icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

simka1454
10. jan 2017

@lentilka1234567890 vcelku aj áno len mám tolko liekov že už sama ktorý mi zaberie a ktorý nie

simka1454
10. jan 2017

dievčatá mne bolo včera tak super,úplne som sa cítila skvelo, cítila som taký optimizmus a dnes úplne opak,od rána zle ale velmi,strašná únava aj som si naplánovala upratovanie doma aby som nemala zlé myšlienky ale vôbec to nepomáha,každú chvílu len plačem,mám ťažobu na hrudi a cítim sa že mi už bude aj na zvracanie a som sama nemám sa s kým rozprávať a aj keď bude muž doma tak mi len povie že to zo zvyku a odíde von. Dnes som v koncoch.

simka1454
10. jan 2017

aké lieky si teraz môžem dať keď som si dala ráno celý xanax,polku spitominu,jeden citalopram a jeden ten tianeptin či len vydržať do ďalšej dávky poobede ?

janefonda
10. jan 2017

@simka1454 joj to mas vela liekov.
Nie kazdy den je ľahký, skus si dat nejake relaxacne cvicenie. Upokoji ta to.

mm103
10. jan 2017

@simka1454 zlatko a nemáš príliš veľa liekov? neskúšala si to konzultovať a lekárom?

fivulinka
10. jan 2017

@simka1454 juj, no liekov mas pozehnane, myslim, ze lepsie ako lieky bude ozaj nejake to relaxacne cvicenie...a zhlboka dychaj, bude zasa dobre ☺

simka1454
10. jan 2017

@fivulinka
@mm103
@janefonda zapla som si aspoň relaxačnú hudbu a skúšam niečo tvoriť ale ani to sa mi nedarí už som stihla pokaziť jeden obrázok a začala sa mi točiť hlava. Z doktora som tiež mimo však len dávky mi navyšuje chcem ho zmeniť len nemám síl teraz cestovať do ďalšieho mesta aspoň nie teraz keď je takáto zima , som doma na pn a ve´d ja sa nemám ani kedy da´t do poriadku keď muž stále do mňa hustí kedy mi to prejde,že to trvá dlho a kedy pôjdem do roboty,potom mám aj zlé myšlienky,zlé sny a keď poviem že mám zlé sny tak mi na to povie že vraj ja som si na vine,a aj ke´d poviem že ma nechápe tak mi odpovie že ja jeho nechápem.Nevládzem už.

ivka1302
10. jan 2017

@simka1454 🌸🌸🌺🌺simuska mas vela liekov nespoliehaj sa ze ti bude lepsie ked to vsetko zmiesas musis sa sama odpozorovat. Ked ti bolo vcera dobre nenavysila si si davku?😘🌺🌺🌺obcas mame jeden den dobry a druhy je to uplne zle a vtedy pride zase panika ze co sa deje ?Zostan v klude simka ako ti pisala jenefonda skus relax a nenut sa upratovat ked sa ti nechce. Najhorsie je ked si sama doma so svojimi myslienkami. Nemas nejake kamosky ? Nemusis im zrovna hovorit ake mas problemy ale mne pomohlo velmi ked som sa donutila ist s niktorou na kavu a len tak si pokecat o niecom. Prist na ine myslienky a znovu a znovu. Musis sa premoct a nepoddavat sa tomu a hlavne sa nelutovat. Hovor si nahlas ze si silnejsia a ze to prekonas zi len dneskom a snaz sa urobit si kazdy den niecim radost alebo sa niecim zamestnat. 😘🌺🌺🌺🌸Skus si zistit nejaku dievcinu z fora ci nie je z tvojho mesta a stretnite sa uvidis ze sa podporite navzajom a zistis ze tvoj problem nie je neriesitelny a nie si v tom sama. Aj ked ta manzel nepodrzi nevadi nech ti to da silu zabojovat a dokazat sebe a jemu ze to das a nic ta nezlomi 😘🌺🌺😊🤗🌸Ver mi ze sa to da ja som bola na tom velmi zle myslela som ze skoncim niekde zatvorena na psychiatrii a teraz som silna a tesim sa ze som znovu sama sebou 😘🌺🌺🌺Aj ty to das simuska neboj vsetko toto je len prechodny stav a bude zase dobre obcas si musime prejst pustou aby sme sa dostali do oazy radosti😘🌺🌺🌺🌸❤️Pevne drzim palceky a modlim sa za kazdu z vas aby ste boli znovu naplnene pokojom a radostou 😘🌺🌺🌺🌸🤗🤗🤗

ivka1302
10. jan 2017

@fivulinka 🌺😊🌺🌺Ahoj taky maly kompliment uz ti niekto povedal ze sa velmi podobas na Jennifer Aniston🤗🤗🤗🌺🌺🌺?

