hmisavy zápal krčných pre ktoré sa doporučuje tonzilektomia..odstranenie

nikita1109
28. apr 2025

To nemusí ísť k obvodnej lekárke,ale skôr smer zubár, nech si dá do poriadku zuby,určite má zrejme nejaké kazy,a keď mu robia kazy,tak dentálnu hygienu,to má podľa mňa z toho