icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ariadna08
13. feb 2017

Baby ja som dnes nastupila po dlhych rokoch na rodicovskej do novej prace, no som hotova. Uz som dlho neplakala a teraz to neviem zastavit. Velmi som uz chcela ist do prace a teraz ma taky strach prepadol, ze ako to budem zvladat. Ani si napamatam ci som si rano v tom strese dala AD.
Velmi to chcem zvladnut tak snad bude vsetko ok.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
eliska13
Autor odpoveď zmazal
slnecnica333
13. feb 2017

@ivka1302
Všetko najlepšie k narodeninám hlavne zdravie a aby si bola svetlom pre ostatnych ❤🎂🍹🎁🎉🎈🌹🌹🌷❤😘

esselte
13. feb 2017

@ariadna08 neboj sa,všetko bude ok,je to teraz taký skok,ale musíš to prekonať,lieky nie sú všetko,veľa je v nasej mysli,nerozmyslaj v praci nad liekmi ani nad chorobou,viem,ze je to niekedy ťažké,hlavne,ak ti pride zle,ale ty sa tomu musíš vzoprieť,začať myslieť na iné a ak nie,nos so sebou nejake lieky okrem ad na ukludnenie,ak by bolo najhoršie,tak si nimi pomôž,pi veľa vody a ak môžeš ber magnezium a nejake vitamíny

esselte
13. feb 2017

@eliska13 ved prave,ten počítač,a čo škola,?ale on strašne kašle a má taký suchý,drazdivy kašeľ,zajtra mu skusim nejaky caj alebo cibulovy,ze vraj cibulovy caj na taky kašeľ zaberá

ivett311
13. feb 2017

@mia002 ja beriem tianeptin mylan

ivett311
13. feb 2017

@mia002 ty berieš niečo?

ariadna08
14. feb 2017

@eliska13
@esselte dakujem krasne baby za povzbudenie. Ja som bola doma skoro 10 rokov, musela som so starsim synom ostat zo zdravotnych dovodov a potom sa narodil maly, ani neviem ako to ubehlo. No nic musim sa vzchopit. Krasny den prajem.

eliska13
Autor odpoveď zmazal
mia002
14. feb 2017

@ivett311 brala som antipsychotika ktoré mi pomohli,a ty máš nejaké lieky?ako sa u teba prejavoval závrat.máš aj iné problémy?ja mám asi aj úzkosť.

ivka1302
14. feb 2017

@slnecnica333 😘😘🌺🌺🌺jaaaj velmi dakujem. Mala som krasny den krasny darcek a kvietky tortu som si urobila 🎂🎂🎂talianske tiramisu. Vcera sme s kamoskami oslavili a aj zatancovali🤗🤗🤗🌺🌺🌺🎂🌸🌸❤

ivett311
14. feb 2017

@mia002 ja tiež mám úzkosť. Beriem AD 3 mesiace, niekedy je lepšie niekedy nie.. dneska od rána mi je zle ale asi preto lebo poobede idem k lekárovi a som trochu nervózna😞
Ty máš nejaké lieky?

evak12
14. feb 2017

@ivka1302 ahoj ivka,aj ja ti prajem vsetko najlepsie k narodeninkam🙂

ivett311
14. feb 2017

Tí ktorí máte úzkosť alebo pp zvyknete mať bolesť svalov?

sandra2308
14. feb 2017

@ivett311 ahoj, ja mam bolesti svalov posledny tyzden. No a uz si samozrejme namyslam, ze uz som vazne chora. A co.ty, ako topocitujes?

ivett311
14. feb 2017

@sandra2308 no u mňa to isté 😞 berieš niečo?

sandra2308
14. feb 2017

Co myslis? Ad beriem seroxat a neurol v poslednom case beriem kazdy druhy den😕 A ty co beries? Mas aj ine priznaky okrem bolesti svalov?

junova
14. feb 2017

@ivka1302 Ivka, vsetko len to najlepsie a najkrajsie🙂

timea179
14. feb 2017

Vonku je tsk krasne a mna od rana boli hlava ako kona😒 zobrala som teraz nospu tak dufam ze cim skor prestane

eliska13
Autor odpoveď zmazal
ivett311
14. feb 2017

@sandra2308 ja stále mám niečo iné. Dneska bolesť svalov ale mala som už aj tŕpnutie tváre bolesť hlavy závraty ešte mám atď.. beriem tianeptin 3.mesiac

ivka1302
14. feb 2017

@evak12
@junova 😘😘😘🌺🌺Dievcata dakujem vam velmi. Teraz ma po vcerajsku tak rozbolela hlava ze si musim na pol hodku lahnut lebo inak nedam pracu 🌺😘🌺🌺🌺To je z toho vina vcera 🤗🤗🤗🤗🌸🌸🌺🌺🌺🎂

fivulinka
14. feb 2017

@ivka1302 všetko najlepšie k narodeninkám želám, hlavne veľa zdravíčka a to ostatné príde samo 🙂

savanas
14. feb 2017

Milá @ivka1302.
Chcem sa tiež pripojiť k prianiu tvojich narodenín. Čas nám niekedy tak rezko uteká pomedzi prsty, že je dobré si urobiť v deň narodenín oslavu, ktorá nám pripomenie, že sme o niečo starší, skúsenejší a že sme to stále mi samí v celej svojej jedinečnosti, máme svoju rodinu.🙂😝🙂🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Prajem Ti ivka1302, najmä zdravie, pretože je úžasné sa zobudiť každý deň a uzrieť tvár našej ratolestí, ktorá potrebuje pohladenie a na oplátku nám ta ratolesť okrem starostí vie vykresliť úsmev a radosť, vďaka čomu naše rodičovské srdce aj plesa spokojnosťou. Nech máš veľa a veľa slnečných dní, ktoré ťa robia šťastnou maminou a manželkou.
Waw, v posledných dňoch je toľko narodeninových osláv, že keby všetky maminy sa navzájom ponavštevovali a ja s nimi, tak každý by ochutnal toľko dobrôt, že môžeme zabudnú na chudé postavy, alebo na chudnutie. Našťastie je toto veľmi príjemný virtuálny svet, vďaka ktorému človek môže zdieľať radostí aj starostí, a nepriberie pri pohľade na vaše mamičkovské dobrôtky.
A prajem všetkým maminkám nech sú kdekoľvek, v akejkoľvek chvíľke len krásny deň, pretože je super jak slniečko rozjasá myseľ človeka svojou hrejivosťou.

sandra2308
14. feb 2017

@ivett311 a ako dlho mas tie bolesti svalov a zavrate? A lieky ti sadli, mas pocit, ze ti zo zaciatku pomohli?

simka1454
14. feb 2017

@ivka1302 Ivka aj ja sa pripájam ku gratulácii,písala som Ti aj na fb. Tak ešte raz všetko najlepšie,veľa zdravíčka a šťastíčka 🌹🌹🌹

daniela123321
14. feb 2017

Joooj konečne vyšlo 🌞 a ja mám super deň.S malým som bola vonku..zbehla do obchodu..a zaniesla mame.Dnes máme s priateľom romantikuš🌹🙊

ivett311
14. feb 2017

@sandra2308 bolest svalov mam dneska len ale na zaciatku liečby som mala aj mesiac a závraty mám už dlho teraz sú dni keď vôbec nemám ale sú aj dni keď celý deň😞
S liekmi neviem lebo tiež sú obdobie keď mi je super ale teraz napríklad týždeň mi je zle

esselte
14. feb 2017

@timea179 aj mna dnes bolela hlava,asi tlak