fivulinka
10. jan 2017

@ivka1302 jeeejda, dakujem, to by som bola nesmierne stastna😉, ale od anistonky mam daleko 😄bohuzial, este ma k nej nikto okrem teba neprirovnal 😄

simka1454
10. jan 2017

@ivka1302 beriem stále rovnako,nenavýšila som dávky liekov .síce iba xanax som si dala najskôr polovičku a po chvílke ešte polovičku.Nemám nikoho za kým by som mohla ísť s kým by som sa mohla porozprávať nemám nikoho som len sama

ivka1302
10. jan 2017

X

ivka1302
10. jan 2017

@fivulinka 🌺🌺😘🌺fakt nie ? Tak to su vsetci okolo teba asi slepi❤️😘🌺🌺

ivka1302
10. jan 2017

@simka1454 Simka ak chces posli mi na teba cislo na IP mam ti co povedat ❤️😘🌺🌺🌺

slnecnica333
10. jan 2017

@simka1454 a odkial si?a fakt nikto?sestra mama svokra svagrin sesternica.vf im nemusis hovorit o svojich problemoch len take bezne rozpravanie a aspon trosku sa odreagujes.ak su daleko tak im zatelefonuj.

simka1454
10. jan 2017

@ivka1302 neviem aké číslo muslíš dáko mi to nemyslí ale keď si klikneš na moje meno tak tam sa dá napísať súkromná pošta

simka1454
10. jan 2017

@slnecnica333 naozaj nikto,mama volá len keď ona chce inak ma nepozná a keď je tam aj môj brat doma tak ani nezdvihne,naozaj nemám nikoho a s mužom keď sa chcem porozprávať sa nedá lebo to som si sama na vine mi povie to ako mi je ako sa cítim naozaj sa nemám s kým porozprávať,volala som psychologičke a nedvíha

lentilka1234567890
10. jan 2017

@simka1454 odkial si?

simka1454
10. jan 2017

@lentilka1234567890 okres Bánovce

lentilka1234567890
10. jan 2017

@simka1454 hmm to je ďaleko😞

simka1454
10. jan 2017

@lentilka1234567890 veď to dievčatá čo sú tu sú všetky ďaleko,dnes už som vyčerpala asi všetky sily a vyplakala asi všetky slzy,jednoducho nevládzem ako to dnes na mňa takto prišlo

ivka1302
10. jan 2017

❤️😘🌺🌺Dievcata ktore ste z okresu Banovce ozvy te sa simke dvom sa spolu lepsie bojuje❤️😘🌺🌺🌺

fivulinka
10. jan 2017

@ivka1302 no musim to ja dnes minimalne mojmu chlapovi povedat, nech vie, aku sexicu ma doma 😂 😍👏❤

ivka1302
10. jan 2017

@fivulinka 🌺🌺🌺🌸haha...🌺🌺no ze na to este neprisiel sam !,,!,,,,,🍀🍀🍀

simka1454
10. jan 2017

psychologička mi poslala smsku že jej mám písať tiež smsku no to jej ako mám napísať ?

fivulinka
10. jan 2017

@ivka1302 no nastastie prisiel 😉☺😛 🍀len o tej podobnosti nevie 😊😄

ivka1302
10. jan 2017

@fivulinka 🌺😘🌺🌺ale na druhej strane dobra sprava je ze si ta bral koli inym prednostiam🌺🌺🌺😘😘🌺

fivulinka
10. jan 2017

@ivka1302 a zla sprava je, ze nie som vydata 😂😂😂😂😂😂😂😂 len 3 roky zasnubena 😈😈😈😈😈😁😄

ivka1302
10. jan 2017

@fivulinka 🌺🤗🤗🤗😘ok tak sa to mozno teraz pohne dopredu 🌺🍀🌺😘🌺🌺Dufam ze to nebude u teba ako je to u mna ja som s priatelom 9 rokov a snazim sa ho presvedcit ze sa podobam na Angelinu Jolie 🌺😘🌺🌺haha neberie na to🌺😘🌺🌺🌸

fivulinka
10. jan 2017

@ivka1302 nemas foto, neviem posudit 😉☺ ale dobra si, pobavila si ma 😂😄