Ako riešite chrápanie vašich partnerov?
Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝
Na jednej strane sa tu rehnim... Na strane druhej hadajte co pocuvam zo spalne?? Dokopem ho, zoberiem vankus, cukam.. Chvilkovo pomoze. Moja jedina zachrana- pospim cez den ak sa da... Ked najmensi spi, vsetko necham tak a ked som s nim sama uz aj spime!
jdu aj já už do hajan 😉 ahojtéé
inak myslela som si,že ak prestane fajčiť,tak aj chrápanie sa zmierni...ale nie...nefajčí už 2,5 roka a chrápať chrápe stále rovnako-ak nie niekdy aj viac ...vaši chlapi fajčia ?
kym som dala rychlu sprchu riadne ste popisali. chcem si stihnut lahnut skor ako drahy aby som mala sancu ☹ ale ked som to tu docitala nie som si ista ci od smiechu zaspim 😀
" dobru noc vsetkym" 😀
jooooj baby, toto je tak uzasna tema ako uz davno nie 😀 ziadne urazky, osocovanie, nic, len paradne prispevky, na ktorych sa fakt ze bavim... 😀
ten moj tiez chrape...z roka na rok silnejsie a silnejsie...ale on mi furt tvrdi, ze nechrape, lebo byvale frajerky (pred takmer 10 rokmi) sa velmi nestazovali.... 😀 ja som to uz vzdala....mame oddelene spalne a aj na dovolenke si vzdy musime zobrat apartman, lebo ja fakt ale vazne chrapanie neznesiem....radsej nech sused celu noc vrta do steny, ale chrapanie fakt nemoooooozem.... 😝
jeden cas velmi pomahali tie naplaste v kombinacii s kvapkami do nosa proti chrapaniu....ale po nejakych troch mesiacoch prechrapal aj toto...
@ani3012 hej, moj je tiez fajciar...
moj sice chrápe malo a to len jemne, ale momentálne kedže teraz nespavam dobre ma to veelmo ruší, najlepšie ked si daju tandem so psom (máme fenku a ta niekedy teda chrápe jak chlap to ju už aj drahý budil bo mu to vadilo 😀), tak potom budím oboch ale moj drahý skor ako chrápať zvykne škrípať zubama a to podla svokry robí od detstva to je hrúza vám poviem to škrípanie
Nemate niekto skrdidlo? Ci staci aj vankus? Stuple na tie ich hlasivky by mali vymysliet 😠
tak ste tu pekne popisali v noci, sa smejem...mna dnes nerusilo chrapanie ale celu noc syn zo sna vykrikoval mami maminka a mrncal, gulal sa po celej posteli....zevraj to muz pocul az do obyvacky len neviem ako, ked som ho pocula celu noc vynimocne (jemne a nie ako traktor) chrapkat co mi nevadilo 🙂 ...
jaaaj tak ja som si vcera lahla, samozrejme pilil o dusu 😠 🙄 ale uz som si len predstavila tu nasu vecernu diskusiu a normalne som taky zachvat smiechu chytila, ze ma natriasalo , len som si nos zacpala aby som nahlas nevybuchla, lenze sa mi sadlo tak triaslo, ze som normalne postel rozkmitala 😀 😀 😀 a stary sa zobudi z tej total spacej komy, posadi sa a zatavi "mamina, citis? zemetrasenie zas" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no som myslela, ze este aj cvrknem k tomu...uz mi viac nebolo treba 😀 😀 😀 ja som mala ten zachvat smiech asi az do druhej v noci 😅 😀
takze o siestej rano "čulá" jak rybka som vstavala 😅 🙄 😝 😀
@ilona3 presne presne...taky tichy spolok čarodejnic on line 😀 😀 😀 ja som len zalahla a uz ma tak triaslo, ze som myslela, ze fakt vybuchnem a nielen nasich doma ale aj susedov pobudim 😅 😅 😅 😀
a este ked som si predstavila ten vankusik ...jak mu ho podkladam a on si spokojne bude chrapat viac a viac 😅 😅 🙄 😀
uf aj máte niečo ucinné alebo nie? ja som uz v koncoch. a máme 2.izb.byt ☹ ☹ ☹
moj tiez totalo chrape, vo vsetkych polohach 😀 .. na pocudovanie mala ma tiez tvrdy spanok, a v pohode..sa cudujem.. a ja mam tiez "tvrdy" spanok.. v ".." preto, lebo som nepocujuca.. nechcem drazdit..dam dole nasluchaci aparat, a peknu noc si poprajem 😀 ..
