Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
🙂 super nech sa dari
@junova jeeej to rada počujem že sa ti darí a uprimne ti to prajem. Pred rokom sme sa tu virtuálne stretavali. 😉
Ja na sebe tiez pracujem, čítam, tvorím, jogu robím,relaxačné cvičenia som už dávnejšie nerobila asi sa k nim vrátim.
Ja sa mam oveľa lepšie než pred rokom, ale obcas ma este nervozita navštívi a potom mam chut si po plakať. Pravda ale je, že plač je pre mňa taky ventil. Občas mi ho proste treba.
@mirks32 mas pravdu, rodina na ktorú sa môžem spoľahnúť je mi všetkým.
Aky mate dnes den ?
@mirks32 a kolkatku mas?pokial ho neberie clovek pravidelne nevznikne na nom zavislost.ked sa vysadzaju ad tiez su abstinencne priznaky cize aj na ne di clovek vytvori riadnu zavislost.lahko sa inym vravi ked to bez lieku priste nejde..ja odobne nepijem alkohol,nedrogujem,su ludia ktory zneuzivaju lieky pre potesenie a nie pomoc.tak kto chce sudit nas nech poriadne najprv oci otvori alebo si odzije jedendenv uzkostiach a strachu
🙂 ja este si netrufam nastupit do prace ale uz mi veru vsetko chyba
Ahojte zienky zajtra ma caka tazky den, dcera ma promocie a ja uz teraz stresujem jak to zvladnem, Dufam ze to zvladnem,ale ta sprosta hlava uz teraz premysla co bude ak hento ,tamto ved poznate tie myslienky.Drzte mi prsty dakujem.
Baby ktore ste PN pre F diagnozu ako mate vychadzky?
@natalienka12 ja som pn . Vychadzky mam 2 krat za den to ti urci lekar

@domi1313 a nezhorsuje sa ti to? Bez liekov?