Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@ivett311 mne je tiez tak asi dva tyzdnd blbo a dnes? Tiez mam pocit, ze sa asi zblaznim😕 Taky hnusny pocit. A tiez som na materskej😊 Beriem.seroxat uz druhykrat, teraz uz asi rok.
@ivett311 inak áno presné mám tieto myšlienky aj ja teraz že čo ak sa to zhorší... Teraz ide prechod zimy do jari a veľmi to na nás pôsobí stavy sa dočasne zhoršujú... Tiež sa bojím neboj nie si sama...Ja pracujem ale mám trojročnú dcérku... Strieda sa mi to... Mne ešte aj psychiatricka zlomila nohu päť mesiacov som u nej nebola. .. Hľadám novú...
@sandra2308 ja beriem tianeptin mylan tretí mesiac. Neviem čo je so mnou..mám také hnusné myšlienky že čo ak mám niečo na mozgu a kvôli tomu je mi zle ach 😭 to isté hnusný pocit
@eliska13 a stale ti staci tych 20mg? Lebo ja ked som ho brala prvy krat, bolo mi super pri 10mg , no a druhy krat prvy mesiac supwr a potom som musela ist az na 40., z coho som
nestastna😕 A este aj teraz to zhorsenie.
@ivett311 ja som priamo zo Senca 🙂
Aj ludia ktori neprezivaju tieto vykyvy a su v poriadku maju teraz horsie obdobie nevie niekto?ako vasi blizki?
@janka_banka áno to je super🙂 ja bývam 15km od sencaa 😉
@slnecnica333 ja napríklad..
@mm103 a manzel napriklad?skor som myslela tych co nemaju uzkosti nie su taki citlivi.ja neberiem AD ale mam sa blbo ☹
@slnecnica333 aha no Segra napríklad pôsobí na ňu počasie tak má problém Teraz s týmto výkyvom...Ty neberies ad?
@mm103 nie neberiem ale chodim tu casto do tejto diskusie.teba tu registrujem odkedy som prisla
@slnecnica333 ano som tu od minulého roka 😉
@fivulinka ze aka ty si kocka👍
Zienky ja som zacala brat AD teraz...chcem sa opytat soferujete pritom normalne auto ci...?
@mm103 a teba ten melaton ukludni?
@savanas morca della je moje detstvo. To je dodnes moja naj vec na špagety. Vždy si ju musim z sk priniesť. 😉
Máš pravdu že veľa ľudí na sk robí aj v nedeľu. Nevidím na tom nič zlé ak sa jedná o profesie ktoré si to vyžadujú. No napr byt v nedeľu vo výrobe za pásom to sa mi nepáči.

@ivett311 je ja som mala problém v štvrtom mesiaci....A mám aj teraz.. Možno to robia tie prechody počasia. Ale neboj bude dobre.