Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@natalienka12 no to je ach jaj .. ale vydrzkaj to skus caj s medom
poradíte.pred dvoma mesiaci som znížila ad.bolo všetko ok dnes akosi nejaký blby pocit v hlave, neviem to ani opísať .akoby taký zmätok.neviem či zvýšiť dávku alebo už nebrať vôbec
@mia002 ahoj, ja som ešte AD neznižovala, tak neviem, ale myslím si, že to bude iba tou jeseňou, počasím a že to určite prejde. a ty chces postupne úplne vysadiť? Ja by som určite ešte nezvyšovala, ešte počkaj ako ti bude ďalšie dni
@sandra2308 ako dlho máš ad ?
Ahojky kočky,mne pred mesiacom zomrela babička.. doteraz sa neviem z toho spamätať... jeden deň ako tak a ďalší plačem...je mi z toho smutno a veľmi, hlavne keď vidím ako sa trápi Dedko, keďže mali krásny vzťah bojím sa zároveň aj o neho.. babka mi neskutočne chýba, bývam hneď vedľa nich, každý deň pozerám do okna alebo keď idem k nim mám chuť zakričať babička si tu? Neviem či to niekedy prekonám, zároveň sa bojím ďalšej smrti.. často sa.mi s babkou sníva... včera som mala atak po dlhom čase a siahla po benzaku...je to strašne..ad má síce podržali ale je to veľmi ťažké...
@mia002 liečim sa piaty rok, s malou prestávkou, kedy som bola tehotná. teraz beriem seroxat 40mg uz druhý rok, ale vyzerá to tak že budem meniť za alventu. A ty aké berieš? A chces úplne vysadiť?
Vonku sa citim.lepsie ako vu vnutri
@sandra2308 prečo tak dlho beries.ja mám amitriptylin .nemala si nikdy také pocity že stále máš nejaké myšlienky,až na zblaznenie z tých myšlienok.
Dievčatá, mám silné tlaky na hrudi a pálenie v krku, akoby na mňa niečo išlo, ale keďže to mám dlhšie, chorá asi nebudem . Môže aj toto byť zo psychiky?🤔😓
@sandra2308 vyskusaj cajik .. a so psychiky je mozne vsetko
@mirks32 to hej, veď viem, len sa zakaždým veľmi zlaknem a hneď mám diagnózu 🙄
baby aj vam sa tak tieto dni pritazilo?
@sandra2308 vsak keby nas to tak nestrasilo ... tym sa nam to zhorsuje ..
Nejde o jeseň, ide hlavne o to, že stále prší a to je hrozné
Nocne budenie . A blby pocit strach kokos ach boze
presne ako pisete.presne ten strach z nicoho😒kedy to prejde?😞
To mám aj ja to nočné budenie a myslienky strach 😕
No ja neviem dovod.. mudime sa opytat psychiatricky . Som pred chvilou vsttala a o 2 hodiny uzila neskorsiee ad .. dufam ze z toho nic nebude
Som rada ze si tu aspon takto pomahame .. 😗

@mirks32 Ja zase dnes zle nespala som asi do 3 rano potom som sa budila a este k tomu mam dostat menzes. Ach jaj