Ako sa dá zbaviť spánkových paralíz?
Ako sa dá zbaviť spánkových paralíz?
Neviem ci sa jej da zbaviť,ja ju mam v podstate celý život..ale som si vsimla, že najčastejšie je vtedy ked lezim na chrbáte..ja poväčšine len na boku a bruchu spavam, ale keď som mala paralyzu, tak som bola co si pamätám vzdy na chrbte otočená.
Mat ritual pri ukladani na spanok, neponocovat, nepozerat do mobilu pred spanim, nejest tazke veci, mat distatok spanku a chodit spat a vstavat zhruba v rovnaky cas. Psychika.
@zuzinapipina presne aj ja tak.
aj u mna to bolo spanie na chrbte
Rovnako so spaním na chrbte. Naučila som sa spať len na boku. Aj psychická pohoda veľmi pomohla.
Nezazila som osobne ale z pocutia vraj pomoze ked nebudes spavat na chrbte.
Mne pomohlo ked som sa toho prestala bat, ked som si o tom nacitala vela clankov a uvedomila si ze s tym nic neurobim ze je to ,,len sen,, ze som sa s tym kvazi skamosila 🙂
Mavala som to casto a teraz uz roky nie.
Uzavri dohodu so succubusom, mne to pomohlo ;) a to som paralyzy mavala 2roky den co den
Ja som mávala paralyzu cca 10 rokov. Presne ako píšu aj predomnov na chrbte som vôbec nespavala. Keď som zistila čo to je už som sa nebala, bála som sa len toho, že sa neprebudim. Keď som bola tehotná, bála som sa že pri tom potratim, lebo predsa len je to mega stres na psychiku. Posledné roky ju mávam veľmi veľmi zriedka. Takze ktovie, možno to prejde samé
za A) moze sa jednat aj o obycajnu paralyzu, predcasne zobudenie mysle ked telo este spi - svaly su relaxovane. mala som parkrat za mladi aj toto ale dost sa to rozlisuje od B verzie..
za B) prosim ta hlavne neuzatvaraj dohodu so ziadnym succubusom ani diablom ako tu niektora pise..mne spankove paralyzy zacali po tom, ako som navstivila jednu ,,liecitelku,,, zacala robit jogu, meditovat a podobne new age/ezotericke veci. Trvalo to celu VS, hruza.. skoncilo to ked som sa stala krestankou, vdaka uplnej nahode, precitala som si taku mini knizku do Doreen Virtue (autorka mnohych knih o anjeloch, kartach a tak podobne, ktora sa otocila, dost zbroji proti jej starej tvorbe a upozornuje na to, ze sa toho ludia maju zbavit..). Bola som sice aj predtym ale nikdy nie nejak vazne a uprimne. Od vtedy sa to stalo mozno 2x a je to uz par rokov. Predtym to bolo aj kazdy druhy den, hlavne na chrbte, neskor uz aj na boku. Skus porozmyslat, ci vo svojom zivote nemas aj taketo nieco.
@cyberk dobrý deň, dohodu uzatvárať nebudem, ale zaujíma ma, ako ste ju uzavreli vy? Teda o čo išlo v tejto dohode

Asi sa uplne neda, treba byt v psychickej pohode, a malo by ich byt co najmanej