Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska neješ vela sladkosti?
@mekicom nejem vôbec sladké,pijem len čistú vodu .
@slavkasobanska tak možno stači len upraviť stravovanie a bude OK.
@slavkasobanska ale hlavne sa vyhni ''fat free'' jedlam..to je velmi nezdrave a je to humus..
@slavkasobanska verím ti mne dnes na tlak nedala ze kým nebude vediet príčinu uz nepijem ani kávu, alkohol som nepila nikdy nefajcim kurnik co to je.... tiez som sama zo seba na nervy
Slavka a tých celých 20r uzivas na tlak a tep? A stále je ti blbo dlhšie keď ti menia lieky? Alebo ako?
@coco2018 na tlak sa liečim od leta iba,ako mi zvýšili Alventu,tak sa mi tlak začal dvíhať,je to vraj liekmi .
@pandravachrusta joj to ja len domáca strava a nejem tučné jedlá..teraz som bola v obchode ,kúpila som všetko čo mali, zeleninu,ovocie, nízkotučné jogurty,a také super balenie majú sušené ovocie ,sú tam slivky, ďatle,hrozienka,marhule ma to všetko 800g ,a stojí to 4,90 ...tak toto som si kúpila .
Ahojte dievčatá ..zajtra má čaká gastro vyšetrení žalúdoka . veľmi sa bojim dnes celý deň stres mám .boli ste niektorá na to vyšetreníe .hadica do žalúdka ..ako to prebieha .napíšte mi . normálne paniku mám strach či to zvládnem .
A ďakujem vám všetkým za vaše komentáre ...pomáha to aspon to mám komu povedať..
@nanka1412 ja som bola 3 x..a nejdem už na to .daj si niečo na upokojenie,..nejdem ťa strašiť ..dá sa to zvládnuť, dôležité pomaličky dýchať,kľud ..dáš to neboj .
@slavkasobanska veľmi sa bojim .a dala som si zaplatiť aj niejaku tabletku oblbovak .
@nanka1412 pre mna to nic nie je. Je to neorijemne ale ak porovnam s kolonoskopiou tak nebo a peklo
@slavkasobanska
@coco2018
Slavka už sa liečiš dosť dlho poznaš aj niekoho kto sa dostal s tychto problemov. Čitam tieto prispevkzy ale doposial som sa nestretol aby niekto napisal že sa vyliečil.
@karolinabese dúfam že to zvládnem .
Aj u nás tak .robia.joj normálne do plačú mi je
@slavkasobanska no prave tie nizkotucne nie je dobre..najlepsie su obycajne klasicke jogurty s tukom a vlastne vsetko co ma prirodzene tuk..-nie ten odstraneny..pozri si aj cvicenia na youtube.ja podla toho cvicim a mam dost..fakt vela dobrych..
@slavkasobanska a este pozor na ovocie, je sice zdrave ale tiez s mierou, obsahuje vela cukru..najlepsia je zelenina, tej sa moze do aleluja..a recepty starych mam..klasicke..ako sa kedysi varievalo.

Idem si skúsiť variť beztukove jedlá..ach jaj .