v tom je ta vyhoda, lepsiu si najst nemohol.. tak moze nerusene chrapat 😎 .. a ja nic a nic nepocujem..
caute, pobavila som sa na vas🙂) aj ked teda presne viem o com je rec, chrape aj ta moja polovicka a veru dost intenzivne, cim je unavenejsi tym viac chrape...ako chrapem aj ja ked som unavena ale tak on je unaveny z roboty kazdy den na totalku a teda na totalku aj chrape. Najskor mi to nechcel verit, tak som ho v mojom tehotenstve aj nahrala na mobil ako chrape, lebo ja som pri nom nemohla spavat ako daval....ako je vsak mala na svete, lahnem do postele a spim....nastastie...dakedy vsak manzel zaspi na gauci pri tv a to teda su zvuky🙂)) ale ja mam aspon to stastie ze viem zaspat do par minut od vtedy co lahnem do postele a nepocujem ho...
Ha, to mi pripomenulo, ten vankus :D raz mi napadlo, ze mu podlozim hlavu druhym vankusom, ze mozno to pomoze a nebude tak chrapat. Ako na potvoru sa zobudil akurat ked som ten vankus mala v rukach :D ten vydeseny pohlad :D dodnes ho neviem presvedcit, ze som ho vtedy nesla udusit :D
to já budu mít dneska klid 🙂 drahý má službu a není doma 😀 😀 😎 tak dobrouuuu 😝
ale jsem se zas nasmála 😅
Tak toto je výborná téma! Smiech miestami až cez slzy :D Inak aj ja mám takého chrapoša doma. Ale čo je bonusom, ten môj spí so štupľami v ušiach, lebo "on nemôže pri nás spať, lebo ho vyrušujeme"! A to môj syn len občas niečo vykríkne zo sna, inak spí tak ticho, že ho musím chodiť počúvať, či je všetko OK a maličká ani nezaplače, keď sa v noci zobudí, len si cmuľka rúčku. No uznajte, a že my rušíme jeho! A že ja častokrát nedokážem zaspať v noci po kojení, lebo chrápe, to mu nevadí. Stáva sa, že doňho ani neťuknem, lebo by som sa dostala z dažďa pod odkvap... Píli v akejkoľvek polohe, či je teplo, či je zima, či je chorý, či zdravý...
@jkadankova ako tak citam tak moj muz spava aj u teba 😉
uz je to tu ako v " beverly hils 90210" ale tento serial naseho mládí poznaju asi uz len pamatnici 😀 😀 😀
Ahojte...tak super tema,musim sa pridat aj ja..
Moj chrape veeeeeelmi,ked sme spolu zacinali,tak nechrapal,no teraz je to hotova katastrofa:-P
Ha spavam v spalni a on v obyvacke,a ked idem v noci na wcko,tak skacem,nech sa prehodi na druhy bok,bo aj tak ho pocujem..ked som bola tehu,davala som si vatu do usi,no teraz mysim nacuvat malemu,tak vata pride zasa neskor😉 neznasam chrapanie,a mm chrape ozaj v kazdej polohe,a ani nefajci..tak ja neviem...😀 😀

no nic damy, porucam sa, idem drzat straz. o 6 hodin vstavam do prace, zivot le lazo plazo, joj, len nech maly dobre spava, nech sa to zase neskomlikuje, to chrapanie hadam prezijeme kazdu noc obaja...
az mi je to tazko napisat, ze "dobru noc" nic v zlom 😅