icon

Ako riešiť pocit stláčania srdca?

donutka99
20. mar 2025

Zdravim už dlhšie mávam pocit ako keby mi stačilo srdce neviem to opísať ako by sa chcelo prestalo na chvíľu byť asi na minútu dve neviem ja to tak cítim ako keby mi zmačklo sa mne je s toho potom veľmi zle na odpadnutie čo to prosím vás môže byť ?

januska12323
20. mar 2025

Navštív lekára.

ivka21
20. mar 2025

@donutka99 tiež som mala dali má na EKG potom na taký bicykel ale v podstate mi nič nezistili.

donutka99
autor
20. mar 2025

@ivka21 mala som to pred mesiacom to búšenie srdca a ptom ako keby mi stačilo alebo vynechalo ,a znova sa mi to vrátilo včera a dnes zas :(

donutka99
autor
20. mar 2025

@januska12323 jasné pôjdem ,len sa chcem spýtať či to nemala niektorá z vás a čo vám na to pomohlo

20erika07
20. mar 2025

Mávam to aj ja , akoby sa stiahlo a potom veľmi rýchlo za sebou par sekúnd bilo až mi ide vyskocit z hrude, obleje ma vtedy pot, nával tepla a do par sekúnd je zas vše oki. Zdravotné prehliadky mam pravidelne z prace ,ekg vždy super , tak asi je to ok 🤷‍♀️

lauruska_sumienka
20. mar 2025

ja to mam tiez obcas. srdce sa stiahne, ani dychat nesmiem inac je ta bolest este vacsia, tak musim zadrziavat dych. a po chvili je to ok. ekg v poriadku-nikdy nic nezistili.

adelka112
20. mar 2025

@donutka99 ja to mávam niekedy a mávala som to dosť často nevedela som sa aj akoby nadýchnuť a je to všetko zo stresu

olga_hurajova
20. mar 2025

Prichádzajúci panický atak (ak ste vystavené stresu, máte zlé obdobie, myšlienky atď.), prípadne to môže byť fibrilácia predsieni. V každom prípade treba navštíviť odborníka. V prvom prípade tomu pomôže terapia, v druhom prípade vám dá kardiológ prístroj na meranie takýchto fibrilácii a zhodnotí, ako moc vážne to je.

magic08
20. mar 2025

@donutka99 bezna tachykardia, pre pokoj duse navstiv lekara, nech to skontroluje.

januska12323
20. mar 2025

@donutka99 áno občas sa mi to stane a u lekára všetko v poriadku.

olga_hurajova
20. mar 2025

Na krátkodobom EKG ti nič nezistí väčšinou, to by bola velka náhoda. Musí ti dať monitor srdcového rytmu ktorý budeš nosiť 7-14 dni 24hodin denne a z toho to kože vyhodnotiť.

donutka99
autor
20. mar 2025

@olga_hurajova zajtra pôjdem radšej k dr, nakoľko som slobodná matka bojím sa nechcem aby sa mi niečo stalo kvôli malému ,ďakujem. Vám za vaše radi a komentáre

luciar260
22. mar 2025

@donutka99 to budu extrasystoly