icon

Ako rýchlo vyzdravieť na svadbu?

3. apr 2025

Baby nejaká pliaga na mňa sadla, kašlem a teplotu mám... Nejaké triky ako čo najrýchlejšie do soboty byť fit? Mám ísť na svadbu...

basska_b
3. apr 2025

Žuvať zázvorový koreň, dá sa kúpiť napr. v Bille a tuším aj v Kauflande. Ale možno aj inde, ale Billa je istotka. Je to hnusne na chut, ale dezinfikuje hrdlo. Len som skepticka trochu s tym vyzdravenim do soboty. Teplotu asi zrazis Paralenom, ak bude treba. Tu ti napisu, ze nemas nikam chodit, ale ruku na srdce, pred covidom si kopa chorych ludi šupla Paralen a podho do prace. A teraz sme akisi opatrnejsi... takisto mi pomaha drzat sa fit kozie kolostrum v prasku, Delta kolostrum, ale pomoze skor ako prevencia resp.ked choroba este neprepukla naplno

krasneleto
3. apr 2025

vitamin C vyssie davky, co najviac spanku, teraflu...inhalovat

guudy
3. apr 2025

Do soboty to nie je velmi realne. Ak sa nedoliecis, kasli na svadbu.
Posledna skusenost dcery. Skupina cca 50 ludi, tyzdnova akcia. Jedna baba mala crevnu virozu (myslela si, ze jej len nesadlo jedlo), sla medzi ostatnych a behom par dni grcala vacsina z tych 50 ludi. No co ti poviem, bolo to uplne nanic.

maminabobo
3. apr 2025

Zalievať čaj z čerstvého postruhaneho zazvoru, vysoke dávky c a Dvitaminu!

chrobak7
3. apr 2025

Záleží od toho, ako sa budeš cítiť v sobotu ráno. Podľa toho sa nadopovať tabletkami - na teplotu (Paralen), na bolesť (Ibalgin) a preventívne ten Celaskon (500 mg denne, viac nemá zmysel). Alebo sa ospravedlniť, pokiaľ to nie je tvoja svadba.